MUHAMMET DİLBER Mİ ? SALİH EMRE ÜREGEN Mİ?

randevu aldım bile evet gidip görüşeceğim Emre beyle:)Desteğiniz için sağolun L lilom87 sizin gelişmeleride bekliyorum merakla

Yaklasik 1 ay kadar once Muhammet Dilber e revizyon ameliyati oldum. Ondan baskasina da guvenemezdim zaten. Ilk ameliyatimi izmirden profesor plastik cerrah yapti ama daha 1.5;aylikken sorun belliydi.
kbbci plastik cerrah diye ayirirsaniz hataya dusebilirsiniz. Ben ilk ameliyatimi Muhammet beye olmadigim icin cok pismanim. Benle birlikte 3 arkadasim kendisine oldu onlarin ilkti ve hepsi super oldu.
bir de onerim size en az 3 aylik olmayan burunlari referans almayin. Benim 1 ay olmak uzere suan bile cok memnunum doktoruma da guveniorum ama 6 ay olmadan foto paylasmam asla.
ilk ameliyatimdan biliorum 1 aylik burun ile 6 aylik burun arasinda daglar kadar fark var.

Plastik cerrahlar bircok alanda ameliyatlar yapiyor tecrube bolunuyor ama kbbciler sadece burunda uzmanlasiyor. Bu da farkli bir bakis acisi yani. O yuzden asla uzmanlik alanina gore doktor secmeyin derim. Bu is biraz da sans isi olacagi neyse ona varir.

evet
Plastik cerrahlar bircok alanda ameliyatlar yapiyor tecrube bolunuyor ama kbbciler sadece burunda uzmanlasiyor. Bu da farkli bir bakis acisi yani. O yuzden asla uzmanlik alanina gore doktor secmeyin derim. Bu is biraz da sans isi olacagi neyse ona varir.

evet canım çok haklısın tamamen şans işi muhammet dilberi de çok övüyorlar .revizyon kararı tam bi hayal kırıklıgı ALLAH kimseyi utandırmasın herkesi mutlu etsin zor işler bunlar senin adına da çok mutlu oldum. umarım benimde iyi geçer.

kızlar kesinlikle salih emre üregen diyorum revizyon için 14 temmuzu iple çekiyorum çok araştırdım daha önceden emre beye olmadığıma çok pişmanım 3 defa başarısiz ameliyat geçirmiş biri olarak söylüyorum ve emre beyin yaptıgı burunlar harika ayrıca çigdem hanım ve emre bey çok güven veren insalar :)
Merhabalar görüşmeye gittiniz mi?
selam evet görüşmeye gittim ve ameliyat günü aldım bile:)gönlüm garip bir şekilde çok rahat.hemen bile ameliyat olabilirdim ama ekim sonuna yer ancak bulundu bende kaderime razı bekleyeceğim artık.emre bey yapsında 10 yıl bile beklerim.
randevum sırasında pekçok hasta gördüm orda 3 kişi burnu bantlıydı birinin tamponu çıkarıldı sanırım diğerleribandı açıldı.
hepsi çok mutluydu çok imrendim .
bir tanede altıncı ay damı öyle birşey bir genç kız vardı kız öyle bir balladırarak anlatıyorki eski yeni hallerini falan gösterdi sevindirik bir haldeydi yanında sevgilisiyle gelmiş sanırım burundan sonra buldu onu da:)onada bayıldım ve darısı bize dedim ne yalan söyleyim:))))))
Siz ne yaptınız 14 temmuzda olacaktı galiba ameliyatınız.Herşey yolundamı tecrübelerinize ihtiyacım var

Ne ilgisi var, hiç katılmıyorum.sonuçta estetikçilerde buruncu, göğüsçü falan diye ayrılıyor.
Neyse ki benim dr um estetik cerrah ve sonuçtan gayet mutluym.Etraftan tepkilerde süper.Herkesin tercihi kendini ilgilendirir.Umarım herkes seçiminden dolayı mutlu olur.

tabikide haberdar ederim Allahın izniyle bi atlatsamm bende senden bekliyorum gelişmeler
Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim:))Aylar çok hızlı geçtide son günler geçmiyor... salih emre üregene ameliyat oluyorum geri sayım başladı:)) Tam on gün var bugün.. 31 ekim sabahtan ameliyat oluyorum.doğuma gidecek kadınlar gibi çanta hazırladım haahahha:))merak edenlere sürecimide anlatacağım.Şimdi dua edin kızlar.Doktoruma çok güveniyorum ve tamamen ona bıraktım herşeyi..en iyisini yapacağına eminim.heyecanımı paylaşayım dedim.herkese kolay gelsin;) Buarada Önerileri olanlarda yazarlarmı lütfen ameliyat sonrası nelere ihityaç olacak falan..

muhammet dilber bence kendini beğenmiş biri faceden bi soru sordum cvplamadı bütün doktorlar cevaplarken o okuduğu halde yazmadı param olsa da olmazdım ona diğer doktoru bilemicem

Kesinlikle Muhammet Dilber.. Ben de ona revizyon olmak istiyorum keske de ilk ameliyatimi kendisine olsaydimolsaydim zira fitatlar cok yuksek. Baska alternatifler de var tabiki ama burada bosu bosuna sisirilmis cok doktor var, birsuru yaratilmis profil ve o profillerin fix destekledigi bazi doktorlar. Herhangi bir doktorun heryerde surekli reklamini yapiyor olmasi ve surekli herseyi reklam icin kullanma cabasi pek bana guven vermiyor acikcasi.

Bende bir aralar Dr. Salih Üregeni düsübüyordum ama dikkatli bakarsan instagramda ki paylastigi burunlara, hepsi hemen hemen birbirine benziyor.. devam arastir derim

aynı gün iki doktordan da randevu almaya çalıştım. Muhammed beyin asistanı burnumun fotoğraflarını istedi sonra cevap vermedi, 2 gün önce tekrar yazdım üzerinden 1 ay geçmişti kusura bakmayın gözden kaçırmışız dedi. Yine randevu vermedi. Bugün tekrar yazdım, bakalım alacağım umarım randevuyu!

Emre Bey'in asistanı hemen cevap verdi. 1 ay sonrasına randevu aldım (28.04.2018 tarihine) ve gittim sonunda. Ancak revizyon olacak hastaya da bana da aynı fiyatı verdiler 17000 tl. Burnumun gevşek derili olduğunu pek küçülemeyeceğini söyledi. Muayne ücretsiz ve 10 dk. Tabii ki hiç bişi soramadan süre bitti. Tekrar randevu alabilirsiniz dedi asistanı. Kafam karışık.
Muhammed bey ve Süleyman Taş ile görüşüp ardından karar vermeyi planlıyorum.
Benim durumumda olup Emre beye ameliyat olan var mı acaba?

Back
X