pargalı sadece bu konuda mı, her .oka maydanozz o
Böyle yazıp yazıp sonra kaçıp gitmek hiç hoşuma gitmiyorAma ne yapayım oğlumun fındığımın bana tanıdığı süre bu kadar, katılamıyorum birtürlü yazışmalarınıza.:93:
Selamm halvetlülerümakşama yokum yoklamayı yapar gene meg koltuğumu bırakıyom boş yer var yerleşin iyicene nasılsa dondurmalarda gelirrrrr yiyin afiyetle :131::131: kızım geliyor bu akşammm arkadaşlarrrrr çok mutluyummm oleyyyyyyyyy
Abla yazın burda artık dimi siz tatile gidince napcak
Yaz okulu çıktı temmuzda tekrar gidecek ağustos sonu gibi gelecek tatile hep beraber gidiyoruz zaten
Selamm halvetlülerümakşama yokum yoklamayı yapar gene meg koltuğumu bırakıyom boş yer var yerleşin iyicene nasılsa dondurmalarda gelirrrrr yiyin afiyetle :131::131: kızım geliyor bu akşammm arkadaşlarrrrr çok mutluyummm oleyyyyyyyyy
Heee anladım ne güzel ailece tatil
alahım ne kaa güzellll ablammmm
Okula tekrar döneceği için erken gidiyoz zaten,iyi olacak canım ya hepimizin ihtiyacı vardı buna dinleniriz en azından
Sağolll aslı bebişimmmmm
yoklamada idare etcem ben seni çaktırma ankım :82:
ne mutlu sana ya
selam söyle kızına çok
İnsan yaz geldi mi istanbuldan uzaklaşmak istiyo bi süreliğine
idare et artık beniherkese çok selamlarrrrımı iletttt uslu dursunlar çok azmasınlar halvettt diye diyeee küçüklerin gözlerinden öperimmm :79: :79:
Evet yaa değişiklik olacak bizede hemde uzaklaşacaz birazda
Abla halvet diye azıtmazmıyız biz ya kime neyi tembih ediyosun
Abla halvet diye azıtmazmıyız biz ya kime neyi tembih ediyosun
gözünaydın cnmablam kızına selam
ama ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?