Muhteşem üçlü ile hamile kaldım. Hem de ikincisi yolda :) darısı başınıza.

ed32

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
336
114
323
Erzurum
BUNDAN 3 YIL EVVEL GİTTİĞİMİZ HEMEN HER DOKTOR HAYALLERİMİZİ ALT ÜST ETMİŞ YERİN DİBİNE SOKUP ÜZERİNDE TEPİNMİŞLERDİ. DAHA SONRA BU KULUPTE GEZİNİRKEN BİR PAYLAŞIM GÖRDÜM FORMÜL GİBİ. ÜMİTSİZ BİR ŞEKİLDE EŞİME VERDİM BUNLARI BULABİLİRSEN GİT AL DİYE. ÜMİTSİZ ÇÜNKÜ DOKTORUN VERDİĞİ KLOMEN VE TRENTAL ADLI HAPLAR PEK Bİ İŞE YARAMAMIŞTI. SAYI 4.5 TAN 9 MİLYONA ÇIKMIŞTI ANCAK HIZ VE MARFOLOJİ ORTALAMANIN ALTINDAYDI. EŞİM VERDİĞİM KİMYASAL DENKLEMLE :) TANIDIK ECZANEYE GİTMİŞ VE LİSTEYİ GÖSTERMİŞ, ODA MUHTEŞEM ÜÇLÜYÜ VERMİŞ.

PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇ

ZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇ

SIVI L-CARNITIN ŞURUP (ESAS BU, BUNU MUTLAKA ALIN. SOLGAR MARKA) AÇ KARNINA GÜNDE 1 YADA 2 YEMEK KAŞIĞI

İLK ÇOCUĞUMUZDA BUNLARI KULLANDIK VE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIM ALLAH'A ŞÜKÜR.
DAHA SONRA BAKTIK YİNE OLMUYO EŞİM TEKRAR BAŞLADI AYRICA BU SEFER BUNLARIN YANINDA ECZANEDE ARI SÜTÜ TABLETİNİ ALMIŞ ONU İKİMİZDE KULLANDIK VE ARIDUNYASI.COM DAN ARI SÜTÜ VE POLEN SİPARİŞ ETMİŞTİK. ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR DARISI TÜM BEKLEYEN VE İSTEYENLERİN BAŞINA YİNE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIM AMA TAVSİYEM ÖNCE HAPLARI DENEYİN DAHA SONRA OLMAZSA OYLE ALIN ARI SÜTÜNÜ FALAN ÇÜNKÜ ONLAR BİRAZ PAHALI.
LUTFEN PAYLAŞIMI YAYALIM YAYABİLDİĞİMİZ KADAR Kİ HERKES FAYDALANABİLSİN İNŞAALLAH !!

canım çok teşekkürler paylaşımın için,hemen notumu aldım bizim eşim ve benim hiç problemimiz yok ama malesef 1 yıldır olmuyor klomenler çatlatma iğneleri ve bir aşılama kısmet ne zamansa onu bekliyorum.Ama yazdıkların umut oldu bana denıycem hemen,allah evlatlarına uzunnn ömürler versın sağlıklaaa

Bahsettiğiniz solgarın ürünü 1500 mg olanmı? egzersizden önce felan demiş, sanki bir yağ yakıcı özelliği var. Bundan mı kullandınız ?
L-Carnitine 1500 mg

merhaba canım bu dediklerini ne kadar zaman kullandın acaba

merhaba canım,
öncelikle Allah yavrularına sağlık sıhhat versin inşallah.
bu bahsettiğin ürünleri herkes kullanabilir mi?
ya da şöyle sorayım senin yada eşinin problemi neydi tam olarak?
bir de ne kadar süre kullanmalıyız?yani hamile kalana kadar aylarca kullanabilir miyiz?
biraz daha detylı bilgi verirsen çok sevinirim canım.
sağlıklı bir hamilelik ve kolay doğumlar diiyorum canım...

