Muhatap olmak istemedikçe üstüme geliyor!!!

En buyuk ceza onemsenmemektir..

Onemsemeyin, sinirlenseniz bile belli etmeyin..

Laf soktugunda hemen konuyu degistirin ortaya baska muhabbet atin mesela.

Bence tek cozum bu.

Onemsenmedigini anlayinca zamanla vazgecer bence

Faceden imalı sözler paylaşanları hemen analiz edelim : korkak, basit, çok boş vakti olan, kendini geliştirememiş, hayatı sosyal medyadan ibaret sanan ve dünyanın kendi etrafında döndüğüne inanan tiplerdir. Bu da eşittir eltiniz!

çalışan anneyi hazmedemeyen elti modeli ayrıca site hayatı bence her zaman nezih bir ortam tabi ki site varken başka yeri tercih etmem
Boşverin ya kıskançlık bınların hepsi ama niye susuyorsunuz ki siz de verin cevabı

Ne kadar guzel siz demekki iyi annesiniz herşeyde iyisiiniz ki çekemediğini sizin gibi olamayacağını biliyor.

Bence bırakın çıldırsın.

Sevmedlğin eltiyi sil bence face'den sende çok mu safsın anlamadım , senin saflığından faydalanıp face'den laf sokuyor egosunu tatmin ediyor ohhhh lafı soktum moralinide bozdum modundan bazı insanlar böyle mutlu oluyor bence o fırsatı verme
engelle cadalozu gitsin egosunu başkasında tatmin etsin

Himm belli ki fena kiskaniyor sizi, birsey yapmaniza gerek yok onun içi içini yiyodur zaten siz rahat olun

Gerçekten sorunlu bir elti önce çalışmanızi kıskanmış ise girmiş sonra olmamış becerememis şimdi de sana laf atıyor he eminim çocukları da çok mükemmeldir deli mi ne kadın ben olsam asla muhatap almam

Malesef öyle olur sizin için gram değeri olmayan insanlar onları görmezden geldikçe kıymetli olduklarını sanarlar

Beimkide benle cok ugrasi zamaninda buyuk eltim kiyafetime kadar düsunun sonra bende ne derse cevap verdim kendisine arkamdan konustu bende arkasinda konustum.Ne yaptimsa ben fazla fazla geri gònderdim kendisine.
Simdi òyle bir hizaya gel.is ki elti hanim beni gorunce kendisi köse bucak kaciyor ķötu olmak iyiidir bazen.
Senin canin sîkılcagina kendi cani sıkılsin.

Uzanamadığı ciğere mundar demiş senin elti. Bulsa koşa koşa gider. Evet kıskannılıyorsun muhteşem çocukları olan elti tarafından.

İlk paragrafina katılmıyorum ..gayet seviyeli ilişkiler kurabilirsin. Sen istemedikçe sınırlarını aşamalazlar. .hadlerini bildirememissin sanırım ..

Son paragrafta söylediğin gibi ..bi bozmak gerekiyor inceden .. ortalık yerde yap ki bir daha cüret edemesin ..

Edit : konunun bir ortasından, bir sonundan , kendimi ortaokulda ders özeti cukariyormus gibi hissettim :)

Bence tepki vermeyin iyice kudursun sallamiyor beni deyip

Ben olsam öyle laflar söylerim o köşeden köşeden yürür. ..sizde ona diyin ki devir oturma devri değil güçlü anneler hem iş hem çocuk hem ev hanımı her işe evallah yetiyorum. ..ev hanımı olmak kolay calışan ev hanımı olmak çok zor. .gibi gibi

Anlıyorum ki direk olmasa da bi cevap vermek lazım
Dedim ya evliliğin en kötü tarafı hayatınıza bu manasız tiplerin girmesi
Sevmiyosan konuşma ya ne gerek var laf sokmaya, üste çıkmaya çalışmaya
aynen katılıyorum. Bazı kişiler sevmediği insanlara daha bir yakın olurlar ben de hiç anlam veremem buna.

Nasıl kıskanç nasıl hırslı bir kadın. Sadece sana yapıyorsa sana çok hirslanmis. Maddi durumunuz daha iyi galiba

ne kadar sabırlısın, nasıl bozmadın bu kadını şimdiye kadar

E bırakın kendini eğlendirsin.
Belliki hazmedemiyor bunun adı HAZIMSIZLIK !

Miss gibide çalışan anne olur siz neden canınızı sıkıyorsunuz ki apaçık kıskanıyor ki bu sizin başarılı olduğunuzu gösterir
Ben ne çocuklar gördüm anneleri çalışmamasına rağmen düz duvara tırmanıp sabahlara kadar nöbet tutturan boşversenize.
Siz çocuğunuza daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalısmıyormusunuz fedakarlığın en büyüğünü yapıyorsunuz.
Hiç umursamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…