muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

kargalı napıyo yaaa kaç bölümdür bakıyodu nigar kalfa ibrahım paşaya bence daha önceden aralarında vardı bişeyler.....

Nigar'ın rüyası olabilir mi?
Ouvvv !
Dansözü daha atlatamayıp Serdar Ortaç'ı ararken gözlerim..bu kadarı da fazla.

bu pargalı adisi durdu durdu şimdi mi karar verdi kadınlarla oynaşmaya..
tez vakit kellesi vurulaaaa

Saçlara bakılırsa pargalı gibi duruyor. Ama bunların sağı solu belli olmaz

büyük ihtimalle nigar kalfa rüya görüyor..çünkü pargalı hatice sultanla evlenebilmek için ölümü bile göze almış biri..hem bunu yapamaz hatice sultana sırılsıklam aşık,hemde cesaret edemez kellesi gider..

Ayy evet rüyada olabilir. Bu hiç aklıma gelmedi bak Hem zaten Pargalının en ufak bi bakışı falan olmamıştı. Son 2 bölümdür Nigar bi havalara girdi. Seneryoda tıkanmamı yaşıyorlar napıyorlar.

haticeye aşık değil bence..
iktidar ve güç için değerlendirdi haticenin kendisine duyduyu sevgiyi..
yazık oldu haticeye..

Ayy evet rüyada olabilir. Bu hiç aklıma gelmedi bak Hem zaten Pargalının en ufak bi bakışı falan olmamıştı. Son 2 bölümdür Nigar bi havalara girdi. Seneryoda tıkanmamı yaşıyorlar napıyorlar.

nigar kalfa pargalının onun yüzünün okşamasından sonra havalara girdi

haticeye aşık değil bence..
iktidar ve güç için değerlendirdi haticenin kendisine duyduyu sevgiyi..
yazık oldu haticeye..

tatlım ben senin gibi düşünmüyorum..bir insan sadece iktidar ve güç için kimseyle evlenmez ki pargalı haticeye sırılsıklam aşık..sonuçta haticenin abisi sultan süleyman padişah..pargalı bunun için cesaret edemez..kitabını okudum..hatta pargalı öldürtülüyor ve öldüren bizzat hürrem sultan deniyor bazı rivayete göre de hürrem sultan öldürtüyor..

ancak dizi ve gerçeği pek de örtüşmüyo aslında..
örneğin sülüman hürremi tanıdıktan sora ona hep sadık kalıyor ve hürrem öldükten sora bile başka kadın görmek istemiyor..
ancak dizide sülüman hürreme aşık olmakla beraber,başka kadınlarla da birlikte oluyor..
dolayısıyla diziye göre,pargalı haticeye pek de aşk ile değil,yanı sıra güç kazanmak için de yaklaştı..
dansöz oynatması da nigarı öpmesi de bunu anlatıyor gibi..

ben ibrahimi hiç sevmiyorum ya

Eğer rüyaysa artık yuh dicem.
Çünkü artık sıkmaya basladı bunların rüyaları..
Bol bol rüya izlettiriyolar..

Bu arada herkese günaydın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…