senınde mübarek olsun canımMübarek Üç Aylarınızı ve Regaip Kandilinizi En Kalbi Duygularımla Tebrik Eder, Bu Ülvi Ayların vede Gecenin Başta Size, Ailenize ve Tüm İnsanlığa Hayırlar Getirmesini Cenab-u Allah (C.C.)'dan Niyaz Eder Hayırlı Günler Diler, Dualarınızı Beklerim..
Mübarek Üç Aylarınızı ve Regaip Kandilinizi En Kalbi Duygularımla Tebrik Eder, Bu Ülvi Ayların vede Gecenin Başta Size, Ailenize ve Tüm İnsanlığa Hayırlar Getirmesini Cenab-u Allah (C.C.)'dan Niyaz Eder Hayırlı Günler Diler, Dualarınızı Beklerim..
aaaaaaaaaakasketlim yawlum ben seni nezamandır görmüdum kıss nerdesin sen yaşıomusun allam yaaa
iyiyim bitanem sende iyisindir umarım bir sorunun yoktur bebem
:18::18::18::18:
Biz bi kere banlandık ya ank ve philemon ablalarlaMsn yi kk ya çevirmiştik..Ay ne azıttık megim bi düşün bak sansürsüz ya
Kızlar 2 sorum var :26:
1.Mahi halvete girmeyeli epey oldu dimi?En son sırtını keselemişti, ımm başka:44:Hürrem geldikten sonra 1 kez halvete girdi ondada hamile kaldı düşürdü, doğru mu hatırlıyorum.Yani memetten önce.Şuan memet 6 yaşında falan var.Yani 6 sene mi oldu halvetsizve hala bi umudu mu var 6 sene sonra belki halvet olur diye:18:Çok polyanna gördüm kendisini:97:
2.sorum diğer topiktede bi arkadaş yazmış aşkın ömrü hani 3 yıldı diye.Doğru ya hani araştırmalar hep gösteriyo ya aşkın ömrü 3 yıl diye.Hürrem sülümana 6 7 senedir aşık.Çünkü memet o yaşlarda.Hürrem sülümanı seviyo diyemem düpedüz aşık kadın elini kesti ya.Bunu ancak aşk yaptırır insana, sevgi değil.Nasıl oluyo tüm bildiklerimiz yalanmıymış aşk bitmezmiymiş:26:
yok hayatım sultan manısadaki sarayında iken hep mahidevranla ilgiliydi ya mutlu mesut yasıyolardı eskı görüntüleri gösteriyodu ya o açıdan hatta manısadki görüntülerde sülo o malum yuzugu yapmaya başlamılştı bıtınce vericem filan dıyodu sonrda gidip hurreme hediye etti adi adam hanı bizim bildiğimiz en azından ilk o gıbıydı karısı sanırım ben cok duygusal davranıyorum bu konuda dızı oldugunu untup seyeredemiyorum o entrıkalar hurremın sahte pozları benı sınır ediyo sonuc mahı yi sevdiğim anlasılmasın ama uzuldum o uysden aynı acıyı hurremde ceksın istiyomm
Bende iyi sayılırım dünden beri diş ağrısı çekiyorumRandevu aldım az önce. Yarın dişçiye gidicem Ben daha önce hiç dişçiye gitmedim hiç diş problemim olmadı. Çok korkuyorum :18::18::18::18::18:
tünaydın efemmm
kandiliniz mübarek ossun canlarım Allah ne dileğiniz ne muradınız varsa versin..
akşamı dürtgüzle bekliyoyum benaceba fatmagülgilde neler beklio bizü gelünlükü görünce netçek :44:ayyyyyyyyy aşk aşk aşk
aşkama görüşürük kıslar
Sansürsüz msn için randevulaşalım megim bi gün
yaşasınnnn
tememmm
Nafcımm,
ay ben senin o 'ben misafirim ve bu ilk canlı yayınım.. canlı yayın heyecanı ne yazdığımı bilmiyorum,banlanmak istemiyorum' mesajını görmemiştim..
