- 29 Eylül 2014
- 224
- 73
- 53
- Konu Sahibi pembesteteskop
-
Muhammet dilber hasta yorumlari basligi canim ama bin kusur sayfa var. Ben bi cilginlil yapip gunlerce butun sayfalari okudum eski yorumlarda gordum senesi dolmus ya da iste bikac sene olan hastalari. Sabrin varsa isin yoksa incele derim :)aithusaa hangi baslikti bu acaba bakmak isterim bende. Arkadaslarin resimleride varmi orda?
Merhabalar 2013 Nisan ayında ilk ameliyatımı oldum ve ne yazık ki en başından beri revizyon şart gözüküyordu. Psikolojimi topladım bu zamana kadar ama hala benim için bir çok şey için engel hala burnum ve ARTIK başarılı bir revizyon olarak bu engelide kaldırmak istiyorum. Ama kime olmalıyım revizyon ameliyatımı bilmiyorum Özellikle benim durumumu yaşamış arkadaşlar yada ablalar bana yardımcı olursanız çok sevinirim
kime oldun cnm ilk ameliyatını ve doktorun ne diyo bu duruma?Merhabalar 2013 Nisan ayında ilk ameliyatımı oldum ve ne yazık ki en başından beri revizyon şart gözüküyordu. Psikolojimi topladım bu zamana kadar ama hala benim için bir çok şey için engel hala burnum ve ARTIK başarılı bir revizyon olarak bu engelide kaldırmak istiyorum. Ama kime olmalıyım revizyon ameliyatımı bilmiyorum Özellikle benim durumumu yaşamış arkadaşlar yada ablalar bana yardımcı olursanız çok sevinirim
kizlar muhammet beyin randevu sürecini b ilen varmi?
Tsk ler canim. Memnunmusun ?Ben on gün sonunda almıştım fakat dönem yoğunluğuda önemli tabi.. Asistanları ile görüşmen daha doğru olur
Tsk ler canim. Memnunmusun ?[/QUOTE
Özetle şöyle diyeyim, doğru adresAlbümlerdeki Muhammet dilber burunlarını dikkatlice incele ne kadar doğal ,her farklı yüze ayrı çalışan ve olağan burunlar yaptığını göreceksin..Çokta fonksiyonel , ben eskiden nefes almıyormuşum...
Cok tsk ederim cevabin icin. Insallah diledigim gibi olur.. yeni yilbasina randevu alicam.. olan bitenden haberdar ederim :)
Bu arada muhammed dilber fiyati 500 tl arttirmiş. Yani 7500 olmus :)Tamam tatlım
Bu arada muhammed dilber fiyati 500 tl arttirmiş. Yani 7500 olmus :)
Kesin kararliyim canim tek sorun isde yurtdisinda kalmis olmam. is yeri tatil ucak vs onlarin planlamasi icerisindeyim su an.
Öncelikle geçmiş olsun. Ben de kendisinden randevu aldım acaba fiyatları hakkında bilgilendirebilir misiniz bizi?Tatlım 15 gün önce Muhammet beye ameliyat oldum, ameliyattan sonrada şüphesiz iyikide Muhammet beye ameliyat olmuşum dedim...Çökme ,nefes alma problemlerinide düşünme, tekniği muazzam başarılı bir dr. Ameliyattan sonraki süreci okadar rahat atlattımki boğaz yada ağız kuruluğu asla yaşamadım , burnumda tampon varken bile iyi nefes alabiliyordum.Yaptığı her bir burun her bir yüzde olağan güzel duruyor.Şiddetle görüşmeni öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?