Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
'ben hünkarımızın haremimiyim,gözdesiyim'

ay sinir sahibi oldum

bence oyle soyledigini hayal etti karamasa..haftaya yeni bolum olmaz muhtemelen 2 hafta sabirrr

hangisi iyi ki abla

hepsinde var bir kötülükkkkk

eyvah eyvahhh kız dürüst çıktı yaaa...hürreme çok ağır geldiii bittinizzzz o sarayı yıkar hürremim sülümana gemici düğümü atarda dahada kendinden başkası çözüpte halvet edemez

yaaaaaaa nasıl açıkladı demiiiiiii

iyi gecelerrrrrrrrrrr

Üzülmeyin hanımlar eninde sonundaaaaaaaaaaaa hürrem sülümanı kendine çevirir tarih bunu yazıyor bunuda değiştirecek değiller yaaa olmaz o zaman ...halit ergençin halveti diye adını değişsinler...her dizide hanım seçiyo kendine yaa onun için yapsınlar adam ömrü hayatında bu kadar kadını şeyetmediii yanimm görmedi öpmedi aganigi filan

en sonunda güzel bir bölüm izledik
üzüm kurusu yandın bebeim yandın
iyi geceler kızlar haftaya görüşmek üzere

itiraf etmis bile :44: tvden izlemedim icin anca bukadar biliyorum iste :))))

bence oyle soyledigini hayal etti karamasa..haftaya yeni bolum olmaz muhtemelen 2 hafta sabirrr

arefe günü olur belki çatlatmasınlar ya,gerçi düşündüm de o gün izleyemezsem bi de olabilir yani hele böyle sizle sohbet ederek kesin izleyemem

gizli sakli ama hürrosdan nasil korkuyorsa kuru tahta cesareti varsa ciksin hürremin karsisina süloyla halvet ettim desin zaten hürrosum onunda defterini düzecek az kaldi

söylemek istediiii korkmadıkiiiii zatennnnnn engelledilerrrrr onuu yoksa gidippppp anlatacaktııııı

tamammmm diyelimki hürrem öldürttürdü mustafa hünkar olsaydı hürrem dahil bütün çocukları katlettirecekti sarayada iyilik degil güç savaşı vardı siz olsanız aman mustafa ya bişey olmasn ben ve çocuklarım ölelim bunumu yapardınız :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…