MUHAMMET DİLBER ANKARA'da

Canım hayırlı olsun çok sevindim bir an önce olmana çünkü sen 22 ocak beklemeyecektin belliydi:)) merak ettiğim doktor sana da yaptığı ameliyat fotolarını gösterip senin için şunu düşünüyorum, şu olur ya da şu olmaz dedi mi? Ameliyattan sonra en az bir aylık bir bekleme süresi var hani son hali neye benzeyecek önceden az buçuk fikri olur insanın:)

tşk ederim hayırlısıyla atlatsak şu ocak ayını:) dr. ameliyat fotolarını gösterdi hiç biri kötü diilki ben kararsız kaldım hoşuma gideni söyledim gerisini ona bıraktım:) ben kalın derili olduğum için 1 yılı bulacakmış oturması biraz sabır istiyo, birde burnumda yeterli kıkırdak olmadığı için gerekirse kadavra kullanacağını söyledi, tabi fiyatı etkiliyo bu:( yani benimki uzun bi süreç olacağa benzer ona güveniyorum:)))))

Canım ben ablanla mı konuştum ? Anlamadım kim düşünüyor ameliyat???!!!

ne oluyor hnmlar ne durumdayiz panik olan bi benmiyim sizde durumlar nasil . bi kisi artmismiyiz kimin ablasi oluyo bizimle . ayy ne cok sordum di mi:18:

Bende katildim araniza insallah muhammet bey ankaraya geldiginde bende ameliyatimi olucam hepimiz icin hayirlisi olsun umarim istedigimiz burunlara kavusur ameliyat surecinide rahat atlatiriz:18:

Bende katildim araniza insallah muhammet bey ankaraya geldiginde bende ameliyatimi olucam hepimiz icin hayirlisi olsun umarim istedigimiz burunlara kavusur ameliyat surecinide rahat atlatiriz:18:

Cnm çok sevindim umarım bir an önce olur kurtuluruz. İstediğimiz gibi olacağından şüphem yok Muhammet bey sonuçta dr umuz. Beni tek korkutan süreç. Artık o sürecide birlikte atlatırız

Kızlar ameliyattan en az 10 gün önce içki sigara bırakılacakmış. Kullananlara duyurulur:))

arkadaşlar planlarda değişiklik oldu ben ankaraya transfer oldum, bende sizlerleyim......

Kızlar ameliyattan en az 10 gün önce içki sigara bırakılacakmış. Kullananlara duyurulur:))

Cnm bu vesile ile sigarayı tamamen bıraktım 31 aralıkta içki ztn yokta aklıma takılan bişey var portakal domates yememek lzm yazmış bazı arkadaşlar ? Ben öyle birşey duymadım da bi yerde okumadım muhammet beyde söylemedi sigarayı bırak 10 gün önce dedi bu portakal somates olayı ne bilen varmı. Ha bide içki ve sigaraya ek olarak asprin ve cplus gibi türevleri ilaçlarıda içmemek gerekiyormuş kanı sulandırması sebebi ile:49:

Hayırdır ne oldu niçin vazgeçtin? Biz en son altı olduk canım senle yedi herhalde??? Hayırlısı olsun:))

Kızlar 7 8 ne kdr çok o kdr iyide kaç gün kalıcak muhammet bey :)) bi gelicek geliş o geliş bi daha gidemiyecek herhalde komple transfer :))

kızlar ameliyat ücret ne kadar?bide hepmizi aynı gun ameliyat edicekse aynı özen olur mu o kafamı karıştırdı benim:(

Arkadaslar Muhammet dilber hocamiz nezamana kadar ankarada ve ameliyati kaca yapiyor? Siz iyi arastirdinizmi iyi bir doktormu.. 31 ocaktan 19 subata kadar ankaradayim insallah yardiminiza ihtiyacim var :(

Ameliyatı Koru hastanesinde yapacak. Dört kişi olursak bir gün için gelebileceğini söyledi ücreti İstanbulla aynı. Ameliyat günü 17, 18, 19 ocak ya da civarı. Zaten iki kişiyiz düşünenler bana ya da hurricane e özelden mesaj atabilirler. Araştırın karar verirseniz msj bekliyorum

sadece 1 gün mü?

Back
X