muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

bana sorarsan hatice onun için sadece basamak onu kullanacak sülümanın yerine geçmek niyeti o bence mahiye aşık

bencede..sevgi mevgi yok pargalıda haticeye..
ya mahiyi seviyo yada sadece erk iktidar peşinde basamak olarak kullanıyo haticeyi..

ankım,pargalı haticeyi seviyo diyolar..
sence?

pargalıııı sadece kariyer içinnn seviyorrr hatçeyiiiiii bide nigarııı öptü yaaaa sevmediğiii kanıtlandıııı hatçaaa basamakk oldu onon içinnnn

bence pargalı sülümana özeniyo oda harem kurar yakında

Yokk yaa sülüman kadar olmaz herhaldeeeee

yada pargalının mahiyi bu kadar tutmasının nedeni,mahinin tamamen silik ve etkisiz biri olması..(devlet yönetimi konusunda yani)
hani kendine zararı olmayacak kötü emellerini yerine getirirken diye..

halbuki mahinin yanında değil de karşısında olsaydı pargalı,görürdü mahinin ne kadar cadı olduğunu..

böyle de yorumlanıyor lakin..:82:

birde şu var ama tarihte hürrem olmasaydıı mahi nasıl olurdu acaba karakter babında yaniiii şimdi sülümanı kaybetti yaa ondann

yani aynı şekilde hürrem de kendisine kumpas kurulup durulmasaydı,çok daha farklı olabilirdi kanımca..

bence nigar kalfa rüya görüo kızlar pargalı yapmaz haticeye hiç aralarında olumsuz bir durum geçmediki hep mutlular

bana sorarsan hatice onun için sadece basamak onu kullanacak sülümanın yerine geçmek niyeti o bence mahiye aşık
bende aynı şeyi düşünüyorum meleğim,
hatırlarsanız hatice o karlı havada saatlerce terasta durup bayıldığında pargalı hiç endişelenmemişti bile gerçek seven o anda sevdiceği öyle bayılacak yerinde duramaz yaaa...
pargalı domuzu haticeyi hiç sevmedi
mahiyle aralarında var bişeyler mustafa onun oğlu olabilir benim şahsi düşüncem tabi..
nigar kalfanın dudaklarını yuttu resmen pargalı maymunu

Bence de pargalı haticeyi hiç sevmemiş Çok güzel aşık rolü yaptı

bence nigar kalfa rüya görüo kızlar pargalı yapmaz haticeye hiç aralarında olumsuz bir durum geçmediki hep mutlular

ilkşahcım,aşık rolü yapıyo diyoruz pargalı için..
dolayısıyla rolünü iyi oynuyo pargalı diyelim..

maymın pargalııııı

tabi ya pargalının gözü yüseklerde sülüman gibi olmak istiyo azdı pargalı harem kuracak at meydanındaki saraya

ya meleklerim şu diğer topikte mahi şeytanına toz kondurmayanlara sinir oluyorum,bunlar diziyi seyretmiyorlar galiba,
anlam veremiyorum bunların mahi sevgisini

wuwwwwwwww kıslar ben geldim nasılsınız amaninnnnn bu pargalı neci ya ne iş bu olcek işmi:26:rüyaya benziiyor emme rüya değilse nigar yaşıyor demektir pargalıda azmış demektir bak o zaman çuuk kızarım ben pargalıya onuda sefmem artık yeniçeriler ayaklanmış heral kazanlar kalkmış ortalık ellialtıya gitmiş

hee buarada arkidişlerim kaç gündür giremedim ösledim sizi beyaaaa

İyi akşamlar bağyanlar.
İşler iyice karışacak sabırsızlanıyorum.
Başta Pargalı'nın hırsı için Hatice ile evlenme niyeti olduğunu düşünüyordum.Ama böyle saraydan ayrıldı,gitti kemanlar kırıldı..O düşüncelerim silindi.
Şimdi kararsızım.
Bence O sahne Nigar'ın rüyası ama..
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…