Muhammet dilbere burun estetiği olanlar nerdesiniz!!!!!!!!!!!!!

siteyigereksizbuldum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
53
1
48
2 senedir bu siteyi takip ediyorum o kadar msj yazdım insanlara bi allahın kulu dönüp de he canım söyle ne derdin ne merak ediyosun söyleyelim demedi ya allaşkına muhammet beye estetik olan birisiyle konuşabilir miyim forum üzerinden??

amın dılekege amınnn :) fotolarını ne zaman gorebılecegız pekı

Kendi evime geçtiğimde foto yüklücem ve diceksiniz bunasıl ameliyat :) çünkü morarmadım az şiştim ve cildim çok hassas beyaz normalde ama ben biraz iyileşmiş halimle olan fotolarımı görmenizi isterim özeldende atarım ilk gün falan

tamam canımm , pekı ıstedıgın gıbı oldumuu kavıslı kalkı vs fealan ?? burun sırtın cok şiştimii ??

Sevindim cabuk atlatmana canim ya bende cabuk atlatirim insallah ama senin burnun sorunlu burun degildi zaten ameliayt olmasaydin da olurdu benimkine cok benzettim senin burnunu sadece hafif kemer vardi sendede

Evet belkide o yüzden çok sorun olmadı ama burun ucumun derisini tıraşlamış çok kalınmış çünkü o geç inicek sanırım resmen kesip biçildim :)

Arkadaşlar alçım çıktı tampon çıkarken hiç acımadı burnumun şekli çok güzel bayıldım ama çok fazla şiş ee daha çok yeni şimdi bende sabır aşamsına geçmiş bulunmaktayım :))))

gunaydınnn :)

haydıı dılek haydıı dılek haydııı tam zamanı tam zamanı sımdıı =)) allah huzurlu sabırlar versınn coook sevındımm begendıgınee wuhuu babyy :))

gunaydınnn :)

haydıı dılek haydıı dılek haydııı tam zamanı tam zamanı sımdıı =)) allah huzurlu sabırlar versınn coook sevındımm begendıgınee wuhuu babyy :))

Günaydın tatlım çok şükürler olsun çok sağol :) şu an sadece ucu kalkık ama inecekmiş böyle bile güzel valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…