muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

ya pargalı evlenmeden önce nigar kalfaya kötü davranırdı hiç sulanmazdı öpmek nerden çıktı azdımı ne

Bi de kabul etmeliyim ki pargalı iyi öpüyo.Haticeyi öperkende nigarı öperken de benden tam not aldı

nigar hep gözünün önündeydi yenimi canı çekmiş pargalının yada önceden vardı bize göstermediler

gerçekten muhteşem bir meraklandırma kurgusu
ekran başından ayrılmayalım diye tarihi yeniden yazıyorlar resmen

hellööööö biz iyi senden ne haber hayatım nasılsın pargalıyı çekiştiriyoruz nerden çıktı bu nigar merakı die

bende dün gece haticeye aşık maşık değil,güç sahibi olmak için evlendi haticeyle dedim de,hayır sırılsıklam aşık haticeye diyen çıktı
pargalı güce ve kendine aşık.. mahiye de hayran..

Merhaba Meg.:80:Ya ben buraya geldim ama ben geyik yapmasını pek beceremem, umarım ayak uydururum size.Bide bende bebiş var ancak o uyuyunca girebilirim canım

olsun canım,fırsat buldukça gelirsin
bebişini öp benim için maşallah ona

onu uyut takıl bize burda acaip geyik var

Sorma canım içim gidiyo ama bebek bide mesaisi erken biten bi eş ama burayı hep takip ediyordum tanıyorum yani sizleri
Kızlar ben fırsat buldukça girerim.Yarın ki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum sonrası gelsin yorumlarrr

Ayy kızlar dün gece rüyamda Hürrem olduğumu gördüm Biyerlerim açıkta kaldı galiba gece

ankım,pargalı haticeyi seviyo diyolar..
sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…