Muhammet dilbere burun estetiği olanlar nerdesiniz!!!!!!!!!!!!!

Merhaba,
Eğer deneyim Dr.Dilber hakkında bilgi verir misin?
'Ve ondan sadece iyi şeyler duydum ...
teşekkür ederim

Canim daha bende ameliyat olmadim buradaki ameliyat olanlarla gorusuyorum hastalarinin resimleri var benim muhammet beyin yaptigi burunlar cok hosuma gidiyor. Memnun olmayan cok az

10 gün bekledim cnm bos yer vardi bi tane biri iptal etmis onun yerine ben oldum ama oyle aylarca beklemiyosun buarada cok tsk ederim

Anladim canim cok sansliymissin beklememissin. Ya ben 19 gun once ameliyat oldum baska bir doktora. Muhammet beyi malesef ameliyat olduktan bir kac gun sonra duydum eger daha once duysaydim kesinlkle ona olurdum ama kismet iste. Ameliat fiyati 6 bin civari mi yoksa daha mi fazla bu son sorum:)

6500 cnm ethica hastanesinde oldum.. Istedigin kadar soru sorabilirsin ne demek burda amacimiz birbirimize yardim etmek bu süreci kolay atlatmak sen memnunmusun burnundan benimde daha yeni beklemek zor

6500 cnm ethica hastanesinde oldum.. Istedigin kadar soru sorabilirsin ne demek burda amacimiz birbirimize yardim etmek bu süreci kolay atlatmak sen memnunmusun burnundan benimde daha yeni beklemek zor

Dilekege çok geçmiş olsun öncelikle.. Ben de bir süredir araştırıp duruyorum, en zoru doktor seçimi sanırım.. Bu hafta Muhammet Bey ile görüşmem var, mümkünse de bu yıl bitmeden bu işi halletmek istiyorum baya korksam da..Bazı arkadaşların resimlerini gördüm ama seninkini de çok merak ediyorum. Kaçıncı görüşmede karar verdin doktoruna? Muhammet bey kiişinin isteklerini dikkate alıyor mu, yoksa kendi kafasına göre mi ortaya birşey çıkartıyor? Tasarım yapmadığını okudum bazı konular içinde de...

Canim benim cok sagol. Ben memnun sayilirim yani soyle benim kemerli bir burnum vardi su an kemerin yerindeki sislik oldukca yogun o cok canimi slklyor.beklemek zor gercekten ama senin burnun mukemmel cok yeni olmasina ragmen

Canim benim cok sagol. Ben memnun sayilirim yani soyle benim kemerli bir burnum vardi su an kemerin yerindeki sislik oldukca yogun o cok canimi slklyor.beklemek zor gercekten ama senin burnun mukemmel cok yeni olmasina ragmen

benimde bazı problemlerim var inan işte en az 3 ay beklemek zorundayız yüz mimiklerin ne alemde :) benim bile daha eskisi gibi değil senin fotoğraflarını görmemiz mümkün mü canım

ekledim seni canım ben muhammed beye olmakta kararlıydım o yüzden başka bi doktorla görüşmedim ilk görüştüğümde ameliyat tarihimi belirledik 2 kez görüşme yaptık... öncesinde neler istediğimi anlattım oda bana yakışacak burun modellerini ve yakışmayacak modelleri gösterdi benim isteğim az kavis az kalkıktı doğal olsun dedim ve ona bıraktım... ameliyat olmak en kolay süreç emin olabilirsin hala olduğuma inanamıyorum asıl önemli olan sonrasında beklemek sabretmek o yüzden ameliyat olmayan arkadaşlar öncelikle sonraki süreçe kendini hazırlasın

Doğruyu söylemek gerekirse resimlerine bakmadan önce derin bi nefes aldım!!! Korkuyla açtım sayfanı veeee ilk resimde deriiin bi oh çektimm:) Çok ama çok beğendim............Yüzüne yakışmış, oturacağı besbelli açıkçası. Diecek söz bulamadım, senin adına da kendi adıma da pek memnun oldum:) Genelde benim gördüğüm çeşitli doktorların işlerinde profil zaten başarılı ama önden hayal kırıklığına uğruyorum..Seninki profilden de önden de çok başarılı çok çook...Keyfini süre harika olmuş:)

