Normalde bu tip konularda 'canım eltin seni kıskanıyor' tarzı bir yorum yapmam ama bu konuda ki elti konu sahibini cok fena kıskanıyor
Duymamaya görmemeye devam edin
gecmis olsun dedikten sonra eger eltinin facete ne isi car derim sil gitsinSanırım evliliğin en kötü tarafı eşin ailesiyle de evlenmek ve kaynana, elti, görümce üçgenine dahil olmak
Dert değil, muhatap olma diyeceksiniz ama artık eltimden iyice sıkıldım
Farklı şehirlerdeyiz mecbur olmadıkça görüşmüyoruz ama nerde karşılaşsak sürekli herşeyimize laf sokuyo
Çalışan kadınlar şöyledir, ben anne olarak asla çalışmam, öle anne olunmaz ( ki benim çalışıp çalışmama konusunda en ufak yorumum yok inannın ve ailede tek çalışan benim kendisi bir dönem çocuğunu kreşe verip çalıştı sonra ayrıldı işten), sonra biz site tarzı bir yere taşındık " sitelere kapanmak marifet oldu", benim bebeğim geceleri uyumuyo diye bir akrabaya dert yanıyorum yetişmiş ordan " ben akşam 8de atar sabah 8de alırım öle alıştırdım", sürekli en mükemmel çocuklar bende, en iyi anne benim imaları..
Hiç birine cevap vermedim
En son işi facebooktan imalı yazılar paylaşmaya kadar vardırdı, artık bu kadar seviyesizlik olmaz ya
Asla muhatab olmak istemiyırum ama bazen de diyorum acaba bi bozmak mı lazım ki yakamdan düşsün
Ay herkesin analigi kendi cocuguna diyiverin bi kenarda skistirip. Cok biliyorsa seminer versin. Hic sevmedigim sey sorulmadan akil vermeye calismak. Elti bide yani.
Tam yolunmalik kıvama gelmiş aslında bu eltiSürekli çocuklarından ve ne kadar iyi yetiştirdiğinden bahsediyo
Görseniz pedagog dersiniz herşeyi biliyo
Çocukları da uslu gerçekten
Bir kez büyük kızıma yemek yediriyorum çok hareketli
normalde mama sandalyesinde yer ama yoktu orda ben de biraz tutarak yedirmek zorunda kaldım
Kendi çocuğuna dönmüş diyo ki
" sakın böle yapma kızarım valla"
Napalım biz çocuğumuzu iade mi edelim ama doğru biz eğitemedik ima bu!
Emin olun bi pedagog bunu yapmaz zaten. Tehdit ve kiyas genelde "mukemmel" davranislarin icine girmiyor. Sizde arada laf sokun. "Ben anlayabiliyorum annecim seni. Kizmiyorum."diyin karsilik olarak. "Ben pek tehditle yurutmuyorum anne-cocuk iliskimi" diyin. Diyin ya. Celallenirse salaga yatin. Sakin ama tahrik edici olun.Sürekli çocuklarından ve ne kadar iyi yetiştirdiğinden bahsediyo
Görseniz pedagog dersiniz herşeyi biliyo
Çocukları da uslu gerçekten
Bir kez büyük kızıma yemek yediriyorum çok hareketli
normalde mama sandalyesinde yer ama yoktu orda ben de biraz tutarak yedirmek zorunda kaldım
Kendi çocuğuna dönmüş diyo ki
" sakın böle yapma kızarım valla"
Napalım biz çocuğumuzu iade mi edelim ama doğru biz eğitemedik ima bu!
Sanırım evliliğin en kötü tarafı eşin ailesiyle de evlenmek ve kaynana, elti, görümce üçgenine dahil olmak
Dert değil, muhatap olma diyeceksiniz ama artık eltimden iyice sıkıldım
Farklı şehirlerdeyiz mecbur olmadıkça görüşmüyoruz ama nerde karşılaşsak sürekli herşeyimize laf sokuyo
Çalışan kadınlar şöyledir, ben anne olarak asla çalışmam, öle anne olunmaz ( ki benim çalışıp çalışmama konusunda en ufak yorumum yok inannın ve ailede tek çalışan benim kendisi bir dönem çocuğunu kreşe verip çalıştı sonra ayrıldı işten), sonra biz site tarzı bir yere taşındık " sitelere kapanmak marifet oldu", benim bebeğim geceleri uyumuyo diye bir akrabaya dert yanıyorum yetişmiş ordan " ben akşam 8de atar sabah 8de alırım öle alıştırdım", sürekli en mükemmel çocuklar bende, en iyi anne benim imaları..
Hiç birine cevap vermedim
En son işi facebooktan imalı yazılar paylaşmaya kadar vardırdı, artık bu kadar seviyesizlik olmaz ya
Asla muhatab olmak istemiyırum ama bazen de diyorum acaba bi bozmak mı lazım ki yakamdan düşsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?