muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

megim kujumm benide idare ediver be yuklumada çaktırmadan benim yerime imza çakıver purdayum de netim yok yaff yapamadılar bi sinir oldum zati sizsiz seyretcem hürremi amannn ya olcek iişmi

megim kujumm benide idare ediver be yuklumada çaktırmadan benim yerime imza çakıver purdayum de netim yok yaff yapamadılar bi sinir oldum zati sizsiz seyretcem hürremi amannn ya olcek iişmi

temem seni de idare ediim bu akşam barim melixgilim..
ama dadı olmuyu sizsiz haberinis ola yafrı kuşlarım,halvetlülerim ya

heç sorma netim yokken sokağa atılmış kedi yavrısı gibi hissediom kendimi büle bide üstüne yağmır yağmış tüylerım ıslanmıs büle fare gibin ayy ne bilem daha biçuk şey gibin oluyom yazamayınca iştede çok vaktim olmuyo bu ara dengem bosuldu hee:84::84::84:

meliiiiiiixxxx allaaa seni neetmesiiinnnn anaaağğmmm laflara bak heleeee

halvetsiz çarşampa olurmu ank yawww

ben yokum yaa azın bakalımm halvet yok size işteeee

temem seni de idare ediim bu akşam barim melixgilim..
ama dadı olmuyu sizsiz haberinis ola yafrı kuşlarım,halvetlülerim ya

haftaya gelürükkkk artıkın be megümmmmm idare idinn azcukkkkk arada anın biizdeeeee ahhh ahhhh diyinnnnnn

allah seni ne etmesin emiiii

Ay çok üzüldüm ya eve alcam şimdi seni

harbiden meg yafff ınsan kötü hissedii:26: bi boşluk oluyor sankim hayatında büle büle kendini uzayda uçusin gibim bişi :26:allam ya yuk yuk ben iyi deelim bu işler beni mahvetti çız çız neree kadar bee demien üyüsü evimin karısı çuçuklarımın anası kocamın avradı olam ben çalışmak nolikii

oyyyy yirim seni bennn tatlımeleğimmmm

benim de netim gitmişti geçen hafta..
bende biliyum çokh zor pişe netsizlik kardişim melixgilim benim
büüle hani sudan çıkmış baluk gibim pişe oluyu insan be
elimi kulumu nereye kuycamı bilemiyum bööleeee

e dolayısıynandan da halvetle oyalanıyu insan :78:

demi dmi katıliyrum hadi gündüz iş güç derken zaman geçiyür ama akşamda halvetle geçiyür:78::78::78::78: hayır korkayrummm bitene daha çucuk kaldırabilürmüyümküne aceba

demi dmi katıliyrum hadi gündüz iş güç derken zaman geçiyür ama akşamda halvetle geçiyür:78::78::78::78: hayır korkayrummm bitene daha çucuk kaldırabilürmüyümküne aceba

valla geçen haftakü netsizlikten,her an gibeğyim diyebilürüm bende

valla geçen haftakü netsizlikten,her an gibeğyim diyebilürüm bende

hade sen duğur bidene hürrem gibin olamadık beyaa bak sülüman etekini sürse gacı gibe kaliyür ama bizde kaç gun net yok bı haltta olmii yok yok biz beceremiiz bu işi

hürremi oynayan kadın belki normalde çok iyi birisidir ama gülmesi ağlaması bağırması yüzü gözü bakışları herşeyi benim en çok itici bulduğum kadın tipi. bu tarz çirkef ve cadı kadınlardan hiç hazetmem. kesinlikle kendisini güzelde bulmuyorum. zaten önemli olan güzel olmak değil asil olmak ve bir zarafete sahip olmaktır. bu özelliklerde o dizide hatice de bulunuyor onu çok beğeniyorum ayrıca çok saf ve duru bir yüzü var şeytansı görünümlü insanları asla güzel bulamam güzel bulanlara şaşıyorum.

hade sen duğur bidene hürrem gibin olamadık beyaa bak sülüman etekini sürse gacı gibe kaliyür ama bizde kaç gun net yok bı haltta olmii yok yok biz beceremiiz bu işi

allam allam olabilürüm hakket gibeğ
hayırlısı artuk
daha zaman vaa amma,bin habir vircem

canım :87:
ben seni şaşırtıciim o vakit :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…