efettttttttttttt haftalardır izlememek için bahaneler sunuyordum ev halkına
dizinin olduğu gün dışarı çıktım olmadı....
misafir çağırdım olmadı...eşim hep bir şekilde kıyısından köşesinden izlettiii......
bu hafta izlemek istedim kına gecesi vardıı haha :) izleyemedim bu saate kaldım......
öncelikle şunu söyleyim kızlar
pelin karahan bilmem ne (kocasınında soyadını eklemiş ucuna)hürremi çarpar ikiye böler sarayın tozunu dumanına katar
eeee hürrem bebeğim ve kudretli cihan padişahından böyle fettan bi dişi çıkardı.....kızın herkesden bişeysini almış unutmayalım zeki bir valide sultan babannesi
hasta ruhlu halası ve zeka küpü annesi ile kudretli bir babası var soyu tam kıvamında ............
sevdim pelini ne entrikalar çevirecek hürrem bebeğimi mi bile solda sıfır bırakır burayada yazıyorum vallaa........
hürrem bebeğime gelince allahımmm süloya gelirken giydiği kıyafet saç baş muhteşemdiii gerçi ben hala taaaaaaaa o eskilerdeki sarı elbisenin etkisindeyim ama buda güzel
ayrıca yemin törenindeki kıyafeti gece mavisi muhteşemdi tacı ve takıları bu hafta bebeğim çokk güzeldiiiiiiiiiiiiiiiiii maşallahhh
ilk dk çok güzel gitti özlem yüklü bir süloo
ama hatice fitnesinin olayında kızdım yine ezdi diyeceğim ama bu sefer haklıydı sülooo ama olsun haksız yerede çokkkk fırçalar yedi....
resmen nikahlı karısının yüzünü yakan cariye şimdi torunun anası oluyor bundan büyük haksızlıkmı var ....
şölee düşünce çokta neyseee bu hala bende acı demek
karafatmalara ölümmmmmmm
tahta kurusuallahım yaa bir insanı nasıl bu kadar çirkinleştiriler yaaa çirkin olmuşsun kızımmm sılayken güzel firuze iken çirkinsin iştee de getttt sen ağa karısı ol
saray sana bir numara büyük be anammm
dilerim önümüzdeki haftalar sonundurrr zaten bu itiraftan sonra ne olursun merakk konusuuu
nigarkızım sen akıllanmazmısın hürrem seni kurtartdı etti yine ihanettt yine ihanettttttttttttt paşada iyi etti sana yolu gösterdiii ne sandın paşada artık tottoo korkusu var
hatecin kemiklerine kurban diyip yumulacak ama hatcee hanımdan yüz bulamıyor................içinden bir ses diyorki hürrem bebeğim senin ipini çekecek ama temiz kalpli reyiz senin geçmişteki iyi niyetlerini unutamıyor kanımcaaa
haticekzıım seni izlerken devamlı atladım senli kısımları nasıl çirkinleştin sen yaaa valla hortlak gibisin bakma pşaada girmez koynuna ama ne yapsın işte iktidar meselesiiii
mahisana çenemi yoramayacağım gitt güle gülee bu iyi günlerin seninn fatamada doğursun al torununu kucağna sağlıklı mutlu bu huzrlu günlerinin tadını çıkar
unut sarayııı sen şuan bilmiyon ama ileride acıların çokk olacak devamlı reyizi yok etmeyi düşünmekten oğlunun önündeki taşları göremez oldun.........
paşamnedense sizi yaşayan ölü olarak görüyorum ve sizli sahneleri kalaa almıyorum bennn
şehzade mıstıkanam sen ne çabuk gebe bıraktın karafatmayıııı
sen bilmezmisin be oğlum karafatmalar bi gebe kaldımı binlerece doğrur
valla imanın gevrer sonra fatmaya sarılarak düşündüğün helenayı çokkkk özlersin fatmaa koca sultanı yaktııı şimdi bebeği için senin için manisayıda yakarr romayıda benden demesiiii
şehzade mehmetallahımmm yeni delikanlı şehzadelerii önce bir soyup soğana çeviriyolar bknz..mıstık nasıl seksüü erkek oldu saç sakal gelinceee...
bu mehmetide diğer dizilerden gördüm yakuşuklu kendisi ama yenisaç sitili ile tarzı ile 15-16 lık yetme olmuşşş tebriklerr....yanlız yemin töreninde yürürken dedimkii içinden yurtdışındada yayınları var muhteşem yüzyılın anamm anammm yabancı kızlar bayılacakkk sanki saray değil mankenlik yarışması maşallahhh maşallahhh
eeee ondan çok seviyor yabancılar türk erkekleriniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
evetttt bu hafta istediğim gibiydi dizi....ama kuru tahtanın halvet sahnelerini izlemedim o unutulacak kadın değilmişşşşşşşşşşşşşşş
biride çıkıp bağırmıyorki kızım aslında sen hiç yoksunnn neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben sülonun ilk gelişindeki karşılama sahnesinde cihangirle olan kısımda ağladımm içim acıdıı kızlarrrr
iki şehzade annesi olarakk çokkk dokundu yüreğimee rabbim bütün evlatlarımızı korusun..............