- 22 Haziran 2015
- 23
- 5
- 1
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Plastik cerrahlar bircok alanda ameliyatlar yapiyor tecrube bolunuyor ama kbbciler sadece burunda uzmanlasiyor. Bu da farkli bir bakis acisi yani. O yuzden asla uzmanlik alanina gore doktor secmeyin derim. Bu is biraz da sans isi olacagi neyse ona varir.
Plastik cerrahlar bircok alanda ameliyatlar yapiyor tecrube bolunuyor ama kbbciler sadece burunda uzmanlasiyor. Bu da farkli bir bakis acisi yani. O yuzden asla uzmanlik alanina gore doktor secmeyin derim. Bu is biraz da sans isi olacagi neyse ona varir.
evet canım çok haklısın tamamen şans işi muhammet dilberi de çok övüyorlar .revizyon kararı tam bi hayal kırıklıgı ALLAH kimseyi utandırmasın herkesi mutlu etsin zor işler bunlar senin adına da çok mutlu oldum. umarım benimde iyi geçer.
kızlar kesinlikle salih emre üregen diyorum revizyon için 14 temmuzu iple çekiyorum çok araştırdım daha önceden emre beye olmadığıma çok pişmanım 3 defa başarısiz ameliyat geçirmiş biri olarak söylüyorum ve emre beyin yaptıgı burunlar harika ayrıca çigdem hanım ve emre bey çok güven veren insalar :)
selam evet görüşmeye gittim ve ameliyat günü aldım bile:)gönlüm garip bir şekilde çok rahat.hemen bile ameliyat olabilirdim ama ekim sonuna yer ancak bulundu bende kaderime razı bekleyeceğim artık.emre bey yapsında 10 yıl bile beklerim.Merhabalar görüşmeye gittiniz mi?
Ne ilgisi var, hiç katılmıyorum.sonuçta estetikçilerde buruncu, göğüsçü falan diye ayrılıyor.Plastik cerrahlar bircok alanda ameliyatlar yapiyor tecrube bolunuyor ama kbbciler sadece burunda uzmanlasiyor. Bu da farkli bir bakis acisi yani. O yuzden asla uzmanlik alanina gore doktor secmeyin derim. Bu is biraz da sans isi olacagi neyse ona varir.
Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim:))Aylar çok hızlı geçtide son günler geçmiyor... salih emre üregene ameliyat oluyorum geri sayım başladı:)) Tam on gün var bugün.. 31 ekim sabahtan ameliyat oluyorum.doğuma gidecek kadınlar gibi çanta hazırladım haahahha:))merak edenlere sürecimide anlatacağım.Şimdi dua edin kızlar.Doktoruma çok güveniyorum ve tamamen ona bıraktım herşeyi..en iyisini yapacağına eminim.heyecanımı paylaşayım dedim.herkese kolay gelsintabikide haberdar ederim Allahın izniyle bi atlatsamm bende senden bekliyorum gelişmeler