canım bende eşime alıcamm 1 senedir evliyizz hiç korunmadık ama eşim cok fazla sigara kullanıyorr spremi az
inşallah yan etkileri yoktur sonuçta vitamin ama ne yapmalıyım acaba alsammı karar veremedim
ilaç kullanmadan önce ve kullandıktan sonra eşinizin sperm değerlerini biliyormusunuz (toplam, hareketli, ileri hareketli sperm sayıları gibi)paylaşım için teşekkürler
valla canım eşim hiç bakmadı bile yan etkisi var mı diye ama istersen ya bi doktora sorun yada alın hapın içeriğini etkilerini kendiniz okuyun
canım değerleri tam hatırlamıyorum ama hepsi zayıftı sayısı en son 9 milyondu.
ilaçtan sonra hiç gitmedi doktora amaç sonuçta çocuk dedi o da pldu gitmeme gerek yok dedi
cok saol canım cevap verdıgın ıcın bende eczane sorucamm bakalım
senin eşin sigara yada alkol kullanıyormu canım ?
BUNDAN 3 YIL EVVEL GİTTİĞİMİZ HEMEN HER DOKTOR HAYALLERİMİZİ ALT ÜST ETMİŞ YERİN DİBİNE SOKUP ÜZERİNDE TEPİNMİŞLERDİ. DAHA SONRA BU KULUPTE GEZİNİRKEN BİR PAYLAŞIM GÖRDÜM FORMÜL GİBİ. ÜMİTSİZ BİR ŞEKİLDE EŞİME VERDİM BUNLARI BULABİLİRSEN GİT AL DİYE. ÜMİTSİZ ÇÜNKÜ DOKTORUN VERDİĞİ KLOMEN VE TRENTAL ADLI HAPLAR PEK Bİ İŞE YARAMAMIŞTI. SAYI 4.5 TAN 9 MİLYONA ÇIKMIŞTI ANCAK HIZ VE MARFOLOJİ ORTALAMANIN ALTINDAYDI. EŞİM VERDİĞİM KİMYASAL DENKLEMLE :) TANIDIK ECZANEYE GİTMİŞ VE LİSTEYİ GÖSTERMİŞ, ODA MUHTEŞEM ÜÇLÜYÜ VERMİŞ.
PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇ
ZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇ
SIVI L-CARNITIN ŞURUP (ESAS BU, BUNU MUTLAKA ALIN. SOLGAR MARKA) AÇ KARNINA GÜNDE 1 YADA 2 YEMEK KAŞIĞI
İLK ÇOCUĞUMUZDA BUNLARI KULLANDIK VE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIM ALLAH'A ŞÜKÜR.
DAHA SONRA BAKTIK YİNE OLMUYO EŞİM TEKRAR BAŞLADI AYRICA BU SEFER BUNLARIN YANINDA ECZANEDE ARI SÜTÜ TABLETİNİ ALMIŞ ONU İKİMİZDE KULLANDIK VE ARIDUNYASI.COM DAN ARI SÜTÜ VE POLEN SİPARİŞ ETMİŞTİK. ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR DARISI TÜM BEKLEYEN VE İSTEYENLERİN BAŞINA YİNE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIMAMA TAVSİYEM ÖNCE HAPLARI DENEYİN DAHA SONRA OLMAZSA OYLE ALIN ARI SÜTÜNÜ FALAN ÇÜNKÜ ONLAR BİRAZ PAHALI.
LUTFEN PAYLAŞIMI YAYALIM YAYABİLDİĞİMİZ KADAR Kİ HERKES FAYDALANABİLSİN İNŞAALLAH !!
