muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

picamalı sülüman küçücük evinde dolaşıyo ne var bunda caanııııımmmm

Dün yazdıklarınızı okuyorum, eşim başımda dikilmiş, bakıyo."O bi erkek" dedi "kim erkek" dedim."Meg yazıyo ya işte o" dedi. "Yuh, nerden çıkardın" dedim, "Bi kadın böyle geyik yapamaz, o bize özgü bi yetenek" dedi çok gülmüş yazdıklarına:26:Kızıyım mı güleyim mi bilemedim aşkıma

Son düzenleme:

Allah iyiliğini versin kocanın demek erkek geyiği de böyle yapılıyomuş hee
de ki ona,meg evli barklı bi kadın :92::92::92: üstüme iyilik sağlık,çok güldüm ama heee
bize kk pro kart verirken(ismim kırmızı yazıyo ya),tc kimlik numaralarımızı veriyoruz ve kimlik bilgilermizi veriyoruz yönetime,bu sebeple kadın olduğum kesin canım
istersen yemin et yani,başın ağrımaz

hey allaaaammmmm

Son düzenleme:

Kızma Megcim ya iyidir benim kocam yazık adam beni hiç geyik yaparken göremedi ya yazık ne bilsin, cahilliğine verÇekerim kulaklarını akşam ben onun

Kızma Megcim ya iyidir benim kocam yazık adam beni hiç geyik yaparken göremedi ya yazık ne bilsin, cahilliğine verÇekerim kulaklarını akşam ben onun

kızmadım beeee aksine çok güldümmm
erkek geyiği yapıyoruz demekkii biiiizzz

Öpüyorum canım seni yeni topik hayırlı olsunUğramaya çalışırım diziyi izlemesemde, okumak bile o kadar eğlenceliki

Öpüyorum canım seni yeni topik hayırlı olsunUğramaya çalışırım diziyi izlemesemde, okumak bile o kadar eğlenceliki

gel gell bekleriz papatyam,o topik de burası gibi çok eğlenceli
bende öpüyorum çok

fatmagülgilin geyikte açtığımız topiği kilitlendi kızlar..
başka bi tane var ve daha eski açılmış olduğu için..
kural,kuraldır..
farketseydim dün gece açmazdım zaten yenisini ben..

Meg ben neye takıldım biliyomusun canım ya, sülümanın pijamasına.Hani halvete girerken giydiği varyaEn son bölümde onunla Validenin yanına gitti, pat diye daldı içeriye üzerinde halvet pijamasıyla
ay evet meleğim bende onu dikkat ettimsarıya çalan açık kahve ve tam orasında koyu kahve yama

Kızlarr ınternetım yoktu bu çarşambaa vallhı dızıyı ızlerken ıçım kan ağladı topiciğin muhabbetı yok dıyeee hürrem cikcik derken nekaaa tatlu oluyo ya kopuyorum valla bayılıyorum sülümangil yıne fenalardayı picamalarla ortalık yerde oooh kargalı zaten dansozlere baksın ağzının suları akaraktann peeehh kaynattıklarınızı okudum kzlar yıne çok ıı kaynatmışsınız hepımız lokumuzzzz

bu hürrem o kadar tatlı konuşuo ki bayılıorum yaawww

fragman için teşekkürler aswangım meleğim
çok heyecanlı bir bölüm fakat fragmanı kısa yapmışlar...

fragman için teşekkürler aswangım meleğim
çok heyecanlı bir bölüm fakat fragmanı kısa yapmışlar...

Önemli değil canım Evet bende kısa olmasına sinir oldum. Kısa değil çok çok çok çok kısa Pazartesi olsun 2. fragmanıda görelim biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…