- 14 Ocak 2011
- 414
- 29
- 323
- Konu Sahibi siteyigereksizbuldum
-
Yani şöyle aslında birkaç sene önce Barış Bey ile görüştüm o da yapma eğer çok taktıysan gel bi daha bakar öyle karar veririz demişti.
Fuat Bey'i de gördüm ama daha çok vücut ameliyatlarında methediyorlar.. Yaptığı burunları da gördüm ama hastalarının yorumlarını burada veya başka yerlerde pek görmediğimden pek emin değilim. Ayrıca fiyatı diğerlerine göre de oldukça uygun.
Neyse..
Emre İlhan'ın bazı burunları çok iyi; bazılarını ise hiç beğenmedim, benim fikrim tabii. Sanki bir imzası var ve bütün burunları aynı görünüyor bana..
Abdülkadir Bey ile görüşmedim, bir işine bayıldım sadece gördüklerim arasından.
Son incelediklerim işte Muhammet Bey'inkiler..
Herkes doğal bir burun istiyor, doğallıktan anladığımız kesinlikle farklı....
Kendi evime geçtiğimde foto yüklücem ve diceksiniz bunasıl ameliyat :) çünkü morarmadım az şiştim ve cildim çok hassas beyaz normalde ama ben biraz iyileşmiş halimle olan fotolarımı görmenizi isterim özeldende atarım ilk gün falan
Does anybody know if Dr.Dilber is also operating the nasal septum???
Because I have big problems with breathing through the nose...
burnum suan kalkık duruyo acaba zamanla ınecekmı bıraz yoksa boylemı kalıcak.amelıyat olalı 20 gun oldu?? cevap verırsenız sevınırım arkadaslar...
burnum suan kalkık duruyo acaba zamanla ınecekmı bıraz yoksa boylemı kalıcak.amelıyat olalı 20 gun oldu?? cevap verırsenız sevınırım arkadaslar...
2 senedir bu siteyi takip ediyorum o kadar msj yazdım insanlara bi allahın kulu dönüp de he canım söyle ne derdin ne merak ediyosun söyleyelim demedi ya allaşkına muhammet beye estetik olan birisiyle konuşabilir miyim forum üzerinden??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?