muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Kızlar süpersinizzz, dün akşam ne kaynatmışsınız öyle
kıssss susss tehlikeli sulardasınnn
hürremcilerin toplaştığı bi yer burası deli
Tehlikeli sular mı

biraz önce eşime bu topikte hürremciler yazıyor diyordum.demezmi bana sen hürremcimisin yoksa manyakmısın.meğer benimki mahici çıktı.arnavut hiç değilse rusumu seviyorsun diyor bana

hürrem'in eski sevgilisi leo'da bir gariplik var, azıcık iq'su mu düşük,
Doğru tespit canım, biz eşimle kendisine daha başka bişey diyoz sen kibarını yazmışsın, bide bi arkadaşın dediği gibi nedir kuzum bu matrakçıdaki leo sevgisi:26:

Mahiciler Mahinin halleri yüzünden şoktadır o yüzden boştur
Ayy dün neydi canım ya öyle:83::83::83:

ay bayılacammm sanki hatunu yiyo elindekini değilde
10 üstünden 10 bi tespit

matrakçı nasuh efendi'nin; hatice sultan'ın evini, hatice sultan'dan daha iyi bildiği dizi.

+şimdi ne yapacağız?
-arkada kapı var sultanım, ordan kaçabiliriz.

+kız gülfem, bizim arkada kapı mı var
Al bi 10 üzerinden 10 daha
Matrakçı nerden biliyo o sarayı yaaaaaa

cariyelerin zindana inmek istememelerinde ki ısrarları da çok saçmaydı,belkide canları halvet çekmiştir yeniçerileri savaştan vaz geçirirlerdi cazibelerini kullanarak

Çok uzun oldu biliyorum ama dün yazdığınız 50 sayfayı oku oku bitiremedim.Beğen seçeneğinden elimi kaldıramadımBu seçtiklerimde top 10 unumdu.Okurken koptum valla sizi.Harikasınızzzzzzzz

süleymanda amma halvete girdi yaw hoş sonunda kendi oğlunu öldürten adamdan ne beklersin! hürrem çok cadoloz yaw ibrahimi bile boğdurtacak sonunda. kendi oğlu tahta çıksın die yapmadığını bırakmadı osmanlıya.hoş göremeden gitti selim en saf çocuklarıymıs zaten. mustafa tahta çıksaymıs osmanlının duraklama dönemi 50 yıl gecikirmiş. kızınıda yamıcak yeniçeri ağasına ondan sonra ibrahimide boğdurtacak. ibrahim mühür kimdeyse padişah odur diyor hürremde fırsat bilip sülümanı doldurup boğdurtuyor. hürrem ölüm döşeğinde kalfaya ben sülümeni hiç sevmedim diyor zaten vs vs vs kitabında böyleydi.

bu topikte hürremi sevmeyen 1 kişi bile bulamazsın arkadaşım..
hürremciyiz biz :92:

diğer fatmagülgil topiği uyarı bile aldı..
biz bol bol kaynattık ne güsel olduuu :92:

Ay ay ayyyy burası süpermişşşş oku oku bitiremiyorum
Teşekkür ederimmmm Meg ciğimmm artık bir elim de buradaaaa

Meg canım ben bu bölümde Hürreme kızdım birazGüzelsin, akıllısın, sülüman avucunun içinde niye hala gülnihale kötü davranıyorsun be Hürrem.Diğer saraya sürülürken bi gülnihal vardı yanında.Bide mustafayı azarladı ya yapma be güzelim

Hoşgeldin canım, bi ben varım.Kızların hepsi çarşambadan kalma galiba, kendilerine gelemediler hala

arkasından iş çevrildi ya zamanında..
hani gülnihal halvete gönderildi ya,hürremin en yakını olduğu için..
o da öğrendi tabi saray kurallarını..
tedbir alıyo işte bi daha olmasın diye..

papatyam geyikte fatmagülgillerin topiğini açtım dün gece,oraya da gelll

Meg ben neye takıldım biliyomusun canım ya, sülümanın pijamasına.Hani halvete girerken giydiği varyaEn son bölümde onunla Validenin yanına gitti, pat diye daldı içeriye üzerinde halvet pijamasıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…