aa ben de o civarlarda düşünüyorum. haftasonu anlaraya kesin gelecek mi peki? ameliyat yapmak için mi geliyor? siz nerden öğrendiniz? çok isterim ankarada ameliyat olmayı.ben düşünüyorum 9 marttan sonra. eğer muhammet beye ameliyat olmaya karar verirsem istanbula gidicem ankara'da olmazsa..bu haftasonuda ankarada olacak doktor bey görüşmeler için.
Sanırım aralıkta ameliyat yaptığı hastalarını kontrole geliraslında geçen hafta geleceğini söylemişti ayarlayamamış bu haftasonuna kaldı.bana da kendisine ameliyat olan bir arkadaşım söyledi.ameliyat yapacak mı bilmiyorum.
sadece kontrol değil. ben görüşeceğim.Sanırım aralıkta ameliyat yaptığı hastalarını kontrole gelir
sadece kontrol değil. ben görüşeceğim.
doktoru ara bilgi al bence. haftasonu gelicem dedi ama kaçta gelcek ya da cumartesi mi pazar mı belli değil henüz. görüşmek istiyorum dersin uygunsa sanada haber verirler..hay Allah ya. ben de çok isterim ankarada ona ameliyat olmak. acaba süreçten beni de bilgilendirebilir misiniz?
Sordum bana ankaraya temmuzda gelecek dediler?!?!?doktoru ara bilgi al bence. haftasonu gelicem dedi ama kaçta gelcek ya da cumartesi mi pazar mı belli değil henüz. görüşmek istiyorum dersin uygunsa sanada haber verirler..
benim ameliyat olan arkadaşımı kontrol edecek. o rica ettiği için belki benimle görüşecek belki de bu hafta gelmesi de iptal oldu normalde de geçen haftaydı çünkü..Sordum bana ankaraya temmuzda gelecek dediler?!?!?
Ameliyatları da o zmn yapacakmış.
benim ameliyat olan arkadaşımı kontrol edecek. o rica ettiği için belki benimle görüşecek belki de bu hafta gelmesi de iptal oldu normalde de geçen haftaydı çünkü..
martta ankara'ya birkaç hasta için gelmeyi kabul ederse size haber veririm o zamanyani eğer ameliyat için ekstra kişiye ihtiyaç olursa beni banko yazabilirsiniz :)
martta ankara'ya birkaç hasta için gelmeyi kabul ederse size haber veririm o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?