Bence öncelikle muhtarla bir yüz yüze görüşün biraz kalaylayın. Baktınız pişkinlik yapıyor ya da üste çıkıyor gidip şikayet edin. Belki kendisi orada değildi o esnada, yerine bakan biri paylaştı.. Bunu da düşünün. Ama gerçekten sinir bozucu bir durum.Selam kızlar,
Oturdugum mahallede nüfus cuzdanımı düşürmüşüm. Bulan kişi de muhtarlığa gitmiş ve kimliğimi oraya bırakmak yerine adresimi almış. Aslında cumleyi doğru kurarsak, muhtarlıktaki görevliler nüfus cuzdanımı o kişiden almak yerine adresimi vermeyi uygun bulmuşlar. Sonra aynı gün sitenin güvenlik görevlisine bırakmış bulan kişi, haber verildi aldık.
Şu an net bir bilgiye sahip değilim, güvenlik görevlisi mi apartmana kadar gelmesine izin vermedi yoksa muhtarlık sadece yaşadığım sitenin ismini mi söyledi bilemiyorum ama bu işte bir yanlışlık yok mu? Nasıl ev adresimi verebilirler hırlısı var hırsızı var onu da geç sapığı var manyağı var bu nasıl bir saçmalıktır?
Bir de şimdi ev telefonuna dadanan biri var ve kafam atmış durumda. Telefon numarasını da vermemişlerdir herhalde ya da tesadüftür ama elinde bütün bilgilerim + adresim de olan bir yabancı beni tedirgin ediyor açıkçası. Ne yapabilirim bu konuda? Yarın muhtarlıktan bilgi alacağım öncelikle.
Kötü bir niyeti olsa niye eliyle getirip kimliği bıraksın ki? Bu kadar panik olacak bir durum yok bence.
Evde yalnız yakalasa ve bir zarar verecek olsa aynen mahkemelerimiz de böyle bir karar verirdi arkamdan, haklısınız. Cunku sapıklarımız hep iyi niyetlidir. Mantıklı olan kimliği oraya bırakıp beni aramalarını rica etmektir. Nasıl bir çağda ve dunyada yaşadığımız barizken bekar bir kadının adresini alan biri hakkında ben iyi düşünemiyorum. Bulduğu kimlik kartı mavi olsaydı gene aynı yolları arşınlayacak ve uğraşacak mıydı acaba...Yalnızken eve yemek bile istemiyorum, neresinden bakarsanız bakın muhtarlığın yaptıgı sınırları aşıyor.
O bilgi hiç bir işe yaramaz ki.kımlıgını kopyalamış olabılır.ılan ver gazeteye şu tarıhte kayboldu hukumsuzdur dıye..başın ağrır fena halde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?