Muhammet dilbere burun estetiği olanlar nerdesiniz!!!!!!!!!!!!!

işte herkesin yüzünde farklı duruyo burunlar o yüzden her yüze farklı burun yapan dr u seçmelisin cnm

Burun deliklerinin asimetrik, dar veya çok görünür olmasından çok korkuyorum. Muhammet Bey, bu konuda başarılı mı? Memnun olmayan var mı?? herkes özellikle mi belirtti iki kaş arasında kavis istediğini?? Çünkü bu oldukça doğal gösteriyor burnu bence, hepinizin de öyle orda bi kavis var ve şişkinlik bile yok..

Off kusura bakmayın aklımda bin türlü soru var..Şimdi resimlere bakınca da beğeniyorum ama ben görüşmede net bir şekilde ne isteyip ne istemediğimi anlatmak, ne yapılıp yapılamayacağını duymak istiyorum. Bu konuda dürüst olduğum bir doktorda da karar kılmalıyım..

Does anybody know if Dr.Dilber is also operating the nasal septum???

merhabalar. ben de muhammet dilber'e ameliyat olucam çarşamba günü.. fena heyecan basmış durumda ve ben şekil konusunda karar veremedim.. nasıl bir burnun yakışabileceğini bilemiyorum. siz nasıl tarif ettiniz??

günaydin kizlar,

bisey sorucakdim. eyer dilber beyde yada emre ilhan beyde burunumu yaptirmak istiyorsam, kac ay önce iligilenmeliyim? yani mesala ararsam hemen benimle bir hafta sonra görüsebilirmi? yada cokmu beklemeliyim? sanirim cok kisi onlara gidiyor!

burnum suan kalkık duruyo acaba zamanla ınecekmı bıraz yoksa boylemı kalıcak.amelıyat olalı 20 gun oldu?? cevap verırsenız sevınırım arkadaslar...

burnum suan kalkık duruyo acaba zamanla ınecekmı bıraz yoksa boylemı kalıcak.amelıyat olalı 20 gun oldu?? cevap verırsenız sevınırım arkadaslar...

Ece öncelikle çok geçmiş olsun:) Aslında bu konu hakkında sormak istediklerini aşağıdaki linkten iletebilirsin. Bu başlıktan daha yoğun oluyor, daha hızlı ve daha fazla kişiden yanıt alabilirsin sanıyorum.

Bu arada resimlerini koymayı düşünür müsün? Görerek yorum yapabiliriz..

http://www.kadinlarkulubu.com/burun...lber-hasta-yorumlari-burun-estetigi-1023.html

Muhammet bey hakkinda daha fazla bilgi verebilecek biri yokmu? Benim burnum kalin derilig, ucu düsük ve genis, daha önce bir kez ameliyat oldum fakat istedigim gibi olmadi...revizyon olmayi düsünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…