muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

hadi ya haremden biri yani.neler anlatırmışki

kızlar size sorayım bari dün bir derdim var bölümünde hamileyim diye yargısız infaz yapmayın diye başlığı olan bi yazı vardı.baya uzundu.taksit taksit yazıyordu hani.o nereye gitti bulamıyorum

Nurbanu,Safiye,Kösem..Malzeme bol.
Ve naçizane ricam,n'olur fragmanda rüya göstermesinler.Bir kez de ters köşe olalım.:2:

yakındır,harcaması çok fazla olur ama izlenir hele kösem sultan çok fena onun hayatı,onun yapsalar acayip tutar Hürrem onunu yanında melake :)

bu akşam ki bölüm ile ilgili yorumlarım,çok güzeldi yeniçerilerin ayaklanmalarını 2 hafta önce söylemiştim,Hatice sultanın düğün günü 2 yeni çeri konuşuyorlardı "Rodos da kazandıklarını harcıyorlar kaç gün kaç gece sürdü düğün" gibi dedikodu yapıyorlardı bu akşamın sinyalleri başlamıştı o zaman...
belki Süleyman gelmeden Mustafa duruma el atabilir ama sanmam oda biraz ödlek gibi...
bu arada Hürrem'in çocukları Mahi de,Mahi'nin çocukları Hürrem de kaldı,Hürrem "evlatlarım" diye yırtınırken Mahi'nin azından hiç Mıstafa lafını duymadım belkide ben kaçırmışımdır...

cariyelerin zindana inmek istememelerinde ki ısrarları da çok saçmaydı,belkide canları halvet çekmiştir yeniçerileri savaştan vaz geçirirlerdi cazibelerini kullanarak

Hatice'nin kesin bebesi düştü özellikle düşerken karnını gösterdiler merdivenlerinin köşelerine karnı çarptı kaç kere,büyük ihtimal bebesi düştü malesef

kızlar mahiye kızıyoruz ama mesela pargalı haticenin üstüne nigara aşık olsa nigarı 2. eş alsa en çok ona önem verse her dahim onu yanına alsa hatice sultan üzülmezmi o zaman bizde hatice için üzülmezmiyiz durum bundan ibaret ne olursa olsun eşim benim üstüme kuma getirse beni dışlasa ben yemin ederimki onların asşklarını görerek yaşamaktansa öldürür sonrada intihar ederim bu hayat ne onlara ne de bana yar olsun derim

şimdi netten izliorumda gördünüsmü kızlar didim ben size rüyadır almayın pargalının günahını die

işin bu tarafından bakınca üzülünülecek bir hatun fakat o yanlış davrandığı için gıcık oluyorum ben,mesela süleymana kur yapsa,aklını kullansa ona buna sataşacağına,milleti zehirliyip,öldürteceğine,kumasını döveceğine,kadın olup kocasını elinde tutsun...yeni yeni aklı başına geldi ama geç kaldı tren kaçtı bi kere....
süleymana yanaşmak istiyor baştan yapsaydı belkide Hürremden daha kıymetli olurdu...
bu böyledir cicim erkeğini elinde tutmazsan kapıverirler,sonra onu öldürmüşsün,bunu öldürmüşsün,kendini vurmuşsun kime ne yani
mesela Gülfem'e acıyoruz,üzülüyoruz neden?oda süleymanın karısı,çünkü hanım gibi hanım,tamam bir tehlike arz etmiyor ama kadınlığını kullanıp halvete girse eminim hürremcilerin hiç biri ona gıcık olmaz,neticede karısı aklını kullansın o olsun ciğer paresi

Son düzenleme:

tamam ilkşahcım da,hürreme gelene kadar sülüman büssürü cariyeyle halvet oluyodu..
mesela ayşe hatun vs vs..
bunu mahi biliyodu..
kuma muma yok sarayda ya..
o zaman mahide gülfemin kuması..

ayrıca hiçbiri karısı değil..
cariyesi,kadını..
pargalıyla hatice evli mesela..
ama hürrem karısı olcak resmi olarak da..

ama kuzum deli divane aşk yaşıolar yahu ben dayanamazdım sevdiğim adamın başkasıyla aşk yaşadığını görmeye

ama kuzum deli divane aşk yaşıolar yahu ben dayanamazdım sevdiğim adamın başkasıyla aşk yaşadığını görmeye

allah göstermesin,bende dayanamazdım..
ama saray ortamı işte.. koskoca padişah ve cariyelerrrr var büssürü..
sanırım yavuz sultan selim de,yani sülümanın babası da bi tek valide sultanla olmuyomuştur..
farklı bi yaşam işte..
mahiye söz düşmez ki.. çünkü zaten hürrem olmasa da başkaları hep vardı ve olucaktı da..
gülfem de vardı,sonra mahi oldu mesela..
üstelik bu ikisi çocuklarının anası olan kişiler sadece..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…