muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

FACEDE BULDUMMMMM
Lisede tarih derslerinde Kanuni'nin seferlerini ezberleyene kadar anam ağladı, dizide saraydan çıktığı yok.

bencede..sevgi mevgi yok pargalıda haticeye..
Ya mahiyi seviyo yada sadece erk iktidar peşinde basamak olarak kullanıyo haticeyi..

bence pargalı sülümana özeniyo oda harem kurar yakında

eee o kadar zırlarsa Haççe kız:84::84: Olacagı buyduuuu Anammmmmm şindik gine aglıcak pargalı gittı Dıyeeeeeeee

tekrarı başladı şu anda :92:

Kızlar bence pargalı haticeyi yükselmek için kullanıyor olamaz.hasodabaşıyken süleymen onu sadrazam yaptığı halde sırf hatice evlenecek diye herşeyi bırakıp gitmişti.bu kadar yükselmişken niye gitsin.haticeyle evlenmese de padişahtan sonraki en yüksek makamı elde etmişti.ama bırakıp gitti.
nigar kalfayla pargalının öpüşmesine de gelince şöyle bir senaryo yazdım.isyan misyan çıkıyo ya pargalı da süleyman da yokmuş ya acaba pargalıyı varmış gibi göstermek için ikizini onun kılığına mı soktular.gerçi o başka bi yere gitmişti heralde.bu senaryo tutmaz da olabilirdi yani

bırakıp gitme nedeni bu aşkın ortaya çıkma kellesinin uçma ihtimali bana kalırsa..

kızlar günahını almayalım pargalının yaaawww bence rüya bu rüya hiçmi bakışmazlar bişey hissettiği belli olmazmıki bir insan aşık olsa pat die hemen öpüşürmü önce bakışılır hayal kurulur vs. vs. hiç öyle bi sahne olmadı sadece nigar kalfa hissettiğini belli etti rüya bu rüya hiç sanmıorum aldatacağını

selam kızlar, bu gece halvet var, pargalı nigarı mı öpmüş ben izlemedim fragmanı. iş yerinde izleyemiyorum zaten

hay hellö havaryuuuu görlssss

geçen bölümden belliydi nigar pargalıya veda ederken asık oldugu her helınden anlasılıyordu.bence ruya fılan degıl besbellı opusuyorlaryazık hatce sultana...

Bir başıma buralarda beklerken meg koştu geldi .hoşgeldin meeeg
Birazdan yeni bölüm başlıycak. Çok heycanlıııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…