eyvah valla hayvanlarla pek aram yok işte.çok korkuyorum onlardan.bu huyumdanda herkes bıktı.bende bıktım.sadece hayvanların zarar görmesini istemem onun dışında aram yok
Böcekler hariç her hayvana saygım sevgim varElimde değil böcek fobisi var cıyak cıyak
bakiorum hemen..bende eklerim benim sipalari
bunu niye yazdım.hani bazı iğrenç siteler var ya baya kötü görüntüler var.bazı manyaklar hayvanları öldürüşlerini falan yollamış.sinir oldum ya.çok kötü olmuştum.etkisinden kurtulamadım.zarar görmelerini istememen de hoş canım benim..
çok şirinmiş bu hürrem ya bilmiyodum bu kadar tatlı olduğunu
canımmmm miyaba:79:
bunu niye yazdım.hani bazı iğrenç siteler var ya baya kötü görüntüler var.bazı manyaklar hayvanları öldürüşlerini falan yollamış.sinir oldum ya.çok kötü olmuştum.etkisinden kurtulamadım.
bunu niye yazdım.hani bazı iğrenç siteler var ya baya kötü görüntüler var.bazı manyaklar hayvanları öldürüşlerini falan yollamış.sinir oldum ya.çok kötü olmuştum.etkisinden kurtulamadım.
evet bende görünce uzun süre etkisinden çöıkamıyorum bilinçli izlemem ama bazen denk geliyor görüyorumAllahta o hayvanlara o şekilde işkence çektirenlere aynını yaşatsın
Allahın yarattığı tek canlının insan olmadığını bilceksin..
hayvanları da Allah yaratmadı mı..
herkese yaşam hakkı...
Kızlar konunun dışına çıkmak istemiyorum burası muhteşem yüzyıl topiği ama bu konularda çok hassasımHayvanlara ve çocuklara zarar veren herkesten nefret ediyorum Bunları yapanlar sıkıyosa kendi ayarında birine yapsa ya bunları, sıkar
hürroşumuza herkes aşık
cnm o benim yaaa kızarırmış utanınca:78:
lokumummm lokum şekerim valla yanımda olsa sımsıkı sarılmak geldi içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?