- 18 Ağustos 2009
- 5.549
- 4.738
- 698
Beyaz Show'un bu haftaki konukları Muhteşem Yüzyıl oyuncularıydı. Beyaz ile dizide Hürrem'i canlandıran Meryem Uzerli arasındaki elektrik yayın boyunca dikkatlerden kaçmadı. Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, Meryem Uzerli hakkında "Bunları biliyor musunuz" köşesinde bilinmeyenleri açıklayan Beyaz, ünlü oyuncunun çok utangaç olduğunu söyledi. Meryem Uzerli, program boyunca aldığı iltifatlara değinerek, programda kızarmamasına sevindiğini söyleyince olanlar oldu. Beyaz, "Ben de yazacağım, yazamıyorum tam o aralardayım" diyerek izleyicileri şaşırtırken konuşulanları ancak Almanca tercümeyle anlayabilen Uzerli, yazmanın ne anlama geldiğini öğrenince çığlık attı. Uzerli'nin tepkisi stüdyoda gülüşmelere neden olurken, program boyunca orkestra ikilinin kouşmalarında "love story" çaldı. Beyaz'ın sık sık Uzerli'ye yakın davranışları ekrana yansırken, "İnsanın sarılası geliyor" demesi üzerine, güzel oyuncu yerinden kalkarak Beyaz'ın boynuna sarıldı.
Daha uyurdumda bizim yanda bir okul var yıl sonu eğlencesi gibi birşey yapıyorlar bateri sesiyle uyandım.Camımda açıktı sıçradım resmen
tünaydın güzel meleklerimmm
selam kızlar tünaydınnnn
tünaydın güzel meleklerimmm
hürreme gıcık olanlar dün sevmişlerdir heralde
Tünaydın sende mi yeni kalktın
sayılır meleğim 12 de kalktım ama yeminlen halen gözlerimi açamıyorum uykum var canlarım,yüzümü kaç kez yıkadım ayılamadım halen
geceki hürrem sarfoşluğundan olsa gerek meleğim
sayılır meleğim 12 de kalktım ama yeminlen halen gözlerimi açamıyorum uykum var canlarım,yüzümü kaç kez yıkadım ayılamadım halen
Aynen bende o civar uyandım hala sarhoş gibiyim. Kesin Hürrem yüzünden
he valla meleğim hürroşumuz bizi serfoş etti gece
ahhh hürroş ahhh yaktın bizi o lokumluğunla gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?