- 14 Ocak 2011
- 414
- 29
- 323
- Konu Sahibi siteyigereksizbuldum
-
dilek çok merak ediyorummmm ne zaman kendi evinde olursun?
Canim burada degilde dr. Muhammet dilber hasta yorumlari diye konu acilmis oradan ameliyat olanlarla gorusebilirsin.
Merhaba,
Eğer deneyim Dr.Dilber hakkında bilgi verir misin?
'Ve ondan sadece iyi şeyler duydum ...
teşekkür ederim
Haftasonu dönücem şu an burnum çok şiş önden özellikle ama bu haliyle bile güzelim şiş burun sizi yanıltmasın
Dilek burnnun cok guzel olmus. Muhammet beye ameliyat olmak icin kac ay bekledin yani basvurduktan kac ay sonra ameliyata aldi
10 gün bekledim cnm bos yer vardi bi tane biri iptal etmis onun yerine ben oldum ama oyle aylarca beklemiyosun buarada cok tsk ederim
Anladim canim cok sansliymissin beklememissin. Ya ben 19 gun once ameliyat oldum baska bir doktora. Muhammet beyi malesef ameliyat olduktan bir kac gun sonra duydum eger daha once duysaydim kesinlkle ona olurdum ama kismet iste. Ameliat fiyati 6 bin civari mi yoksa daha mi fazla bu son sorum:)
6500 cnm ethica hastanesinde oldum.. Istedigin kadar soru sorabilirsin ne demek burda amacimiz birbirimize yardim etmek bu süreci kolay atlatmak sen memnunmusun burnundan benimde daha yeni beklemek zor
6500 cnm ethica hastanesinde oldum.. Istedigin kadar soru sorabilirsin ne demek burda amacimiz birbirimize yardim etmek bu süreci kolay atlatmak sen memnunmusun burnundan benimde daha yeni beklemek zor
Canim benim cok sagol. Ben memnun sayilirim yani soyle benim kemerli bir burnum vardi su an kemerin yerindeki sislik oldukca yogun o cok canimi slklyor.beklemek zor gercekten ama senin burnun mukemmel cok yeni olmasina ragmen
Dilekege çok geçmiş olsun öncelikle.. Ben de bir süredir araştırıp duruyorum, en zoru doktor seçimi sanırım.. Bu hafta Muhammet Bey ile görüşmem var, mümkünse de bu yıl bitmeden bu işi halletmek istiyorum baya korksam da..Bazı arkadaşların resimlerini gördüm ama seninkini de çok merak ediyorum. Kaçıncı görüşmede karar verdin doktoruna? Muhammet bey kiişinin isteklerini dikkate alıyor mu, yoksa kendi kafasına göre mi ortaya birşey çıkartıyor? Tasarım yapmadığını okudum bazı konular içinde de...
ekledim seni canım ben muhammed beye olmakta kararlıydım o yüzden başka bi doktorla görüşmedim ilk görüştüğümde ameliyat tarihimi belirledik 2 kez görüşme yaptık... öncesinde neler istediğimi anlattım oda bana yakışacak burun modellerini ve yakışmayacak modelleri gösterdi benim isteğim az kavis az kalkıktı doğal olsun dedim ve ona bıraktım... ameliyat olmak en kolay süreç emin olabilirsin hala olduğuma inanamıyorum asıl önemli olan sonrasında beklemek sabretmek o yüzden ameliyat olmayan arkadaşlar öncelikle sonraki süreçe kendini hazırlasın
Doğruyu söylemek gerekirse resimlerine bakmadan önce derin bi nefes aldım!!! Korkuyla açtım sayfanı veeee ilk resimde deriiin bi oh çektimm:) Çok ama çok beğendim............Yüzüne yakışmış, oturacağı besbelli açıkçası. Diecek söz bulamadım, senin adına da kendi adıma da pek memnun oldum:) Genelde benim gördüğüm çeşitli doktorların işlerinde profil zaten başarılı ama önden hayal kırıklığına uğruyorum..Seninki profilden de önden de çok başarılı çok çook...Keyfini süre harika olmuş:)
çok teşekkür ederim inşallah seninkisi daha güzel olur önden özellikle koyuyorum çünkü dediğin gibi yandan genelde başarılı oluyo herkesin burnum doğallaşsa daha iyi olucakta işte bunun içinde zaman gerekiyor en az 3 ay
:) burnun şu anda da doğal görünüyor için rahat olsun.. tamamen oturduğunda şişliklerin indiğinde, ki resimlerden ben sadece burnunun çevresinde yanaklarında ve dudağının üstünde hafif şişlik görüyorum, memnuniyetin artacaktır sanırım.. Bi de ben yüzün tümüne bakıyorum ama henüz ameliyat olmadığım için sanırım gözüme batan bişi olmadı sende..
çok teşekkür ederim inşallah seninkisi daha güzel olur önden özellikle koyuyorum çünkü dediğin gibi yandan genelde başarılı oluyo herkesin burnum doğallaşsa daha iyi olucakta işte bunun içinde zaman gerekiyor en az 3 ay
Ammmanınn... Bir yeni doktor daha mı?? Valla Barış Çakır, Emre İlhan, Fuat Yüksel, S. Emre Üregen, Abdülkadir Göksel ve en son Muhammet Dilber... Artık araştırmaktan yoruldumBir de yaptıklarını bolca görebilceğim isimlere gitmeyi tercih ediyorum. Mesela bazıları karın germe, göğüs ameliyatında başarılı, bazıları burunda.. Kafama yatan 2 isim var, artık bu hafta kesin karar vereceğim daha fazla dağılmadan..
bende kafam karışacak diye tek doktorla görüştüm ve ona oldum ama emre ilhan, abdülkadir göksel ve barış çakırın yaptığı burunlarıda çok beğeniyorum hepsi iyi işin zor cnm biz olduk atlattık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?