muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Masa amma da olay oldu arkadaş..
O değil de ressam deniyor Leo deniyor bizimki habire yiyor..
Yine o ona bu buna bakakaldı..
Eski Mustafa'yı mumla arıyorum..

kızlar ben kaçar herkeşçiklere iyi geceler halvetlülerim

yarın fato severlerle diğer topikte buluşmak üzere bye byeee

Süleyman herkesin içinde dönüp sümsük Sadıkaya nası baktı öle Çok gereksiz bi sahne olmuş

guselmiş bu sanal gezüntü
sülümanda yanımda olsaydıda beraber gezseydük

koptum

mustafa mehmet yenilerbegendım nerde o eski tatlı sopacıklarrmihrimah hürreme benızyoo hee sarısıncik cik dioo ne olcak annesi bitek cikcik dıyo onu öğrenmıs yavrucakaskimm canimin cani sultanim:86:hürrem geldileoyu gördü sonunda hürroşşama cok belli ettıler gider keller allah muhafazaa:18:sadıka ne dıyo olmas gören olur baş gider allasen hepsii nin türkcesi bozuk yaaneyse allahtan süleyman demeyi öğrendi bizim hürrem

Ben Gülşah'ı anlamıyorum.
Sana ne oluyor be gadın? Olayı nedir,n'apmaya çalışır?
Avusturalya kökenli muhabbet kuşları..hani kıta keşfedilince sanırsam İngiltere'ye getirilen..o da hoşmuş..

Konuya dan diye girdim ama İbrahim Paşa Sarayı yani bu yeni evli çiftin evi şu anda Türk -İslam Eserleri müzesi ..gittim göründüğü kadar ufak değil kesinlikle..
ama yapısını düşününce hiç şık değil..
sürekli koridorlar minik minik odalardan oluşuyor.
şık bir yer değil..

harem dairesine de girdim bu arada ve hayal kırıklığına uğradım..
evet insan çok etkileniyor o hamamlarda banyo yapanları o odalar halvet alanları yaşanan entrikaları düşününce ..
ama ben böyle çok büyütmüşüm galiba.
bu arada turistler her metrekaresini çekiyorlar haremin.
onlar için cinsel bir mabet çünkü tamamen yanlış bilgi pompalaması

Tarihte pargalının aslında haticeyi değil başka birini sevdiği geçiyor bunlar şu anda hatırlayamadığım bir iki isim,hangisi doğru bilemem ama sanırım doğru.Hatice yi mevkisinden dolayı seçti.

Dizinin başından beri sevemedim bir türlü pargalı ile hatice aşkını,beni çok baydı onların aşkı.
Farkındaysanız kavuştular ee ne oldu(halveti söylemiyorum:)).
Sanki bir boşluk var ortada.Pargalı yuvasını Osmanlı ya değil de başka kültürlere bezemek istiyor.Gözünü dekorasyon bürümüş.

Daha önce de yazmıştım,sanırım böyle böyle çıkıyor söylentiler en sonunda öldürülene dek.

pargalı, hürremin ayağını hep kaydırmaya çalıştı,defalarca..
ama kendi ayağını da kendisi kaydıracak,hürreme gerek kalmaksızın..
'bre Türkler' diyerek Türkleri de küçümseyecek ya,pessss!

Zannımca olaylar o kadar üst üste gelecek ki alttan biraz ısıtınca Pargalı'nin başı gidecek..
Çok yakınında olan biri gayet rahat yapabilir bunu.
O aralar da Hürrem zati çok güçlenmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…