Muhteşem üçlü ile hamile kaldım. Hem de ikincisi yolda :) darısı başınıza.

Merhabalar eşimde başladı bu üçlüye ama bugün birşey fark ettim Zinco C almışız gerçekte Zinco220 olması gerekiyor. dikkat edelim,yarın onuda alacağız. Arız sütü arfioğlundan aldım Saf ve Organik diye 2 tip varmış organik aldım 120 TL küçük kutu,ilişki öncesi 1 saat önceden bir fincan çakşır suyu içiriyorum. aklımıza geldikçe keçiboznuzu pekmezi üstüne toz ginseng ,ısırgan otu sallama çayı haftada 2-3 adet (unutuyoruz) yine haftada 1-2 defa anason demliyorum. Vallahi keçiboynuzu kaynatmak çalışırken zor oluyor. ben çörekotu ballı karışım aldım-bal polen karışımı aldım.

Hepsini yazdım çünkü belki bize olmazsa birilerine faydası olur. Ben bunu gelecek ay tüp bebek için hazırlık için yapıyorum,keşke bu kadar zaman beklemeseymişim yapsaymışım.

Az önce 12 yıldır burada usanamadan bebek isteyen birinin 13 haftalık hamile olduğunu gördüm çok duygulandım hem okudum hem dua ettim ona ve bebeğine ve tüm hamilelerle duam,dilerim Rabbim tez vakitte bizimde bebeklerimize OL der,emeklerimizi boşa çıkartmaz.

SIVI L-CARNITIN ŞURUP kaç mg kullandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…