yok canım elin rusunu napiim ama niye mahidevran sevilmiyor hem ihanete uğrayan o hürrem az diil adama oğlunu ve sağ kolunu öldürtmüş pis cadı
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
şu dizide hürrem kadar asil varmı
Selam kızlaarBenim kardeşim şehir dışından geldi onunla oturuyoruz şuan. Topiğimizi gösterdim. Sizi anlattım az önce.
hey kızlar bu dizi neden sizce kitapdan çok farklı bir erde ilerliyor hangisi doğru bilemedim hürrem iyi mi kötü mü
selam kızlar ben geldim hello mellohalvet günü ama ben bugün nete giremiycim evde net gitti dahada gelemedi ösledim sizi beaaa :13::13:
Belki Haticeyi seven bile vardır aramızdaolabilir
Pargalı sadıkaya "yaşananlar aramızda kalacak, burdan gelin olarak çıkacaksın" dedi.Nerden biliyo kızın bunu istediğini, kızın adına karar veriyoKız halvete girip öc alacaktı yapamadı, bi de üstüne pargalı olayı kapattı kimse bilmeyecek halvete girdiğini, pargalı yüzünden gözdeler katından da olacak Sadıka süklüme "ben halvete girecek ben gözde olacak" diyodu.Kız verdiğiyle kalacak galiba
Böyle yazıp yazıp sonra kaçıp gitmek hiç hoşuma gitmiyorAma ne yapayım oğlumun fındığımın bana tanıdığı süre bu kadar, katılamıyorum birtürlü yazışmalarınıza.:93:
alla allaaa biri döktürüyo burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?