Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

mustafa hünkar olsaydı osmanlı yıkılışa geçmeyecekti.

Cihangire de o kadar yardımı olmuştu nasıl olacak acaba:18:

Cihangir Firuze'ye çok düşkün olmuş , Sülüman geldiğinde bile Üzüm kurusunun ardına saklanmaya çalışmıştı ya... Hürrem'de şifanın ondan geldiğini biliyor. İki ucu şeyli değnek , bakalım ne olucak...

Firuze 3-4 bölüm için gelmişti ilkten , sonra 10 bölüm dediler , Cihangir için durabilir..

iyi geceler kızlar inşallah haftaya olur dizi arefe diye oynatmazlarsa meraktan ölürüz artık.sizlerle izlemek büyük zevkti hoşcakalın sevgiler

Bende böyle düşündüm ama dizide kalıcı olması taraftarı değilim.

Gerçi bizim senaristler sevilen her oyuncuyu dahili kadroya katmayı pek severler.

kizlar sayenizde izlemisim gibi oldum yorumlariniz cok güzeldi

bende birazdan netten izlicem

hoscakalin

ya nerden çıktı bu cansu dere zaten hiç sevmem
ölü balık bakışlı kadın
ayrıca osmanlı zamanında böyle kuru kadın nerde cariye olacak 0 beden mi vardı o zaman
hürrem e bak tam hatun işte fizik işve cilve her şey yerli yerinde

valla cansu yüzünden izlemiyorum diziyi arada hürremime bakıp kapatıyorum

mustafa 1553 öldü osmanlıysa 1918 yıkıldı nasıl baglantı kurdun anlamadım:26smanlının sınırlarının en geniş oldugu dönem kanuninin dönemidir en fazla toprak kanuni zamanın da elde edildi

Kesinlikle haklısın. Hürrem egoları yüzünden bir devrin batmasına sebep olmuş resmen. Selim bir kere bile ordunun başında sefere çıkmamış bir padişah. Hatta ilk padişah

Halvet'den sonra güle oynaya yemek yiyorlar falan filan .. Odalarda hamam falan da yoookkkkk... Koskoca Sülüman abdestsiz abdestsiz dolanıyor ortalıkta...

mustafa 1553 öldü osmanlıysa 1918 yıkıldı nasıl baglantı kurdun anlamadım:26smanlının sınırlarının en geniş oldugu dönem kanuninin dönemidir en fazla toprak kanuni zamanın da elde edildi

selimin zayıf karakterinden ve başarısızlıklarıyla osmanlı gerileme dönemine girmiştir.yıkılmasına etkendir

güzel bitti ya,ohh öğrendi reiz,eriyip bitmişti ya mum gibi soldu kadın kahrından..
ilk halvet günleri geldi gözünün önüne ama çok güçlü kadın...biz olsak dağılırdık toparlayamazlardı

ayyy pes ettim sıkıldım önünüzde google var araştırırn insanlara bişeyler anlatmak zor 26 padişahın soyu hürremden devam ediyo nasıl yıkmış devleti anlamadım öffff akşam akşam sinir oldum daha bu konuyu konuşmam

ne mutlu ki hürrem oğlunun padişah olduğunu göremedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…