muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

hayvanlara kötü davrananlar cehennemde cayır cayır yansınlar inşallah...Aminnn...
Allahımızın bir lütfu onlar bize
bütün hayvanları çoooooooook seviyorum hepsi benim canlarım
onlarsız bir hayat düşünemiyorum...

bence hurrem drewden guzel ya yada cok sempatık oldugu ıcın oyle gelıyor gozume bılemıcııım cok sevdıgımden olsa gerek optm hepınzı canlar sohpet ıcın tesekkuur ederımm ıyı gecelerr :79: :79: :79:

kızlar iyi gecler
üst esimdeki kate ... daha güzel bence hürremde hoş ama bazen ağzını kocaman açıyor neşeli komik aslında hoşuma gidiyor güzelde erekeler kesin beğeniyodur ne biliym öyle çekici değil gibi:44:

nilim,aswengim bayılldım bebeklerinize,maşallahhh onlara

melekim perimm
nazar değmesin güzel kalbine kardeşimm

cokkk tatli yaa biblo gibi masallah al koy vitrine

Teşekkürler canlarım :78:

Ayyy ben yatıyorum kızlar. Beyazda bitti zaten. Tek gözüm kapalı şimdi klavyeye kafam düşüvericek
Herkese iyi geceler yarın bugün bugün yarın yok bugün bugün görüşürüüz

saol tatlim seninde cok seker cok masum yuzu var kediler hep cin gibi gorunur ama seninki cok tatli masallah

iyi geceler tatli ruyalar op cadiyi yatmadan gozum kaldi

meleklerim benimde gözlerim kapanıyor,
hepinizi çoooook seviyorum meleklerim
iyi geceler tatlı rüyalar hepinize

saol tatlim seninde cok seker cok masum yuzu var kediler hep cin gibi gorunur ama seninki cok tatli masallah

iyi geceler tatli ruyalar op cadiyi yatmadan gozum kaldi

Horul horul uyuyor şuan ama odadan çıkar çıkmaz musluğu açıp su veriyim diye gözleri kapalı koştur koştur gelir yanıma bakar suratıma mel mel (mel mel nedemekse anladınız siz onu )
Ay bu sefer kesin çıktım. Hadi tekrar iyi geceler

uyurken mincikla hic sesi cikmaz :)) iyi geceler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…