- 7 Aralık 2014
- 133
- 38
- 43
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muhammet dilberin yaptığı bazı burunlar çok kalkık domuz burnu gibi en çok korktuğum görüntüde o ama bazıları muhteşem kusursuz nasıl böyle oluyo ya ?Kesinlikle muhammet dilber bn ilk ona olmadım cok pişmanın sen kaçırma
Bence sende olmadan iddaali bi sekilde tavsiyede bulunmamalisin once revizyonunu ol sonra 6 ay gecsin ondan sonra onerirsin olur muMuhammet bey hastasını cok iyi dinleyen bir Dr eger ki kalkık istyrm dersen kalkık yapıyr yani sana baglı birde ilk gunler kalkık olması normal oluyor zamanla iniyor cok güzel burun lar yapmis gecen gittiğimde gordum bnde revizyonu muhammet beyde olucam bir defa olsun diyorsan kesinlikle dogru adres mesela bn tatlı kavis ve tatlı kalkıklık istiycem
not:burun ameliyatı olmus ve 6 ayını ddoldurmuş kişilerin yorumunu dikkate al derim cunku bnm 6 ay da bozuldu. .lütfen ayınız dolmadan insanları yanlıs yönlendirme yapmayın
canım sen muhammet beye olmadın mı henüz bana foto atmışsın ama ?Muhammet bey hastasını cok iyi dinleyen bir Dr eger ki kalkık istyrm dersen kalkık yapıyr yani sana baglı birde ilk gunler kalkık olması normal oluyor zamanla iniyor cok güzel burun lar yapmis gecen gittiğimde gordum bnde revizyonu muhammet beyde olucam bir defa olsun diyorsan kesinlikle dogru adres mesela bn tatlı kavis ve tatlı kalkıklık istiycem
not:burun ameliyatı olmus ve 6 ayını ddoldurmuş kişilerin yorumunu dikkate al derim cunku bnm 6 ay da bozuldu. .lütfen ayınız dolmadan insanları yanlıs yönlendirme yapmayın
mervesdr .!.:canım sen muhammet beye olmadın mı henüz bana foto atmışsın ama ?
salih emre beyin hastalarından mı kalın derili olanlar memnun değil canım foto için teşekkürler fikir oldu banada :)Hayır bnm ameliyat ertelendi 24 mayıs
da olucambn tavsiye ediyorum ailemden 3 kişiyi aameliyatetti ve 3 yıldan fazla oldu örnek resim ggönderdim bn o resmi ggoturcem sana da ggostermek istedim
Lolabuny arkadasım senin ameliyathhenuzcok yeni nbirazvbekle oyle ööneride bulun zaten muhammet beyle salih emre beyin başarısı kıyaslanamz daha Gecn gun paylaşımoldu kalın derili oolanlarmemnun degil
Salih emre uregeeen ben oldum cook memnunum instagramdaki resimlerine bakabilirsin ustelik cigdem hanimla beraber o kadar sicak kanlilar ki ailemizden oldular resmen
Selam arkadaşlar,ben inanılmaz araştırma yaptım, sadece buradan değil canlı örneklerdende anladım ki,salih emre üregen bu işin piri....ve kendimi ancak ona emanet edebilirim.....o diğer dr beyi hiç bilmiyorum ama sen sorunca şimdi araştırdım,o plastik cerrah değilmiş kiBu iki doktor arasında kaldım arkadaşlar burnumdaki sorunum kemerin alınıp burun deliklerimin küçültülmesi daha önce bu doktorlara burun ameliyatı olan hastalar deneyimlerini paylaşabilirler mi çok kararsızım bu konuda hangisi daha iyi ?
aynen bende tatlı bir kavis istiyorum burun deliklerimde küçülsün istiyorum ama derim nasıl acaba kalın olursa zor demi ?Muhammet bey hastasını cok iyi dinleyen bir Dr eger ki kalkık istyrm dersen kalkık yapıyr yani sana baglı birde ilk gunler kalkık olması normal oluyor zamanla iniyor cok güzel burun lar yapmis gecen gittiğimde gordum bnde revizyonu muhammet beyde olucam bir defa olsun diyorsan kesinlikle dogru adres mesela bn tatlı kavis ve tatlı kalkıklık istiycem
Selam arkadaşlar,ben inanılmaz araştırma yaptım, sadece buradan değil canlı örneklerdende anladım ki,salih emre üregen bu işin piri....ve kendimi ancak ona emanet edebilirim.....o diğer dr beyi hiç bilmiyorum ama sen sorunca şimdi araştırdım,o plastik cerrah değilmiş kisonuçta hem şekilsel olarak hemde nefes darlığımızın çözümü için kendimizi riske atmamak için plastik cerrahları seçmeliyiz bence......sorduğun diğer dr u hiç tanımıyor ve tenzi ediyorum.ben kendi dr umu, muayene gittiğimde gördüğüm çeşitli aylardaki sonuçlarını bilirim.Tabii ameliyat olmadan konuşmuş oluyorum ama burada bir güven ve elektirk meselesi var ve olanlardan aldığım geri bildirimler var...hislerime ve gördüğüm sonuçlara güveniyor,kendimi s.emre üregen e emanet ediyorum:)ama bir sorunum var: zaman geçmiyor bir türlü
![]()
Ben olmusum tavsiye ediyorum sen daha olmadan tavsiye ediyosun =) olduktan sonra tavsiyede bulunman mantik acisindan daha dogru sanirim hem daha ciddiye alinirsinBu konu cok ciddi bn ilk ameiyatımda aynı Dr olmus bi arkadasın tavsiyesiyle gitti m henüz 1 aaylık tı ccok guzeldi ama suan ikimizde revizyon oolucz bunda tepki vericek bişeyyok bn yandım bbaşkasıyanmasın
Sonunda karar vermissin cook sevindim =) emin ol pisman olmicaksinSelam arkadaşlar,ben inanılmaz araştırma yaptım, sadece buradan değil canlı örneklerdende anladım ki,salih emre üregen bu işin piri....ve kendimi ancak ona emanet edebilirim.....o diğer dr beyi hiç bilmiyorum ama sen sorunca şimdi araştırdım,o plastik cerrah değilmiş kisonuçta hem şekilsel olarak hemde nefes darlığımızın çözümü için kendimizi riske atmamak için plastik cerrahları seçmeliyiz bence......sorduğun diğer dr u hiç tanımıyor ve tenzi ediyorum.ben kendi dr umu, muayene gittiğimde gördüğüm çeşitli aylardaki sonuçlarını bilirim.Tabii ameliyat olmadan konuşmuş oluyorum ama burada bir güven ve elektirk meselesi var ve olanlardan aldığım geri bildirimler var...hislerime ve gördüğüm sonuçlara güveniyor,kendimi s.emre üregen e emanet ediyorum:)ama bir sorunum var: zaman geçmiyor bir türlü
![]()
Merhaba,öncelikli olarak kolay gelsin Heyecanlı bir süreç ;umarım keyifli geçer:)Bu iki doktor arasında kaldım arkadaşlar burnumdaki sorunum kemerin alınıp burun deliklerimin küçültülmesi daha önce bu doktorlara burun ameliyatı olan hastalar deneyimlerini paylaşabilirler mi çok kararsızım bu konuda hangisi daha iyi ?
Rica ederim ilk ameliyatın iyi arastr derim bn cok cektim baskalari ceksin istemiyorum bana gore sıralama sumervesdameliyatooldugu 40820067 .!.:salih emre beyin hastalarından mı kalın derili olanlar memnun değil canım foto için teşekkürler fikir oldu banada :)