Tehlikeli sular mıkıssss susss tehlikeli sulardasınnn
hürremcilerin toplaştığı bi yer burası deli
biraz önce eşime bu topikte hürremciler yazıyor diyordum.demezmi bana sen hürremcimisin yoksa manyakmısın.meğer benimki mahici çıktı.arnavut hiç değilse rusumu seviyorsun diyor bana
Doğru tespit canım, biz eşimle kendisine daha başka bişey diyoz sen kibarını yazmışsın, bide bi arkadaşın dediği gibi nedir kuzum bu matrakçıdaki leo sevgisi:26:hürrem'in eski sevgilisi leo'da bir gariplik var, azıcık iq'su mu düşük,
Ayy dün neydi canım ya öyle:83::83::83:Mahiciler Mahinin halleri yüzünden şoktadır o yüzden boştur
10 üstünden 10 bi tespitay bayılacammm sanki hatunu yiyo elindekini değilde
Al bi 10 üzerinden 10 dahamatrakçı nasuh efendi'nin; hatice sultan'ın evini, hatice sultan'dan daha iyi bildiği dizi.
+şimdi ne yapacağız?
-arkada kapı var sultanım, ordan kaçabiliriz.
+kız gülfem, bizim arkada kapı mı var
cariyelerin zindana inmek istememelerinde ki ısrarları da çok saçmaydı,belkide canları halvet çekmiştir yeniçerileri savaştan vaz geçirirlerdi cazibelerini kullanarak
kaldırdılar adiyeffcim,türkmengeliniy'di niki
sermelek sultanın akrabaları şu an tanınmış insanlar anlatırsam olmaz sanırım.en azından izinsiz anlatılmaz zannımca.
süleymanda amma halvete girdi yawhoş sonunda kendi oğlunu öldürten adamdan ne beklersin! hürrem çok cadoloz yaw ibrahimi bile boğdurtacak sonunda. kendi oğlu tahta çıksın die yapmadığını bırakmadı osmanlıya.hoş göremeden gitti selim en saf çocuklarıymıs zaten. mustafa tahta çıksaymıs osmanlının duraklama dönemi 50 yıl gecikirmiş. kızınıda yamıcak yeniçeri ağasına ondan sonra ibrahimide boğdurtacak. ibrahim mühür kimdeyse padişah odur diyor hürremde fırsat bilip sülümanı doldurup boğdurtuyor. hürrem ölüm döşeğinde kalfaya ben sülümeni hiç sevmedim diyor zaten vs vs vs kitabında böyleydi.
gece kusu meggil hosgeldin :86:
Ay ay ayyyy burası süpermişşşş oku oku bitiremiyorum
Teşekkür ederimmmm Meg ciğimmm artık bir elim de buradaaaa
Meg canım ben bu bölümde Hürreme kızdım birazGüzelsin, akıllısın, sülüman avucunun içinde niye hala gülnihale kötü davranıyorsun be Hürrem.Diğer saraya sürülürken bi gülnihal vardı yanında.Bide mustafayı azarladı ya yapma be güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?