selam güzel meleklerim kandiliniz mübarek olsun
kandiliniz mübarek olsun....................
Kızlar 2 sorum var :26:
1.Mahi halvete girmeyeli epey oldu dimi?En son sırtını keselemişti, ımm başka:44:Hürrem geldikten sonra 1 kez halvete girdi ondada hamile kaldı düşürdü, doğru mu hatırlıyorum.Yani memetten önce.Şuan memet 6 yaşında falan var.Yani 6 sene mi oldu halvetsizve hala bi umudu mu var 6 sene sonra belki halvet olur diye:18:Çok polyanna gördüm kendisini:97:
yok hayatım sultan manısadaki sarayında iken hep mahidevranla ilgiliydi ya mutlu mesut yasıyolardı eskı görüntüleri gösteriyodu ya o açıdan hatta manısadki görüntülerde sülo o malum yuzugu yapmaya başlamılştı bıtınce vericem filan dıyodu sonrda gidip hurreme hediye etti adi adam hanı bizim bildiğimiz en azından ilk o gıbıydı karısı sanırım ben cok duygusal davranıyorum bu konuda dızı oldugunu untup seyeredemiyorum o entrıkalar hurremın sahte pozları benı sınır ediyo sonuc mahı yi sevdiğim anlasılmasın ama uzuldum o uysden aynı acıyı hurremde ceksın istiyomm2. kadın değil ki hürrem..
mahi de 1. kadın değil zaten..
mahiden önce de kadınlar varmış..
hürrremden sora da kadınlar varpis sülüman
tamam ama sekerim bı dıkkat etsene en görkemlı bol dekolteli kıyafetler hurremde mahı devrana soluk bı surat bordo ve kahve tonu gibi iddasız renklerde kıyafetler tamam hurrem mı daha gusel göstermeye calışıcaklar tabı basrolde ama sonucta aşk-ı memnu daki tipini de biliyoruz bu kadının hanı guzellik göreceli ama o dızıde gercekten cok hostu bu dizide cok soluk 2. kadın meselesine gelirsek sultan anlamında bahsettim sonucta dızı basladığında mutlu bı cıft tablosu vardı hurrem geldi bozuldu hanı bıze yansıtılan bırıncı kadın o onu demek ıstedim.Hanedanda herkesin durumuna göre renkleri varmış yani giydikleri renkler vs.ona göre belirleniyomuş..ikinci kadın hürrem değil bu arada,ondan öncede kadınları var sülümanın..
bence o hareketi tamamıyle ıhtırasından yaptı kendinden baskası olun ıstemıyo haklı olarak kabullenemıyo herzaman dıyoya annesıyle ruyasında konusrken ıntıkamınızı alıcam diye intıkam kokusunun olduğu yerde ihtiras ve hırs ve bol entrıka olur2.sorum diğer topiktede bi arkadaş yazmış aşkın ömrü hani 3 yıldı diye.Doğru ya hani araştırmalar hep gösteriyo ya aşkın ömrü 3 yıl diye.Hürrem sülümana 6 7 senedir aşık.Çünkü memet o yaşlarda.Hürrem sülümanı seviyo diyemem düpedüz aşık kadın elini kesti ya.Bunu ancak aşk yaptırır insana, sevgi değil.Nasıl oluyo tüm bildiklerimiz yalanmıymış aşk bitmezmiymiş:26:
ne gusellll sekerimben aşkın ömrünün 3 yıl olduğuna inanmıyorum
araştırmacılar her kimse qelip bir zahmet bizi araştırabilirler
eşimle tanışalı 5 yıl oluo 3,5 yıldır evliyiz
ve hala ilk qünkü qibi birbirimize aşığız
hürreme baktığımda kendimi qörüyorum
eşime olan aşkımı kendisinde qörüyorum
Bende iyi sayılırım dünden beri diş ağrısı çekiyorumRandevu aldım az önce. Yarın dişçiye gidicem Ben daha önce hiç dişçiye gitmedim hiç diş problemim olmadı. Çok korkuyorum :18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?