muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

teşekkürler nilim,benim sarıkızım benim canımın tam içi
Allah ömür versin onlara da biraz daha sevip okşayabilelim,koklayabilelim doya doya

giden arkadaşlarıma iyi geceler,dadlu rüyalar diliyorum,öpüyorum çok

herkes çıkmış zaten de bende iyi geceler deyim bari.öptüm hepinizi kediciklerinizi de öpmedim ama onlarada iyi geceler.hayvanlar konusunda sizi kırdıysam özür.kendinize iyi bakın.

herkes çıkmış zaten de bende iyi geceler deyim bari.öptüm hepinizi kediciklerinizi de öpmedim ama onlarada iyi geceler.hayvanlar konusunda sizi kırdıysam özür.kendinize iyi bakın.

problem yok canım,olur mu öyle şey..
ben de öptüm,dadlu rüyalar

gene ben yaw

günaydııııınn :79:

aşı yapıyo sanki sıradakiiiiiii sıradakiiii a aaaaaaa sen arada kaynama gel bakayım:94::94::94::94: sıradakiiii ewet sıraya gırelım yawaş yawaş:86::86::86: korkmayın hepinize yeter :111::111::111:

ahahhahhhaahahh allaaaammmmmmmsabah sabah ne güllldüüümmmmmm
sülüman bu evet,iğneci-aşıcı sülüman

next piliizzz

Son düzenleme:
Günaydııınnnnnn

Amma kaynatmışsınız gece gece Herkes hürreme asılmış

Bu arada benimde iki tane kedim var..iyi ki varOnlarsız bi yaşam düşünememİnsanları öpmem kedilerimi şapır şupur öperim

Beyaz Show'un bu haftaki konukları Muhteşem Yüzyıl oyuncularıydı. Beyaz ile dizide Hürrem'i canlandıran Meryem Uzerli arasındaki elektrik yayın boyunca dikkatlerden kaçmadı. Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, Meryem Uzerli hakkında "Bunları biliyor musunuz" köşesinde bilinmeyenleri açıklayan Beyaz, ünlü oyuncunun çok utangaç olduğunu söyledi. Meryem Uzerli, program boyunca aldığı iltifatlara değinerek, programda kızarmamasına sevindiğini söyleyince olanlar oldu. Beyaz, "Ben de yazacağım, yazamıyorum tam o aralardayım" diyerek izleyicileri şaşırtırken konuşulanları ancak Almanca tercümeyle anlayabilen Uzerli, yazmanın ne anlama geldiğini öğrenince çığlık attı. Uzerli'nin tepkisi stüdyoda gülüşmelere neden olurken, program boyunca orkestra ikilinin kouşmalarında "love story" çaldı. Beyaz'ın sık sık Uzerli'ye yakın davranışları ekrana yansırken, "İnsanın sarılası geliyor" demesi üzerine, güzel oyuncu yerinden kalkarak Beyaz'ın boynuna sarıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…