muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

günaydın hanımlar, dün güzel bir bölümdü, sarı selim de çok tatlı bi bebekti
ama hürrem ne tepki verecek leo yu gördü, çok merak ediyorum. anlayacaklar sanki diğerleri de hürrem belli edecek mi acaba:18:

günaydın hürremcilerrr
dün çok güzel bi akşamdı...
ne güzel de aşk tazelediler sülümanla

Bence mahidevran gördü anlayacak ve bir şeyler yapacak ama inşallah hürreme bir fenalığı dokunmaz.
Zaten gülşah emrine amade her türlü kötülükte.Bu fırsatı kaçırmazlar.

gerçekten bölüm güzeldi ama o muhteşem düğünü kısa kestiler,birde düğünde ki hizmetkar adamlar diyim aralarında dedikodu yapıyorlar dı"rodosta kazandıklarını düğünde harcadılar kaç gündür eğlence var " diyorlardı bunlar paso harcıyorlar zati :)

Süleyman herkesin içinde dönüp sümsük Sadıkaya nası baktı öle Çok gereksiz bi sahne olmuş

O işte bir iş var ama yakında çıkar kokusu.Alt yapıyı hazırlıyorlar şu sıralar bakalım ne çıkacak hadi hayırlısı...
Katılıyorum, sülümanın sadıkaya bakması, pargalının nigarın yanağını okşaması gelecek bölümlere alt yapı.Olacak bişeyler ama hayırlısı:92:

Katılıyorum, sülümanın sadıkaya bakması, pargalının nigarın yanağını okşaması gelecek bölümlere alt yapı.Olacak bişeyler ama hayırlısı:92:

kislar bu bizim pargali sakin nigar kalfaya yanik olmasin valla heran hersey olabilir.hacceyi mevkisinden dolayi secmistir..kanimca nigar kalfada gönlü...
bu arada bu diziyi sirf pargali icin izliorummm adam her rolun hakkini vreio yaa..asigim pargaliya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…