muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Kızlar gecenin bu saatinde sırf bu haberi ilk ben veriyim diye internete girdim, gözümden uyku aka aka:18:Muhteşem yüzyılın tüm oyuncuları gelecek cuma Beyaz showa geliyo
Gözümde şimdiden canlandı Hürrem o şirin şivesiyle Beyazla konuşurken, kaçmaz valla

Son düzenleme:
Günaydıııııııııınnnnn iyi hafta sonları

meggil günaydın deeerrr,ve kaçar
şmdilik,geliciim gene

zebuşumm zebuşumm zebuşummmm
gel bekliyoruzz gelll
çok özlendin buralarda haberin ola fıstık kankam benim

herkesler nerde :26::26::26:
ben Çeşme'deyim..
anamın pcden geldimm :92::92::92:

annemlerin evi var burda..
onlar yaz sezonunu açtılar bile..
bizde karı koca haftasonları geliyoruz..
yarın akşam döncez mesela..
ikizimm

hürrem sultan gerçekte büyük gözlüymüş o yüsden şimdiki hürremide koca gözlü seçmişler diiimeekk

bu arada alltaki fotoyu leo mu çizmişti acep

bakın ne buldum kızlarrr 2003 yapımı hürrem sultan dizisi :) ne kadarda kalitesiz Allahım o yüzden tutulmamış birde şimdikine bakın :)
http://www.ddizi.com/izle/11833/Hurrem-Sultan-2.Bolum.htm#

[video]http://www.ddizi.com/izle/11833/Hurrem-Sultan-2.Bolum.htm#[/video]
admin ablarım link veriorum ama sırf arkadaşlarım videoyu görsn die başka bir amacım yok ok

Son düzenleme:

O kalitesiz dediğiniz dizi birçok bakımdan şimdikinden iyidir.
Valide Sultan taraflı değildi,Avrupa kraliçeleri gibi giyinmemişti.
Bir doğum sahnesiyle olayı bitirmişlerdi.
En azından ben,oradaki Kanuni'yi seviyordum.İmkanlar olmasa da en azından sürekli haremdeymiş gibi gösterilmedi.Bu dizi Kanuni'den soğuttu beni.
Üstelik orada gerçek Hürrem'i görebiliyordum ben.Şimdikini de seviyorum ama devlet işleriyle daha alakası yok.

arkadasim topik topik gezip tartismami cikartmaya calisiyosun

kuzuuumm ben napim kanuninin devlet işlerini seferlerini yahu onları görmek bilmek istesem gider lise kitaplarımı okurum ki bıkmıştım lisedeyken okumaktan Atatürkten gerisi umrumda değil :)
benim gözüme hangi dizi hoş geliosa o dur benim için kaliteli hayatım

hangisi daha güzel sizce kızlar bence tabikiside meryem uzerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…