çok teşekkür ederim inşallah seninkisi daha güzel olur önden özellikle koyuyorum çünkü dediğin gibi yandan genelde başarılı oluyo herkesin burnum doğallaşsa daha iyi olucakta işte bunun içinde zaman gerekiyor en az 3 ay

Çok fena yahuu, herkesi burundan ibaret görmeye başladım:)

Benim burnum pek kemerli diil, ucu düşük biraz ve etli tabii.. Bu arada büyük de diil...Beni de aslında ameliyatla ilgili en çok düşündüren şey bu. Yani mesela zaten büyük diil, ama yine küçülecek mecburen... ya burun ucumu iyi toparlayamazsa ya fazla küçülür micheal jackson a benzersem die üçbuçuk atıyorum.. Sigara içiyorum bu arada, bırakmam gerek ama şimdi bu sitede gezinirken beğendiğim bi burun görsem yakıyorum bi tane, beğenmediğime yakıyorum ardarda:) Doktoru bulmalıyım önce bakalım umarım Muhammet bey'e ben de güvenebilirim de hızlıca harekete geçerim.. Şimdiye kadar gördüklerim içinde en çok, belki de sadece onun işlerini beğendim..bakalım..

:) burnun şu anda da doğal görünüyor için rahat olsun.. tamamen oturduğunda şişliklerin indiğinde, ki resimlerden ben sadece burnunun çevresinde yanaklarında ve dudağının üstünde hafif şişlik görüyorum, memnuniyetin artacaktır sanırım.. Bi de ben yüzün tümüne bakıyorum ama henüz ameliyat olmadığım için sanırım gözüme batan bişi olmadı sende..

haklısın cnm biz sadece burnumuza bakıyoruz :))) dışarıdada herkes sanki burnuma bakıyo gibi hissediyorum :) daha çok yeniyim ayrıca şu an 1. ayımı 2 gün geçtim yeni fotoğraf yüklerim fark olmuşmu yorumlarsınız insan kendisi anlayamıyor şişliklerim azda olsa var gibi sanki yorumun için çok sağol cnm

Bugün iyi ki siteye girmişim herkes burun ameliyatı soruyor .burun ameliyatı için doktor ozan balık var tavsiye ederim muhteşem bir doktor hiç başkasına fitme üç günde bantları çıkarıyor morlukta olmuyor senin sorduğun doktoru hiç duymadım ozan bey çok tanınıyor hemde ucuz yapıyor hoşçakal

Ammmanınn... Bir yeni doktor daha mı?? Valla Barış Çakır, Emre İlhan, Fuat Yüksel, S. Emre Üregen, Abdülkadir Göksel ve en son Muhammet Dilber... Artık araştırmaktan yoruldum Bir de yaptıklarını bolca görebilceğim isimlere gitmeyi tercih ediyorum. Mesela bazıları karın germe, göğüs ameliyatında başarılı, bazıları burunda.. Kafama yatan 2 isim var, artık bu hafta kesin karar vereceğim daha fazla dağılmadan..

bende kafam karışacak diye tek doktorla görüştüm ve ona oldum ama emre ilhan, abdülkadir göksel ve barış çakırın yaptığı burunlarıda çok beğeniyorum hepsi iyi işin zor cnm biz olduk atlattık :))

Yani şöyle aslında birkaç sene önce Barış Bey ile görüştüm o da yapma eğer çok taktıysan gel bi daha bakar öyle karar veririz demişti.
Fuat Bey'i de gördüm ama daha çok vücut ameliyatlarında methediyorlar.. Yaptığı burunları da gördüm ama hastalarının yorumlarını burada veya başka yerlerde pek görmediğimden pek emin değilim. Ayrıca fiyatı diğerlerine göre de oldukça uygun.
Neyse..
Emre İlhan'ın bazı burunları çok iyi; bazılarını ise hiç beğenmedim, benim fikrim tabii. Sanki bir imzası var ve bütün burunları aynı görünüyor bana..
Abdülkadir Bey ile görüşmedim, bir işine bayıldım sadece gördüklerim arasından.

Son incelediklerim işte Muhammet Bey'inkiler..

Herkes doğal bir burun istiyor, doğallıktan anladığımız kesinlikle farklı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…