Muhteşem üçlü ile hamile kaldım. Hem de ikincisi yolda :) darısı başınıza.

ilaç kullanmadan önce ve kullandıktan sonra eşinizin sperm değerlerini biliyormusunuz (toplam, hareketli, ileri hareketli sperm sayıları gibi)paylaşım için teşekkürler

canım bende eşime alıcamm 1 senedir evliyizz hiç korunmadık ama eşim cok fazla sigara kullanıyorr spremi az
inşallah yan etkileri yoktur sonuçta vitamin ama ne yapmalıyım acaba alsammı karar veremedim

valla canım eşim hiç bakmadı bile yan etkisi var mı diye ama istersen ya bi doktora sorun yada alın hapın içeriğini etkilerini kendiniz okuyun

ilaç kullanmadan önce ve kullandıktan sonra eşinizin sperm değerlerini biliyormusunuz (toplam, hareketli, ileri hareketli sperm sayıları gibi)paylaşım için teşekkürler

canım değerleri tam hatırlamıyorum ama hepsi zayıftı sayısı en son 9 milyondu.
ilaçtan sonra hiç gitmedi doktora amaç sonuçta çocuk dedi o da pldu gitmeme gerek yok dedi

valla canım eşim hiç bakmadı bile yan etkisi var mı diye ama istersen ya bi doktora sorun yada alın hapın içeriğini etkilerini kendiniz okuyun

cok saol canım cevap verdıgın ıcın bende eczane sorucamm bakalım
senin eşin sigara yada alkol kullanıyormu canım ?

canım değerleri tam hatırlamıyorum ama hepsi zayıftı sayısı en son 9 milyondu.
ilaçtan sonra hiç gitmedi doktora amaç sonuçta çocuk dedi o da pldu gitmeme gerek yok dedi

ya benim eşiminde benimde hiçbir sorunumuz yok ama olmuyor kullansakmı bide bu ilaçlarlamı denesek bilimedim

Benim esimde de sperm azlığı var bu üçlüyü deneyeceğim, inşallah ise yarar, bir de eşim arastirmis internette l arginine diye bir şey bulmuş, bunu duydunuz mu?

bende pko var bende bu dediğin üçlüyü denemek istiyorum

merhabalar bunu eşimde denedik ve denememizin 2. ayında hamile kaldım, düşük oldu ama yine de tuttu diye paylaşmak istedim
Canım bayanlar içinde bi faydası varmı bilgin varmı yumurta tembelliği için bide herhangi bir yan etkisi falan varmı bunların

arkadaşlar merhaba,
bu üçlüyü eczaneden reçetesiz alabiliyormuyuz? ayrıca kullanan varsa paylaşabilir mi? yan etkileri olur mu? veya oldu mu?
şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Merhabalar konunun üzerinden çok zaman geçmiş ama birşey sormak istiyorum. Bu 3 lüyü sabah aç karnına aynı andamı alıcak eşim yoksa gün içinde ayrı ayrı zamanlardamı kullanıcak. Bende denemek istiyorum suan proxseed plus kullanıyoruz bi dahaki ay muhteşem üçlüyü denemek istiyorum.

Prospektüsüne göre kullanın inanın tam hatırlayamıyorum 6 yıl oldu kullanalı.. Bi arkadaşımız da aynı şekilde evlat sahibi oldu inşallah şifa olur size de...

Sayıları o zamanlar paylaşmışım... Galiba vitaminleri de sabah aç kullanıyordu...

Prospektüsüne göre kullanın inanın tam hatırlayamıyorum 6 yıl oldu kullanalı.. Bi arkadaşımız da aynı şekilde evlat sahibi oldu inşallah şifa olur size de...

Teşekkür ederim amin inşallah bizimde sayı hız morfoloji hepsi kötü durumda umarım işe yarar.

kullandiniz mi siz? işe yaradi mi?

Merhaba 3lüyü aldık ama sabah aç karnına alınca hepsini eşim kustu. Özellikle çinkoyu hiç kullanamadı çok mide bulantısı yaptıgı için. Sadece solgar sıvıyı kullandı. Daha 1 ay oldu kullanalı test vermedik. İnşallah eşiniz sorunsuz kullanabilir benim eşimin mide fazla hassas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…