bana sorarsan hatice onun için sadece basamak onu kullanacak sülümanın yerine geçmek niyeti o bence mahiye aşık
ankım,pargalı haticeyi seviyo diyolar..
sence?
bence pargalı sülümana özeniyo oda harem kurar yakında
büyük ihtimalle nigar kalfa rüya görüyor..çünkü pargalı hatice sultanla evlenebilmek için ölümü bile göze almış biri..hem bunu yapamaz hatice sultana sırılsıklam aşık,hemde cesaret edemez kellesi gider..
yada pargalının mahiyi bu kadar tutmasının nedeni,mahinin tamamen silik ve etkisiz biri olması..(devlet yönetimi konusunda yani)
hani kendine zararı olmayacak kötü emellerini yerine getirirken diye..
halbuki mahinin yanında değil de karşısında olsaydı pargalı,görürdü mahinin ne kadar cadı olduğunu..
böyle de yorumlanıyor lakin..:82:
ama iyiki hürrem olarak gördün,ya mahi olarak görseydin
bana sorarsan hatice onun için sadece basamak onu kullanacak sülümanın yerine geçmek niyeti o bence mahiye aşık
bence nigar kalfa rüya görüo kızlar pargalı yapmaz haticeye hiç aralarında olumsuz bir durum geçmediki hep mutlular
bende aynı şeyi düşünüyorum meleğim,
hatırlarsanız hatice o karlı havada saatlerce terasta durup bayıldığında pargalı hiç endişelenmemişti bile gerçek seven o anda sevdiceği öyle bayılacak yerinde duramaz yaaa...
pargalı domuzu haticeyi hiç sevmedi
mahiyle aralarında var bişeyler mustafa onun oğlu olabilir benim şahsi düşüncem tabi..
nigar kalfanın dudaklarını yuttu resmen pargalı maymunu
ya meleklerim şu diğer topikte mahi şeytanına toz kondurmayanlara sinir oluyorum,bunlar diziyi seyretmiyorlar galiba,
anlam veremiyorum bunların mahi sevgisini
laydim aynen ama onlara cevap vermek çok hoş oluyor çünküm savunacak yerleri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?