- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
- Konu Sahibi Incredible incredible
Muhasebe bilmeyenler bol keseden atmış. Yalan söylemeyin anlarlar. Muhasebede teori ve uygulama birbirinden çok farklıdır. Mevzu sadece programı bilmekle alakalı değil, program öğrenilir, 20 Yıllık muhasebeciyim 2-3 program kullandım, ama işi bildiğim için bir programı çözmem 1 günümden uzun sürmez, kaldı ki zaten programların çoğu artık web tabanlı ve sürekli güncelleniyor,değişiyor. Muhasebede deneyimli personel istemeyen işyeri ancak bir muhasebe bürosu olabilir, o da staj için ve açıkçası biraz da ucuz personel olsun diye alınır.Öğretilir yetiştirilir. Bahsettiğiniz şey ön muhasebeyse zaten hangi işyerine girerseniz girin, daha önce deneyimli bile olsanız, oradaki işin işleyişi farklıdır ve birinin öğretmesi şarttır. Ön muhasebede öğrenecek çok da bişey yoktur zaten zor olmaz.. Kolay gelsin..Merhaba arkadaşlar . Lisans işletme mezunuyum. 4 sene boyunca teorik olarak muhasebe dersi gördüm
Yaklasik 8 sene önce özel bir kurumda çalıştım. Çalıştığım bölüm muhasebe üzerine değildi ancak az çok göz aşinalığim vardi. Ben yeniden çalışma hayatına dönmek istiyorum,ancak genellikle deneyimli personel istiyorlar. Ben az düzeyde bildiğimi söyleyip ise girsem, kısa sürede öğrenebilir miyim?Uygulama çok mu zor? Hani biliyordun derler mi bana