benim başıma gelen çok komik olaylar vardır hayvanlarla ilgili.benim bu huyumu herkes bilir çok gülerler.üniversitedeyken telefonum en önemli şeydi benim için.eşimle flört dönemleri malum.kampüste her yer kar ortalıkta kimsecikler yok yürüyorum.okula girmek üzereyim.girer girmez arayayım aşkımı dedim.baktım çantada yok.yeremi düşürdümki dedim arkaya bi baktım.telefon ilerde yerde duruyor.karın üstünde hemen fark ettim.az ilersinde de bi köpek.donup kaldım.köpekle birbirimize bakıyoruz.köpek resmen teli almak istediğimi anladı.ağzına alıverdi teli.ben öyle duruyorum.normalde öyle bi sıvışırımki ordan.elimle aldım bi kar attım.tir tir titriyorum ama.köpek de teli bıraktı kaçtı gitti.eldivenle aldım.teli ıslak mendille kaç kere sildim.eldivenleri attım.arkadaşlarım nasıl gülüyo.telefon olunca köpeye bile direnebildin diye baya dalga geçmişlerdi.
merhaba burada yeniyim herkese merhaba
bu arada malesef öyle siteler var.çok daha kötü görüntülerde var o sitelerde.eşimle doğum videosu ararken rastlamıştık.bide hamileydim.bi daha da açmadı eşim ama çok kötü olmuştum
megcimşu senin altın kalbini çok seviyorum ya her gelene açıyosun kalbini en içtenlikle canım benimm
megcimşu senin altın kalbini çok seviyorum ya her gelene açıyosun kalbini en içtenlikle canım benimm
ama ben seni çok seviyorum,çok da özledim bebekimm
canım beniiimmm bende özledim vallahi sabahın körlerinde konusmayı
ekledim bende :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?