Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geri sayım başladı o zaman :) fotolarınıda atarsın inş dilediğin gibi olurda bende eylüle aldım randevuAynen ben de öyle düşünüyorum.Bir de benim zaten özel durumumdan dolayı plastik cerraha olma zorunluluğum var e tabii tereddüt etmeden salih emre üregen bence de...gel 28 temmuz geeel:)))
Evet aynen öyle vallahi,geri sayım başladı:))heyecandan ölebilirm,28 temmuza kalmam diye korkuyorum:)))Atarım tabii resimlerimi.Senin durumun daha zor eylüle kadar beklemek çok güç olsa gerekgeri sayım başladı o zaman :) fotolarınıda atarsın inş dilediğin gibi olurda bende eylüle aldım randevu
aa ben onu hiç konuşmadım sen hangi hastanede olcaksnEvet aynen öyle vallahi,geri sayım başladı:))heyecandan ölebilirm,28 temmuza kalmam diye korkuyorum:)))Atarım tabii resimlerimi.Senin durumun daha zor eylüle kadar beklemek çok güç olsa gerekHangi hastaneyi tercih ettin sen
mervesdr
Onu hic konusmadim ne demek ya sen gittigine emin misin . Zaten karar verdiginde gorusmede ilk hastaneyi seciyosunaa ben onu hiç konuşmadım sen hangi hastanede olcaksn
Istanbul canimBurun ameliyatlarında revizyon şartmı çok korkuyorum bu dediğiniz doktorlar ankarada mı ameliyat çok mu zor eskiden araştırdığım da çok zor olduğunu duymuştum hala öylemi artık nefes almam ve konuşmam iyice gemizden olmaya başladı bende düşünüyorum ama çooooooooookkk korkuyorummm:::((
Onu hic konusmadim ne demek ya sen gittigine emin misin . Zaten karar verdiginde gorusmede ilk hastaneyi seciyosun
ben Kolan international şişlidekinde olucamaa ben onu hiç konuşmadım sen hangi hastanede olcaksn
ben dün yine ordaydım,kovacaklar artık beni:)))) şaka ayrıda valla bal şekerler bende 28 temmuza kadar daha kaç kere giderim kimbilir:)))dün orda bir hasta vardı almanyadan gelmiş sanırım.o da senin gibi önceden randevu almış,dün tetkikleri olacaktı sanırım bugün yada yarında ameliyatı.sen istanbuldan değilsin galiba mervesdr, istanbuldaysanda nasıl sabrediyorsun gitmeden hayretteyim:)))kuzum ben gitmedim telden randevu aldım gittiğim zaman kan tahlilleri falan yapılcak ertesi gün ameliyat olucam telden konuştuk yani sadece
yok canım izmirdenim gelme imkanım yok bu ara yoksa uçağa atlar gelirdim sen hangi hastanede olucaksn cnm ?ben dün yine ordaydım,kovacaklar artık beni:)))) şaka ayrıda valla bal şekerler bende 28 temmuza kadar daha kaç kere giderim kimbilir:)))dün orda bir hasta vardı almanyadan gelmiş sanırım.o da senin gibi önceden randevu almış,dün tetkikleri olacaktı sanırım bugün yada yarında ameliyatı.sen istanbuldan değilsin galiba mervesdr, istanbuldaysanda nasıl sabrediyorsun gitmeden hayretteyim:)))
anladım izmirden gelip olacaksın, şehir dışı olduğunu tahmin etmiştim:)yok canım izmirdenim gelme imkanım yok bu ara yoksa uçağa atlar gelirdim sen hangi hastanede olucaksn cnm ?
Süpersiniz umarım herşey istediğiniz şekilde gider.kızlar kesinlikle salih emre üregen diyorum revizyon için 14 temmuzu iple çekiyorum çok araştırdım daha önceden emre beye olmadığıma çok pişmanım 3 defa başarısiz ameliyat geçirmiş biri olarak söylüyorum ve emre beyin yaptıgı burunlar harika ayrıca çigdem hanım ve emre bey çok güven veren insalar :)
Süpersiniz umarım herşey istediğiniz şekilde gider.
Bende sizin tercih ettiğiniz dr üzerinde çok yoğunlaştım aslında.Yazınızı görünce çok mutlu oldum.
4 dr vardı kafamda ama en yoğun düşündüğün Emre üregen.Birde dün tesadüf kuaförde konuşurken bir bayan vardı burnunu yaptırmış o anlatıyordu, çok memnunmuş falan.
Kime oldun dedim o da salih emre üregen demezmi:)çok güzeldi burnu ve daha 2 ay olmuş!!!
Şimdi sizin kararınızı da okuyunca içim daha rahat etti.
Hoş, daha görüşmeye bile gitmedim ama kararım kesinleşti gibi:)))