Canım bayanlar içinde bi faydası varmı bilgin varmı yumurta tembelliği için bide herhangi bir yan etkisi falan varmı bunlarınmerhabalar bunu eşimde denedik ve denememizin 2. ayında hamile kaldım, düşük oldu ama yine de tuttu diye paylaşmak istedim
Canım bayanlar içinde bi faydası varmı bilgin varmı yumurta tembelliği için bide herhangi bir yan etkisi falan varmı bunların
l carnitin şurubun markası neydi lütfennnnn
BUNDAN 3 YIL EVVEL GİTTİĞİMİZ HEMEN HER DOKTOR HAYALLERİMİZİ ALT ÜST ETMİŞ YERİN DİBİNE SOKUP ÜZERİNDE TEPİNMİŞLERDİ. DAHA SONRA BU KULUPTE GEZİNİRKEN BİR PAYLAŞIM GÖRDÜM FORMÜL GİBİ. ÜMİTSİZ BİR ŞEKİLDE EŞİME VERDİM BUNLARI BULABİLİRSEN GİT AL DİYE. ÜMİTSİZ ÇÜNKÜ DOKTORUN VERDİĞİ KLOMEN VE TRENTAL ADLI HAPLAR PEK Bİ İŞE YARAMAMIŞTI. SAYI 4.5 TAN 9 MİLYONA ÇIKMIŞTI ANCAK HIZ VE MARFOLOJİ ORTALAMANIN ALTINDAYDI. EŞİM VERDİĞİM KİMYASAL DENKLEMLE :) TANIDIK ECZANEYE GİTMİŞ VE LİSTEYİ GÖSTERMİŞ, ODA MUHTEŞEM ÜÇLÜYÜ VERMİŞ.
PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇ
ZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇ
SIVI L-CARNITIN ŞURUP (ESAS BU, BUNU MUTLAKA ALIN. SOLGAR MARKA) AÇ KARNINA GÜNDE 1 YADA 2 YEMEK KAŞIĞI
İLK ÇOCUĞUMUZDA BUNLARI KULLANDIK VE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIM ALLAH'A ŞÜKÜR.
DAHA SONRA BAKTIK YİNE OLMUYO EŞİM TEKRAR BAŞLADI AYRICA BU SEFER BUNLARIN YANINDA ECZANEDE ARI SÜTÜ TABLETİNİ ALMIŞ ONU İKİMİZDE KULLANDIK VE ARIDUNYASI.COM DAN ARI SÜTÜ VE POLEN SİPARİŞ ETMİŞTİK. ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR DARISI TÜM BEKLEYEN VE İSTEYENLERİN BAŞINA YİNE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIMAMA TAVSİYEM ÖNCE HAPLARI DENEYİN DAHA SONRA OLMAZSA OYLE ALIN ARI SÜTÜNÜ FALAN ÇÜNKÜ ONLAR BİRAZ PAHALI.
LUTFEN PAYLAŞIMI YAYALIM YAYABİLDİĞİMİZ KADAR Kİ HERKES FAYDALANABİLSİN İNŞAALLAH !!
Sayıları o zamanlar paylaşmışım... Galiba vitaminleri de sabah aç kullanıyordu...canım en az iki ay düzenli kullanım diyorlar üst sınır yok zaten hepsi vitamin yan etkisi yok neticede enerji veriyor benim eşimin sayı ilk testte 3.5 milyon morfoloji %3 ileri hareket %12 idi hepsi düşüktü hatta aşılama bile olmaz demişlerdi.. çok şükür 1 ay olmadan hamile kaldım... Hatta eşim bazen dalga geçiyo 2 çocuk yeter diyorum valla sana çaktırmadan ilaçları kullanırım diyo...inşallah işinize yarar..
Prospektüsüne göre kullanın inanın tam hatırlayamıyorum 6 yıl oldu kullanalı.. Bi arkadaşımız da aynı şekilde evlat sahibi oldu inşallah şifa olur size de...
kullandiniz mi siz? işe yaradi mi?Teşekkür ederim amin inşallah bizimde sayı hız morfoloji hepsi kötü durumda umarım işe yarar.
kullandiniz mi siz? işe yaradi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?