hadi ya haremden biri yani.neler anlatırmışkiaslında sultanların hayatı başlı başına bir hikaye
sermelek sultan abdülhamitin gözdesi en son dedemlerin bahçe içinde evinde kalmış sonrasında bakıcılı
bir eve gitmiş 90 küsur yaşındayken yanan sobaya garvaniz sürmek isterken yangın çıkıyor ve
yanarak ölüyor.sermelek sultan anlatırmış annemlere hayatını.
kızlar size sorayım bari dün bir derdim var bölümünde hamileyim diye yargısız infaz yapmayın diye başlığı olan bi yazı vardı.baya uzundu.taksit taksit yazıyordu hani.o nereye gitti bulamıyorum
hadi ya haremden biri yani.neler anlatırmışki
kızlar size sorayım bari dün bir derdim var bölümünde hamileyim diye yargısız infaz yapmayın diye başlığı olan bi yazı vardı.baya uzundu.taksit taksit yazıyordu hani.o nereye gitti bulamıyorum
Nurbanu,Safiye,Kösem..Malzeme bol.
Ve naçizane ricam,n'olur fragmanda rüya göstermesinler.Bir kez de ters köşe olalım.:2:
kızlar mahiye kızıyoruz ama mesela pargalı haticenin üstüne nigara aşık olsa nigarı 2. eş alsa en çok ona önem verse her dahim onu yanına alsa hatice sultan üzülmezmi o zaman bizde hatice için üzülmezmiyiz durum bundan ibaret ne olursa olsun eşim benim üstüme kuma getirse beni dışlasa ben yemin ederimki onların asşklarını görerek yaşamaktansa öldürür sonrada intihar ederim bu hayat ne onlara ne de bana yar olsun derim
kızlar mahiye kızıyoruz ama mesela pargalı haticenin üstüne nigara aşık olsa nigarı 2. eş alsa en çok ona önem verse her dahim onu yanına alsa hatice sultan üzülmezmi o zaman bizde hatice için üzülmezmiyiz durum bundan ibaret ne olursa olsun eşim benim üstüme kuma getirse beni dışlasa ben yemin ederimki onların asşklarını görerek yaşamaktansa öldürür sonrada intihar ederim bu hayat ne onlara ne de bana yar olsun derim
ama kuzum deli divane aşk yaşıolar yahu ben dayanamazdım sevdiğim adamın başkasıyla aşk yaşadığını görmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?