muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

senınde mübarek olsun canım

Saol canım seninde kandilin mübarek olsun

tünaydın efemmm
kandiliniz mübarek ossun canlarım Allah ne dileğiniz ne muradınız varsa versin..

akşamı dürtgüzle bekliyoyum ben aceba fatmagülgilde neler beklio bizü gelünlükü görünce netçek :44:ayyyyyyyyy aşk aşk aşk

aşkama görüşürük kıslar

aaaaaaaaaa kasketlim yawlum ben seni nezamandır görmüdum kıss nerdesin sen yaşıomusun allam yaaa

:18::18::18::18:

Biz bi kere banlandık ya ank ve philemon ablalarla Msn yi kk ya çevirmiştik..Ay ne azıttık megim bi düşün bak sansürsüz ya

bende sansürsüz msn isterim

bu nasıl bir 6 sene yaaa vayyyy anasınııı,katlanılır gibi deel şahsen

ilaveten,
kimmseler gelişmeyen ama soradan tıp literatürüne geçecek denli hızlı ve korkutucu büyüyen mıstıfa bıyıklı çucuk gibi değişmedi sarayda..
kadınlar herdem taze,aynı.. irkekler de ööle ayynı.. 1 tek.... evet evet 1 tek bıyıklı bi acaip:18:

söylenenler yalanmış..
bildiklerimiz ve arzuladıklarımız değil :92:

mahidevran ilk hatunu değil şekercim..
ondan önce ve en azından bizim bildiğimiz füldane hatun ve gülfem hatunlar var.. her ikisinden de sonradan ölen şehzadeleri var..

biz hürreme bayılıyoruzz topikçe
sebebi de, dün gece bir kez daha kanıtlanan; hürremin,aşkının ve erkeğinin arkasında durma biçimi..
karşısına dikilip,''sülüman bu,bu!'' demesi.. açıkça ve derin bir aşkla.........
mahidevran gibi zehirleme operasyonları,boğdurmalar,çalmalar çırpmalar,ayak kaydırma oyunları vs vs vs şeklinde entrikalar yapmaksızın..

geçmiş olsun bebeem
en korkulmıcak doktorlardan biri diş doktorları bana göre..

eveeettt,kızlar yoklama alıncak, fatmagülgillerde olcas akşama unutmayınıs :92:
geç gelenler mazeret kağıdı alsınlar
ay acaip bir aşk kokusu alıyorum bizim fatmagülgillen kerimgil taraflarından..

üpüldünüs
kandiliniz mübarek olsun ayrıca..

Son düzenleme:
Sansürsüz msn için randevulaşalım megim bi gün

Nafcımm,
ay ben senin o 'ben misafirim ve bu ilk canlı yayınım.. canlı yayın heyecanı ne yazdığımı bilmiyorum,banlanmak istemiyorum' mesajını görmemiştim..
burda alıntılarda okuyunca delirdim gülmektennnn

Onu ben de sonradan gördüm aynen çok güldüm

ben o 3 yıla inanıyorum şahsen,
şöyle ki hürrem süleymanla 3 yılı dolu dolu 7/24 birlikte geçirmedi hele bir geçirsinde siz o zaman görün hürremin çemkirişlerini
kendi şahsıma gelince ilk 3 yıl evet çok aşık geçiyor,sonrası aşk azalıyor sevgi,sadakat,alışkanlık,anne ruhu,bağlılık v.s. öne çıkıyor...
bende öyle oldu...hala çok seviyorum tırnağına zarar gelse aklım çıkar,ama önceden onunu için herşeyi yapabilirken,gözüm çok kara iken şimdi kendim daha ön plandayım evet seviyorum ama kendim kadar değil...aşk kendinden bile fazla sevmek bence...

günaydın efeemm :87:

''nus ile uslanamayanı etmeli tekdir,tedtir ile uslanmayanın hakkı kötektir'' demişti ya kanuni,meğer o lafı ancak 300 yıl sora yaşanlar edebilirmiş..
daha o laf yokmuş kanuni zamanında..
gafa bak hele

Günaydıııııııııııııııınnnnnnnn

Yalan değil ama ilk canlı yayınımdı

Onu ben de sonradan gördüm aynen çok güldüm

Günaydıııııııııııııııınnnnnnnn

Günaydın canım

canım bu ılk muhabbetını açıkladım 2 -3 kez neden ole dediğimi yanı dızıde bıze yansıtılan kısmı o diye ole söledim diye nesse ben sevemıyorum hurremı onun yaptıları benı gıcık ediyo ve samımı gelmıyo nedense sadece sempatık buluyorum okadar oda konusmasından oturu sempatık gelyo onun dısında yaptıkları hırsından ve intkamından kaç kere dedi ailesini ruyasında görduğunde intakamınızı alıcam dıye haaa mahıdevranı sevdiğimden degıl ona sadece uzuluyorum okadar.

Mahiye bende üzlüyorum ama durumundan ötürü değil yanlış hareket ettiğinden yani kendi etti kendi buldu..
şöyle örnekleyebilirim;
komşum var,sürekli çocuklarından şikayet ediyor ders çalışmıyorlar,akşama kadar top peşindeler v.s.v.s.,ama evde işimi rahat yapıcam diye çocukları sokağa kendisi salıyor,bir gezmeye ,geziye götürmüyor,evde oturup onlarla oynamıyor,sürekli şikayet ediyor,anlatsam anlamıyor çünkü cahil onun elinde olduğu halde bazı şeyler farkında değil ,aynı mahidevran gibi isteseydi becerebilseydi Hürremden çok daha kıymetli olurdu kendisi bozdu,şimdi oturup ağlıyor .....yapacak bişey yok kendi düşen ağlamaz...Hürremciyim akıllı kadın vesselam..
süleyman kendi eniştesini öldürttü,Hürrem mi pargalıyı,mustafayı öldürtmiycek yaniii peh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…