BUNDAN 3 YIL EVVEL GİTTİĞİMİZ HEMEN HER DOKTOR HAYALLERİMİZİ ALT ÜST ETMİŞ YERİN DİBİNE SOKUP ÜZERİNDE TEPİNMİŞLERDİ. DAHA SONRA BU KULUPTE GEZİNİRKEN BİR PAYLAŞIM GÖRDÜM FORMÜL GİBİ. ÜMİTSİZ BİR ŞEKİLDE EŞİME VERDİM BUNLARI BULABİLİRSEN GİT AL DİYE. ÜMİTSİZ ÇÜNKÜ DOKTORUN VERDİĞİ KLOMEN VE TRENTAL ADLI HAPLAR PEK Bİ İŞE YARAMAMIŞTI. SAYI 4.5 TAN 9 MİLYONA ÇIKMIŞTI ANCAK HIZ VE MARFOLOJİ ORTALAMANIN ALTINDAYDI. EŞİM VERDİĞİM KİMYASAL DENKLEMLE :) TANIDIK ECZANEYE GİTMİŞ VE LİSTEYİ GÖSTERMİŞ, ODA MUHTEŞEM ÜÇLÜYÜ VERMİŞ.
PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇ
ZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇ
SIVI L-CARNITIN ŞURUP (ESAS BU, BUNU MUTLAKA ALIN. SOLGAR MARKA) AÇ KARNINA GÜNDE 1 YADA 2 YEMEK KAŞIĞI
İLK ÇOCUĞUMUZDA BUNLARI KULLANDIK VE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIM ALLAH'A ŞÜKÜR.
DAHA SONRA BAKTIK YİNE OLMUYO EŞİM TEKRAR BAŞLADI AYRICA BU SEFER BUNLARIN YANINDA ECZANEDE ARI SÜTÜ TABLETİNİ ALMIŞ ONU İKİMİZDE KULLANDIK VE ARIDUNYASI.COM DAN ARI SÜTÜ VE POLEN SİPARİŞ ETMİŞTİK. ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR DARISI TÜM BEKLEYEN VE İSTEYENLERİN BAŞINA YİNE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIMAMA TAVSİYEM ÖNCE HAPLARI DENEYİN DAHA SONRA OLMAZSA OYLE ALIN ARI SÜTÜNÜ FALAN ÇÜNKÜ ONLAR BİRAZ PAHALI.
LUTFEN PAYLAŞIMI YAYALIM YAYABİLDİĞİMİZ KADAR Kİ HERKES FAYDALANABİLSİN İNŞAALLAH !!
BUNDAN 3 YIL EVVEL GİTTİĞİMİZ HEMEN HER DOKTOR HAYALLERİMİZİ ALT ÜST ETMİŞ YERİN DİBİNE SOKUP ÜZERİNDE TEPİNMİŞLERDİ. DAHA SONRA BU KULUPTE GEZİNİRKEN BİR PAYLAŞIM GÖRDÜM FORMÜL GİBİ. ÜMİTSİZ BİR ŞEKİLDE EŞİME VERDİM BUNLARI BULABİLİRSEN GİT AL DİYE. ÜMİTSİZ ÇÜNKÜ DOKTORUN VERDİĞİ KLOMEN VE TRENTAL ADLI HAPLAR PEK Bİ İŞE YARAMAMIŞTI. SAYI 4.5 TAN 9 MİLYONA ÇIKMIŞTI ANCAK HIZ VE MARFOLOJİ ORTALAMANIN ALTINDAYDI. EŞİM VERDİĞİM KİMYASAL DENKLEMLE :) TANIDIK ECZANEYE GİTMİŞ VE LİSTEYİ GÖSTERMİŞ, ODA MUHTEŞEM ÜÇLÜYÜ VERMİŞ.
PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇ
ZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇ
SIVI L-CARNITIN ŞURUP (ESAS BU, BUNU MUTLAKA ALIN. SOLGAR MARKA) AÇ KARNINA GÜNDE 1 YADA 2 YEMEK KAŞIĞI
İLK ÇOCUĞUMUZDA BUNLARI KULLANDIK VE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIM ALLAH'A ŞÜKÜR.
DAHA SONRA BAKTIK YİNE OLMUYO EŞİM TEKRAR BAŞLADI AYRICA BU SEFER BUNLARIN YANINDA ECZANEDE ARI SÜTÜ TABLETİNİ ALMIŞ ONU İKİMİZDE KULLANDIK VE ARIDUNYASI.COM DAN ARI SÜTÜ VE POLEN SİPARİŞ ETMİŞTİK. ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR DARISI TÜM BEKLEYEN VE İSTEYENLERİN BAŞINA YİNE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIMAMA TAVSİYEM ÖNCE HAPLARI DENEYİN DAHA SONRA OLMAZSA OYLE ALIN ARI SÜTÜNÜ FALAN ÇÜNKÜ ONLAR BİRAZ PAHALI.
LUTFEN PAYLAŞIMI YAYALIM YAYABİLDİĞİMİZ KADAR Kİ HERKES FAYDALANABİLSİN İNŞAALLAH !!
bahsettiğiniz solgarın ürünü 1500 mg olanmı? Egzersizden önce felan demiş, sanki bir yağ yakıcı özelliği var. Bundan mı kullandınız ?
l-carnitine 1500 mg
merhaba canım bu dediklerini ne kadar zaman kullandın acaba
merhaba canım,
öncelikle allah yavrularına sağlık sıhhat versin inşallah.
Bu bahsettiğin ürünleri herkes kullanabilir mi?
Ya da şöyle sorayım senin yada eşinin problemi neydi tam olarak?
Bir de ne kadar süre kullanmalıyız?yani hamile kalana kadar aylarca kullanabilir miyiz?
Biraz daha detylı bilgi verirsen çok sevinirim canım.
Sağlıklı bir hamilelik ve kolay doğumlar diiyorum canım...
evet canım o zaten eczacı da ilk anda zayıflamak için mi bunlar demişti biz de ilk bebeğimize bu şekilde sahip olduğumuzu söyledik daha sonra gebelik haberinden sonra eczacı da not aldı ilaçları tavsiye ederim soranlara dedi bence asıl l-carnitin işe yarıyor bir yerde okumuştum bir bayanın eşinin sayısı 2milyondan 3 günde l-carnititn sayesinde 12 milyona çıkmış bence kullanın hepsi zaten vitamin ve tedavilerin yanında çok ucuz..
ed32 tebrik ederim .bu bahsettiğiniz ilaçları birlikte mi kullandınız yoksa sadece eşinizmi kullandı
ed32 tebrik ederim .bu bahsettiğiniz ilaçları birlikte mi kullandınız yoksa sadece eşinizmi kullandı
Çocuklarını güle güle büyüt. Allah sağlıklarını versin. Benim kardeşimin de çocuğu olmuyor. Sorun eşinde. Sperm anomalisi varmış, nasıl bir şeyse artık. Geçen ay tüp bebek denemesi yaptılar ama maalesef olmadı. Bir de bunları kullansınlar. İnşallah sebep olur. Paylaşım için sağol.
paylaşımınız için teşekkürler bebeklerinizide Allah bağışlasın sağlıkla büyütün
acaba varikosel varmıydı eşinizde?
bebeklerini hayırlısı ile güle güle büyüt canım.Bu vitaminler sanırım erkekler için. Yumurta zayıflığı için faydası olur mu? Acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?