burda alıntılarda okuyunca delirdim gülmektennnn
Kızlar 2 sorum var :26:
1.Mahi halvete girmeyeli epey oldu dimi?En son sırtını keselemişti, ımm başka:44:Hürrem geldikten sonra 1 kez halvete girdi ondada hamile kaldı düşürdü, doğru mu hatırlıyorum.Yani memetten önce.Şuan memet 6 yaşında falan var.Yani 6 sene mi oldu halvetsizve hala bi umudu mu var 6 sene sonra belki halvet olur diye:18:Çok polyanna gördüm kendisini:97:
ben o 3 yıla inanıyorum şahsen,2.sorum diğer topiktede bi arkadaş yazmış aşkın ömrü hani 3 yıldı diye.Doğru ya hani araştırmalar hep gösteriyo ya aşkın ömrü 3 yıl diye.Hürrem sülümana 6 7 senedir aşık.Çünkü memet o yaşlarda.Hürrem sülümanı seviyo diyemem düpedüz aşık kadın elini kesti ya.Bunu ancak aşk yaptırır insana, sevgi değil.Nasıl oluyo tüm bildiklerimiz yalanmıymış aşk bitmezmiymiş:26:
Nafcımm,
ay ben senin o 'ben misafirim ve bu ilk canlı yayınım.. canlı yayın heyecanı ne yazdığımı bilmiyorum,banlanmak istemiyorum' mesajını görmemiştim..
burda alıntılarda okuyunca delirdim gülmektennnn
Onu ben de sonradan gördüm aynen çok güldüm
Günaydıııııııııııııııınnnnnnnn
canım bu ılk muhabbetını açıkladım 2 -3 kez neden ole dediğimi yanı dızıde bıze yansıtılan kısmı o diye ole söledim diye nesse ben sevemıyorum hurremı onun yaptıları benı gıcık ediyo ve samımı gelmıyo nedense sadece sempatık buluyorum okadar oda konusmasından oturu sempatık gelyo onun dısında yaptıkları hırsından ve intkamından kaç kere dedi ailesini ruyasında görduğunde intakamınızı alıcam dıye haaa mahıdevranı sevdiğimden degıl ona sadece uzuluyorum okadar.bende sansürsüz msn isterim
bu nasıl bir 6 sene yaaavayyyy anasınııı,katlanılır gibi deel şahsen
ilaveten,
kimmseler gelişmeyen ama soradan tıp literatürüne geçecek denli hızlı ve korkutucu büyüyen mıstıfa bıyıklı çucuk gibi değişmedi sarayda..
kadınlar herdem taze,aynı.. irkekler de ööle ayynı.. 1 tek.... evet evet 1 tek bıyıklı bi acaip:18:
söylenenler yalanmış..
bildiklerimiz ve arzuladıklarımız değil :92:
mahidevran ilk hatunu değil şekercim..
ondan önce ve en azından bizim bildiğimiz füldane hatun ve gülfem hatunlar var.. her ikisinden de sonradan ölen şehzadeleri var..
biz hürreme bayılıyoruzz topikçe
sebebi de, dün gece bir kez daha kanıtlanan; hürremin,aşkının ve erkeğinin arkasında durma biçimi..
karşısına dikilip,''sülüman bu,bu!'' demesi.. açıkça ve derin bir aşkla.........
mahidevran gibi zehirleme operasyonları,boğdurmalar,çalmalar çırpmalar,ayak kaydırma oyunları vs vs vs şeklinde entrikalar yapmaksızın..
geçmiş olsun bebeem
en korkulmıcak doktorlardan biri diş doktorları bana göre..
eveeettt,kızlar yoklama alıncak, fatmagülgillerde olcas akşama unutmayınıs :92:
geç gelenler mazeret kağıdı alsınlar
ay acaip bir aşk kokusu alıyorum bizim fatmagülgillen kerimgil taraflarından..
üpüldünüs
kandiliniz mübarek olsun ayrıca..
canım bu ılk muhabbetını açıkladım 2 -3 kez neden ole dediğimi yanı dızıde bıze yansıtılan kısmı o diye ole söledim diye nesse ben sevemıyorum hurremı onun yaptıları benı gıcık ediyo ve samımı gelmıyo nedense sadece sempatık buluyorum okadar oda konusmasından oturu sempatık gelyo onun dısında yaptıkları hırsından ve intkamından kaç kere dedi ailesini ruyasında görduğunde intakamınızı alıcam dıye haaa mahıdevranı sevdiğimden degıl ona sadece uzuluyorum okadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?