muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

eyvah valla hayvanlarla pek aram yok işte.çok korkuyorum onlardan.bu huyumdanda herkes bıktı.bende bıktım.sadece hayvanların zarar görmesini istemem onun dışında aram yok

zarar görmelerini istememen de hoş canım benim..

Böcekler hariç her hayvana saygım sevgim varElimde değil böcek fobisi var cıyak cıyak

bende kırkayak hamam böceği ve yılan hariç tüm hayvanları çok severim hatta belki kızacaksınız ama geçen gün annemlerin bahçede bir fare gördük dedem onu öldürdü ben çok üzüldüm ama bahçe kapısından eve girer farkında olmadan diye mecburdu öldürmeye ama ben yinede hayvanların canını almak yaşam haklarını ellerinden almaya hakkımız olmadığını düşünüyorum

Son düzenleme:
zarar görmelerini istememen de hoş canım benim..
bunu niye yazdım.hani bazı iğrenç siteler var ya baya kötü görüntüler var.bazı manyaklar hayvanları öldürüşlerini falan yollamış.sinir oldum ya.çok kötü olmuştum.etkisinden kurtulamadım.

ben insanların hayvanları sevmemesine saygı duyarım fakat sevmiyorum diye zarar veren insanlardan nefret ediyorum bizim burada bir ev var onların bahçesine geçen yıl bir kedi yavrulamış yavruları çuvala doldurmuşlar çöpe götürüyorlardı ellerinden aldık korkunç birşey yaaa nasıl kıyar insan onlara

evet bende görünce uzun süre etkisinden çöıkamıyorum bilinçli izlemem ama bazen denk geliyor görüyorum Allahta o hayvanlara o şekilde işkence çektirenlere aynını yaşatsın

Hadi ya öyle siteler mi varŞuan buraya yazamıyorum ama içimden çok pis küfürler ediyorum o siteleri açanlarada, yapanlarada, topuna

evet bende görünce uzun süre etkisinden çöıkamıyorum bilinçli izlemem ama bazen denk geliyor görüyorum Allahta o hayvanlara o şekilde işkence çektirenlere aynını yaşatsın

Allahın yarattığı tek canlının insan olmadığını bilceksin..
hayvanları da Allah yaratmadı mı..
herkese yaşam hakkı...

hürroşumuza herkes aşık
cnm o benim yaaa kızarırmış utanınca:78:
lokumummm lokum şekerim valla yanımda olsa sımsıkı sarılmak geldi içimden

Kızlar konunun dışına çıkmak istemiyorum burası muhteşem yüzyıl topiği ama bu konularda çok hassasımHayvanlara ve çocuklara zarar veren herkesten nefret ediyorumBunları yapanlar sıkıyosa kendi ayarında birine yapsa ya bunları, sıkar

burası muhteşem yüzyıl topiğinin geyiği canım,istediğini konuşursun..
ve çok haklısın.. Allahlarından bulsunlar o cani ruhlular..

benim başıma gelen çok komik olaylar vardır hayvanlarla ilgili.benim bu huyumu herkes bilir çok gülerler.üniversitedeyken telefonum en önemli şeydi benim için.eşimle flört dönemleri malum.kampüste her yer kar ortalıkta kimsecikler yok yürüyorum.okula girmek üzereyim.girer girmez arayayım aşkımı dedim.baktım çantada yok.yeremi düşürdümki dedim arkaya bi baktım.telefon ilerde yerde duruyor.karın üstünde hemen fark ettim.az ilersinde de bi köpek.donup kaldım.köpekle birbirimize bakıyoruz.köpek resmen teli almak istediğimi anladı.ağzına alıverdi teli.ben öyle duruyorum.normalde öyle bi sıvışırımki ordan.elimle aldım bi kar attım.tir tir titriyorum ama.köpek de teli bıraktı kaçtı gitti.eldivenle aldım.teli ıslak mendille kaç kere sildim.eldivenleri attım.arkadaşlarım nasıl gülüyo.telefon olunca köpeye bile direnebildin diye baya dalga geçmişlerdi.

hürroşumuza herkes aşık
cnm o benim yaaa kızarırmış utanınca:78:
lokumummm lokum şekerim valla yanımda olsa sımsıkı sarılmak geldi içimden

bende utanınca anında kızarırım hiçte sevmiyorum bunu çünkü hemen anlaşılıyor utandığın baksana hürremde kafasını aşağıya eğip yüzünü soğutmaya çalışıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…