- Konu Sahibi pembesteteskop
-
daha bugün dr.muhammet bey'e randevu almak için aradım, çok kibar bir bayan çıktı karşıma ve haftaya randevu verdi. yani çok aylar sonrası randevu beklemen gerekmiyorkizlar muhammet beyin randevu sürecini b ilen varmi?
Merhaba ben 17 yaşındayım ve de bugün emre ilhandan randevu aldım yaptigi ameliyatlarida begendim sizinkide cok hos duruyor :) ama 9 ay sonrasına yani 19 eylül gününe verdi çok yogunlar sanırım ve de öğrendiğim kadarıyla 8000 bine yapıyor ameliyatı siz ne kadara olmustunuz ve de randevu sonrası ne kadar zaman sonra ameliyat tarihi belirlendiMerhaba ben derya, kesinlikle emre ilhan derim. 3 sene önce ameliyat oldum cok memnunum albüme bakabilirsiniz
9 ay sonraya kadar beklermiyim bilmiyorum fiyatida daha articakmis aslında hemen olmak istiyorum okulum oluyor çünkü hazır tatilken yaptırmak istiyorum dr. osman karaaslanla görüşmüştüm daha önceden çok detaylı konuşmadık ama onun hakkında fazlada bi bilgi yok sizin bi bilginiz varmı sizce emre ilhanimi beklemeliyim yoksa başka doktorları da arastirmalimiyimBen 3 sene önce yapmistim o zamanlari daha ucuzdu tabiki. Yurt disindan geldigim icin sirf 2 hafta izin alabildim, ilk görüsmemiz yaptiktan sonra hemen ameliyat oldum.
9 ay sonraya kadar beklermiyim bilmiyorum fiyatida daha articakmis aslında hemen olmak istiyorum okulum oluyor çünkü hazır tatilken yaptırmak istiyorum dr. osman karaaslanla görüşmüştüm daha önceden çok detaylı konuşmadık ama onun hakkında fazlada bi bilgi yok sizin bi bilginiz varmı sizce emre ilhanimi beklemeliyim yoksa başka doktorları da arastirmalimiyim
Peki o zaman saol yardımların için :)Bence sen yinede emre ilhani bekle. Ben aylarca arastirdim internette ve en iyisi emre bey gercekten. Ben cok memnun kaldim
Bence sen yinede emre ilhani bekle. Ben aylarca arastirdim internette ve en iyisi emre bey gercekten. Ben cok memnun kaldim
Muhammet dilber hasta yorumlari basligi canim ama bin kusur sayfa var. Ben bi cilginlil yapip gunlerce butun sayfalari okudum eski yorumlarda gordum senesi dolmus ya da iste bikac sene olan hastalari. Sabrin varsa isin yoksa incele derim :)
ben emre beye ameliyat oldum ama muhammet beyle de gorusmustum. kendisi de cok basarılı ve ilgili bir hekim gidip gorusmende fayda var bence. benim muhammet beyden vazgecme nedenim suni kıkırdak kullanmasıydı emre bey kıkırdagı benim kaburgamdan aldı. arastırdıgım kadarıyla vucut kendinden olmayan bi dokuyu reddedebiliyormus gorustugum diger hekimlerde (barıs cakır ve guncel ozturk) aynı seyi soylemislerdi.
bana gosterdigi burunların hepsi cok guzeldi revizyonlar dahil. Ama tavsiyem doktorların paylastıgı burunlardan ziyade ameliyat olan kisilerin kendi sayfalarından fikir edinmeniz, cunku zamanla burun oturdukca sorunlar ortaya cıkıyor doktorların paylastıklarıda ya ilk aylar yada en guzel yaptıkları burunlarMuhammet bey kaburgadan kıkırdak almıyor mu.eğer öyleyse benimde gitmeme hiç gerek yok.çünkü dediğiniz çok doğru.vücut reddebilir.buda artı bi ameliyat daha demek olur.hiç gerek yok bölr riske girmeye.bide muhammet bey hep yandan foto koyuyor.öndende görmek burun açısını.yandan çok ii gerçekten ama ön profilde önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?