bahsettiğiniz solgarın ürünü 1500 mg olanmı? Egzersizden önce felan demiş, sanki bir yağ yakıcı özelliği var. Bundan mı kullandınız ?
l-carnitine 1500 mg

evet canım o zaten eczacı da ilk anda zayıflamak için mi bunlar demişti biz de ilk bebeğimize bu şekilde sahip olduğumuzu söyledik daha sonra gebelik haberinden sonra eczacı da not aldı ilaçları tavsiye ederim soranlara dedi bence asıl l-carnitin işe yarıyor bir yerde okumuştum bir bayanın eşinin sayısı 2milyondan 3 günde l-carnititn sayesinde 12 milyona çıkmış bence kullanın hepsi zaten vitamin ve tedavilerin yanında çok ucuz..

merhaba canım bu dediklerini ne kadar zaman kullandın acaba

canın bir ay olmadan hamile kalmıştım ama nette bi yerde en az 2 ay düzenli kullanım öneriyordu ama bizim iki bebeğimizde de o kadar kullanmaya gerek kalmadı tabi bir de ilişkiden sonra ayaklarım havada uzanıyordum

canım en az iki ay düzenli kullanım diyorlar üst sınır yok zaten hepsi vitamin yan etkisi yok neticede enerji veriyor benim eşimin sayı ilk testte 3.5 milyon morfoloji %3 ileri hareket %12 idi hepsi düşüktü hatta aşılama bile olmaz demişlerdi.. çok şükür 1 ay olmadan hamile kaldım... Hatta eşim bazen dalga geçiyo 2 çocuk yeter diyorum valla sana çaktırmadan ilaçları kullanırım diyo...inşallah işinize yarar..

İlk defa duydum, araştırmalarıma göre L kamitin içeren ilaçlarda var. Demekki bunun etkisi oluyor. Eşim içmezki, keçi boynuzunu bile ayda yılda bir içiyor. Aklımda bulunsun ama, sağolasın.. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin..

ed32 tebrik ederim .bu bahsettiğiniz ilaçları birlikte mi kullandınız yoksa sadece eşinizmi kullandı

Çocuklarını güle güle büyüt. Allah sağlıklarını versin. Benim kardeşimin de çocuğu olmuyor. Sorun eşinde. Sperm anomalisi varmış, nasıl bir şeyse artık. Geçen ay tüp bebek denemesi yaptılar ama maalesef olmadı. Bir de bunları kullansınlar. İnşallah sebep olur. Paylaşım için sağol.

inşaALLAH o yüzden her yerde paylaşıyorum zaten

paylaşımınız için teşekkürler bebeklerinizide Allah bağışlasın sağlıkla büyütün
acaba varikosel varmıydı eşinizde?

ed32 tebrik ederim .bu bahsettiğiniz ilaçları birlikte mi kullandınız yoksa sadece eşinizmi kullandı

PHARMATON ZİNCO VE L-CARNİTİN İ sadece eşim kullandı. ama bunlarla beraber garantiye almak için eczanede eşim tablet şeklinde satılan arı sütünü görüp onuda almış onu beraber kullandık.
arı sütünün faydalarını bakabilirsiniz ama biraz pahalı bence önce bi ilaçları deneyin derim

bebeklerini hayırlısı ile güle güle büyüt canım.Bu vitaminler sanırım erkekler için. Yumurta zayıflığı için faydası olur mu? Acaba

paylaşımınız için teşekkürler bebeklerinizide Allah bağışlasın sağlıkla büyütün
acaba varikosel varmıydı eşinizde?

varikosel yoktu ama sayı düşüktü sebep bilinmiyordu. az bi yaşadık sıkıntıyı ama eşim artık varikosel olsa bari diye doktor doktor dolaşmıştı en azından tedavisi belki mümkün olur diye çok şükür netten bulduk şifamızı

bebeklerini hayırlısı ile güle güle büyüt canım.Bu vitaminler sanırım erkekler için. Yumurta zayıflığı için faydası olur mu? Acaba

evet vitaminler erkek için ama yumurta zayıflığı konusunu inan bilmiyorum lakin arı sütünü bi araştır derim hatta arıdunyası.com dan telefon numarasını arayıp detaylı bilgi alabilirsin. eşim mail göndermişti geri dönüş yaptıklarını söylemişti bana

canım bende eşime alıcamm 1 senedir evliyizz hiç korunmadık ama eşim cok fazla sigara kullanıyorr spremi az
inşallah yan etkileri yoktur sonuçta vitamin ama ne yapmalıyım acaba alsammı karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…