muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

ne bakıyon hürrem dik dik daha anlayacak herkes çoçuğun kellesi gitcek ondan sonra
yazık ya leo ya da en masum aşık

sarayın her yerini kullandırmıolar canım sadece belli mekanların kullanılmasına izin var.çoğu yer dekordan ibaret.koskoca sarayı açarlar mı öle . avluyu bahçeyi filan kullanıolar sadce

guselmiş bu sanal gezüntü
sülümanda yanımda olsaydıda beraber gezseydük

buldum at möeydanında ki saray şimdilerde sultan ahmet meydanında ki ibrahim paşa sarayı imiş kızlar hmm güzelmiş...fotoğrafları da ahanda bunlar

gerçekten ufakmış..

1530 yılında Kanuni’nin, Şehzâdeleri Mustafa, Mehmed ve Selim’in sünnet düğünü için At Meydanı Sarayı’na geldiği sırada
müzik çalınıyordu. Hünernâme, c. II, TSM H1524, y. 103b.

Kanuni’nin iki şehzadesi Cihangir ve Bayezid’in 1539 yılının kasım ayındaki sünnet düğününde Topkapı Sarayı’nda musıki icrası: Ney, ud, kemânçe,
mıskal ve def. Önde ortada elinde def bulunan kırmızı elbiseli koyu tenli hanendenin Arap ya da Mısırlı olduğu tahmin edilebilir.52
Süleymannâme, TSM H1581, y. 412a’dan ayrıntı.

Son düzenleme:
hürremle mahi duymasınnnnnn:18:
şu anda ikisininde ortak düşmanı sadıka

ni var ni var yane bende sanal gezuntumde sanal sulumanı hayal ettuysem nıe hayalımın içine limon sıkıon bacım yaabananek hurrodan mahıden sülüman benimmm sülüman benım olcek demıomkı ben elllammm yaaa alsınlar onlar sulumanlarını hıhhhh b4enım hunkarım bana yeter kocişim benummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…