muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Ciddiyim ama dün eşime "aşkım kadında amele yanığı mı var" dedim.Baktım cevap gelmiyo, bi baktım uyuyakalmış yazıkYani bi ben mi gördüm başka kimsenin dikkatini çekmedi mi

Anammmm nigara bak rüyayı uygulamaya geçti

nigarr üryaların etkısınde cok kalıyıı kellesi gidece ellamm:18:ama ne etsın kızz hep halvetemi götürecek o da can o da halvet istıyı

bu mahii varya bu mahiiiiiiiiiii nasıl bozdu hürrem ama aynı senin gibi

mahiyee buu 2 ay giderranam ne laf koydu yaaa:96:atsın kendını aaşağı mahii:82:

Sülüman pişmanları oynuyor şimdiii günah çıkarıyor resmenn

palavracı sülümann halvetl sülümann azgun teke sülümaaann:92::92::92:

süleymen kardeşinin üzüntüsünü unutup hemen halvete mi girecek

onaaa her daim halveett canımmm adam edmeıyoo halvet olmadannn zatennn baş cıbandaa oo anası yohmuuu

Ciddiyim ama dün eşime "aşkım kadında amele yanığı mı var" dedim.Baktım cevap gelmiyo, bi baktım uyuyakalmış yazıkYani bi ben mi gördüm başka kimsenin dikkatini çekmedi mi

Bana sorma yarı uykulu seyrediyorum zaten

bronzdu işte çirkin şey,yılan sadıka

yannnii bize de kızmasın dirken,bizim de yokh ya onu didim :86::86::86:

sapıttık ya kaşınıyoruz,grileşcez yakında :18:

:18::18::18::18:

Biz bi kere banlandık ya ank ve philemon ablalarla Msn yi kk ya çevirmiştik..Ay ne azıttık megim bi düşün bak sansürsüz ya

öyle öyle de ne bileyim insan kardeşinin kocasını nasıl öldürtebilir,çok üzücü o kadın çocuklarına ne diyecek,keşke öyle peyhana durumu söyleseydi " benim yerime sen olsan ne yapardın "gibi önce kızı hazırlasaydı ama padişah onumu düşüncek,akşama kiminle halvete girsem diye düşünüyor zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…