muhammet dilber mi emre ilhan mı? (burun estetiği)

pembesteteskop

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
224
73
53
kızlar burun estetiği için doktor araştırıyorum en son 2 doktor arasında kaldım ve biliyorum ki ikisi de çok başarılı, ilgili doktorlar.lütfen ameliyat olmuş arkadaşlar burun hakkında memnuniyetlerini yazabilirler mi? özellikleuzun vadede burnumda sağlık problemi ve düşme çökme gibi olayların olmasından korkuyorum :( cevaplarınızı bekliyorum kızlar :)

Tatlım 15 gün önce Muhammet beye ameliyat oldum, ameliyattan sonrada şüphesiz iyikide Muhammet beye ameliyat olmuşum dedim...Çökme ,nefes alma problemlerinide düşünme, tekniği muazzam başarılı bir dr. Ameliyattan sonraki süreci okadar rahat atlattımki boğaz yada ağız kuruluğu asla yaşamadım , burnumda tampon varken bile iyi nefes alabiliyordum.Yaptığı her bir burun her bir yüzde olağan güzel duruyor.Şiddetle görüşmeni öneririm ;)

muhammet dilberin 1-2 sene önce ameliyat olan hastaları vardı baslıkta sorun yaşamadıklarını söylediler. 4 sene önce olmus bir bayan da gayet memnun oldugunu söylemişti aynı baslıkta. ben de kendisine olucam inşallah.

aithusaa aithusaa hangi baslikti bu acaba bakmak isterim bende. Arkadaslarin resimleride varmi orda?
Muhammet dilber hasta yorumlari basligi canim ama bin kusur sayfa var. Ben bi cilginlil yapip gunlerce butun sayfalari okudum eski yorumlarda gordum senesi dolmus ya da iste bikac sene olan hastalari. Sabrin varsa isin yoksa incele derim :)

tatlım burun estetiğinden ne bekklediğine bağlı bence. ben muhammet beye olalı 29 gün oluyor daha cok şişim ama herkes yüzüne yakısan doğal ve kusurlarının giderildiği bi burun olduğunu söylüuor. albümde fotoğraflarım var. kısaca daha doğal yüzüne yakışan bir burun istiyorsan muhammet hoca bence. emre bey in burunları çok muntazam çok küçük çok estetik geliyor bana eğer isteğin aman olmuşken estetik olsun doğallığı önemli değil diyosan emre bey. gerci muhammet hocaya küçücuk cok kalkık istediğini söylesen yapar bence bilmiyorum muhammet hocaya hayranım ben

Merhabalar 2013 Nisan ayında ilk ameliyatımı oldum ve ne yazık ki en başından beri revizyon şart gözüküyordu. Psikolojimi topladım bu zamana kadar ama hala benim için bir çok şey için engel hala burnum ve ARTIK başarılı bir revizyon olarak bu engelide kaldırmak istiyorum. Ama kime olmalıyım revizyon ameliyatımı bilmiyorum Özellikle benim durumumu yaşamış arkadaşlar yada ablalar bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhabalar 2013 Nisan ayında ilk ameliyatımı oldum ve ne yazık ki en başından beri revizyon şart gözüküyordu. Psikolojimi topladım bu zamana kadar ama hala benim için bir çok şey için engel hala burnum ve ARTIK başarılı bir revizyon olarak bu engelide kaldırmak istiyorum. Ama kime olmalıyım revizyon ameliyatımı bilmiyorum Özellikle benim durumumu yaşamış arkadaşlar yada ablalar bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Muhammet dilber revizyonda da başarılı bir doktor bence ameliyatını ona olmalısın tatlım ;)

kime oldun cnm ilk ameliyatını ve doktorun ne diyo bu duruma?

Cok tsk ederim cevabin icin. Insallah diledigim gibi olur.. yeni yilbasina randevu alicam.. olan bitenden haberdar ederim :)

Kesin kararliyim canim tek sorun isde yurtdisinda kalmis olmam. is yeri tatil ucak vs onlarin planlamasi icerisindeyim su an.

Tatlım 15 gün önce Muhammet beye ameliyat oldum, ameliyattan sonrada şüphesiz iyikide Muhammet beye ameliyat olmuşum dedim...Çökme ,nefes alma problemlerinide düşünme, tekniği muazzam başarılı bir dr. Ameliyattan sonraki süreci okadar rahat atlattımki boğaz yada ağız kuruluğu asla yaşamadım , burnumda tampon varken bile iyi nefes alabiliyordum.Yaptığı her bir burun her bir yüzde olağan güzel duruyor.Şiddetle görüşmeni öneririm :KK66:
Öncelikle geçmiş olsun. Ben de kendisinden randevu aldım acaba fiyatları hakkında bilgilendirebilir misiniz bizi?

Back
X