muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

ne bileyim tüyleri de dökülüyor ya.seni eleştirmek için söylemedim.benim bi huyum var da kedilerden acaip huylanıyorum.benim bi yerime dokunsa mahvolurum.piknik yapmak,açık havada yemek yemek falan eziyettir de bana.ayağımın altına gelecek diye oturamam bi rahatça.yani tamamen benle ilgili.bi an adını duyunca huylandım.herkes de kedili çıktı iyimi. şaka bi yana benim de bu huyum beni çok zor durumda bırakıyor

geçen gün arka mahhalede bir binaya annemin kedi girmiş korkmuş çatıya kadar çıkmış ordan nasıl miyavlıyor biz onu sesi uzaktan geliyor diye baykuş sandık 2 gün çatıda kaldı kedicik tabi evde çok sayıda kedi olduğu için eksik kedi olduğunu farkedemedik sonra ben dedim anne bir gidip bakalım o hayvan her neyse neden günlerdiraynı yerden sesi geliyor birde gidip baktıkki baykuş değil bizim kedicik nasıl koşup geldi kucağımıza

adiyefciim,ben kk de evcil hayvanlarda editördüm biliyo musun..:80:

eyvah valla hayvanlarla pek aram yok işte.çok korkuyorum onlardan.bu huyumdanda herkes bıktı.bende bıktım.sadece hayvanların zarar görmesini istemem onun dışında aram yok

kızlarrrrrrrrrrrrr ay beyazda bizimkini görünce koştum geldim
ay ne tatlı hatun ya insanın hakketten sıktırası geliyo mimiklere bak konuşmaya bak allam yaaa
beyazda sarkıyomu ne

bu arada söylemişmiydim ben sülümanın hastasıyım yıllardır ne hoşş bi gece yavvvv

Son düzenleme:
ay nasıl yazıldı kıza beyaz

hürrem sultan :)) bi insana gülmek bu kadarmı yakışır yaff....

bende de 2 tane pisi var..butun hurremi sevenlerin kedisimi var ne

aaaa nilimm süpersiiinnnnn

evcil hayvanlar bölümü-dostlarımızın köşesine baksana benimkiler orda,yellowunkiler de orda :92::92::92:

aayyy vallahı beyaz bızım hurremı begendı demıştım hurremde nasıl kızardı kıyamam yaa losemılı hastalara bakmıs almanya'da cok takdır ettım sarıldı kıza bıdeee

kuzum sormak için gittikleri yer eminönü gün içinde en çok tacizci ayılar orda oluyor hergün birsürü kadın eminönünde tacize uğruo onlara sorarlarsa tabi taş gibi kız bilmem ne derler ayı bunlar ayı

çok şirinmiş bu hürrem ya bilmiyodum bu kadar tatlı olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…