muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

şu dizide hürrem kadar asil varmı

yok canım elin rusunu napiim ama niye mahidevran sevilmiyor hem ihanete uğrayan o hürrem az diil adama oğlunu ve sağ kolunu öldürtmüş pis cadı

mış müş ü bırakırsak hürremci olursun...

zaten mahidevran taraftarları hep o oğlunu öldürtMÜŞ ibrahimi boğdurtMUŞ lardan dolayı gıcık oluyorlar hürreme..

ama dizi şu durumlardayken hürremin tavırlarına bir empati yapabilseniz,anlarsınız olayların neden olduğunu..

evet doğru oğlunu öldürtmüş,pargalıyı boğdurtmuş,süleymanda öldürmeseymiş,boğdurmasaymış,akıllıca davransaymış...

bu dünya böyle herkes kendini düşünür,Hürrem kalkıpta mustafayı düşünecek hali yok kendi çocuğu dururken değil mi ama??

bu arada sen mahidevran taraftarı olabilirsin,sevebilirsin de,ayrıca bana göre kadın haklı da üstelik bir Türk ama aklını kullanamayan bir türk,kimse ona engel olmadı ki aklını kullansaymışda aldatılmasaymış...

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

şu dizide hürrem kadar asil varmı

bence bu tartışılır,benim asil görüşüm bu değil,Hürrem bana göre asil değil,ama çok zeki bir kadın..
bu arada dizideki Hürremin tavrından bahsediyorum gerçek Hürremin asil duruşunu bilemem ama bizim hürrem bayağı bayağı yeri gelince böğürüp çemkirebiliyor,ama kadın zekası ile istediğini elde etmiyor mu?bal gibi ediyorrr

Son düzenleme:
ortalık kayamış Kızlar canlarımsınız hepiniz..Kabul edilmelidirki Hürrem Sultan gerçektende Osmanlıya büyük zararları olan birisi..Sultan Süleymanın neden oğlunu ve kardeşini öldürttüğünü ilerleyen bölümlerde göreceksiniz burada tarih yapıp olayı sıkıcılaştırmak istemiyorum..Sultan Süleyman zeki bi adam olmasa 3 kıtaya hükmedemezdi..Elbet geçerli sebepleri vardır herşeyin..Biz Hürremi çok seviyoruz çünkü dizi reyting alsın diye dünyanın zulümünü görüyor ezliyor vs..Artı biz aslında Meryem Uzel i seviyoruz çünkü çok tatlı,çok sempatik..Bu topic olaya tarihsel yaklaşmayanlar için var zaten işin geyiğinde olanların toplanma noktası Biz Hürremi severiz arkadaş Mahiyi sevebilir..Belki Haticeyi seven bile vardır aramızda olabilir arkadaşlar pis cadı dyebilir Bencede Hatice pis cadı insanın enerjisini emio Bizim amacımız geyik yapmak burada bu diziyi tarihten alınmış diye değil bize hitap ettiği için sevdiğmiz için oradaki herşey bize çekici geldiği için izliyoruz Bu yüzden mahiciler olacaktır pis cadı diyenlerde olacaktır Arkadaşım tabiki aramıza katılabilirsin ben Osmanlı fanıyım o derece severim Hürrem Sultanın hain olduğunu,yaptıklarınıda çok iyi biliyorum ama bu bi dizi ve ben Hürremi değil Meryem Uzeli çooook seviyorum Tadına vararak izlemeye devam halvetlülerim Destan yazmışım breee

hey kızlar bu dizi neden sizce kitapdan çok farklı bir erde ilerliyor hangisi doğru bilemedim hürrem iyi mi kötü mü

Selam kızlaar Benim kardeşim şehir dışından geldi onunla oturuyoruz şuan. Topiğimizi gösterdim. Sizi anlattım az önce.

ben kıskancım kamil bilmion mu en önce beni anlatacaksın en önce bana soracaksın ben saksı değilim Hoşgelmiş efendüm kendileri hediyeleride pek göözzeelmiş hayırlı olsun aswang hanım :118:

hey kızlar bu dizi neden sizce kitapdan çok farklı bir erde ilerliyor hangisi doğru bilemedim hürrem iyi mi kötü mü

reyting için tabiki hatta tarihten farklı diye zamanında çok sansasyon yaratıldı dizi kaldırılsın filan feşman..kaldırtmayızz

selam kızlar ben geldim hello mello halvet günü ama ben bugün nete giremiycim evde net gitti dahada gelemedi ösledim sizi beaaa:13::13:

miyabaaa :79:

noliyi bakiim orda :86:

Pargalı sadıkaya "yaşananlar aramızda kalacak, burdan gelin olarak çıkacaksın" dedi.Nerden biliyo kızın bunu istediğini, kızın adına karar veriyoKız halvete girip öc alacaktı yapamadı, bi de üstüne pargalı olayı kapattı kimse bilmeyecek halvete girdiğini, pargalı yüzünden gözdeler katından da olacakSadıka süklüme "ben halvete girecek ben gözde olacak" diyodu.Kız verdiğiyle kalacak galiba

Son düzenleme:
Sülüman hürreme "gece pargalının sarayında kaldım çalıştık" gibi bişey dedi.Kızın gözünün içine baka baka yalan söyledi.Korktu galiba hürremdenArkasındanda "ikimize başbaşa yemek hazırlattım" gibi bişey dedi.Tipik aldatan erkek sendromu.Eşini aldatan bazı erkekler eşine daha iyi davranmaya başlar jestler yaparlarmış kadın çakmasın diye:18:

alla allaaa biri döktürüyo burda
aynen ööle bence de vallaa
pargalı sadece bu konuda mı, her .oka maydanozz o,ölsün bence

ama sadıka haticenin sarayında hizmetli,istese de gözde olamaz artıkın..
sülümanı öldürme hayali de başka bahara kaldı..

Böyle yazıp yazıp sonra kaçıp gitmek hiç hoşuma gitmiyorAma ne yapayım oğlumun fındığımın bana tanıdığı süre bu kadar, katılamıyorum birtürlü yazışmalarınıza.:93:

Son düzenleme:
Böyle yazıp yazıp sonra kaçıp gitmek hiç hoşuma gitmiyorAma ne yapayım oğlumun fındığımın bana tanıdığı süre bu kadar, katılamıyorum birtürlü yazışmalarınıza.:93:

öp bebikini benim için de

daha sık gel,görüşürüz canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…