Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Tamam bu mantklı bir açıklama olmuş . Bu kadınları birbirine düşüren sisteme ben de karşıyım. Kardeş katli vaciptir diye fetva veren şeyhülislama , bu fetvayı ilk defa alan FATİH e de karşıyım.

diziye dönersek sülümanın uçkuruna düşkün haline de karşıyım. En azından bu bölümde hürrem mahdevranın ne yaşadığını daha iyi anladı.

Hürremi tutmanızın TEK sebebi fiziksel görüntüsüne hayranlığınız. Firuzeyle görüntülerini shift edin bakalım... dimi kalmadı büyü müyü. Demekki neymiş güzel yüz kalbin kötülüğünü de gizlermiş.

Şu mihrimahınküçük haline de sinir oluyordum büyük halide çok fena çıktı. Yakmasa adamcağızın başını bari.

seyredememene sevindim yoksa üzüm çürüğü firuzeyi ballandırırda ballndırırdın

ballandıracak kadan seyrettim yaaaa..
iri badem gözleri çok meaanalıydı, süloya bakarken, şiir dinlerken..
hele halvet kostümü, yine çok güzeldi..
ama sarayın kuaförü saçını yapamamış üzüm buğumuzun.. kekülleri olmamış..
fakat bu saray kuaförü ayar tutturamıyor galiba hürremin saçı daha açık tonda ve daha turanjdı..
memo yağuşukluydu,beğendim..
fakat elime bir kaşık su ve mihrimahı verseler ,ilk işim mihrimahı boğmak olurdu,ükelaaaa,bodur şeyy

koyun gözlü çalı süpürgesi hiççç güzel değilll
süloyada:89::89::89::89: bunun gibi bakıyyo mö gibi
saryınn kuaförü heeee ,y, yapmış zaten çirkindi biraz daha çirkinleştirmiş
hürroşumda ne giyse ne yapsa yakışıyo hükümet gibi kadın maşallah
memoyu ben beğenmedim sarayın kuaförü onunda kaşlarını yolmuşş
hııh işte anasını sevmedinki kızınıda sevesinmihrimaya bayıldım ben anasının izinde gidiyo afferin onaa
şimdi siz anti hürremciler seviniyo ama uzun sürmicek az kaldı

koyun gözlü çalı süpürgesi hiççç güzel değilll
süloyada:89::89::89::89: bunun gibi bakıyyo mö gibi
saryınn kuaförü heeee ,y, yapmış zaten çirkindi biraz daha çirkinleştirmiş
hürroşumda ne giyse ne yapsa yakışıyo hükümet gibi kadın maşallah
memoyu ben beğenmedim sarayın kuaförü onunda kaşlarını yolmuşş
hııh işte anasını sevmedinki kızınıda sevesinmihrimaya bayıldım ben anasının izinde gidiyo afferin onaa
şimdi siz anti hürremciler seviniyo ama uzun sürmicek az kaldı

Mihrimah'ın hikayesi başlı başına bir dizi konusu. Umarım yapımcılar onun aşk meşk dışındaki özelliklerini gözardı etmezler. Osmanlı tarihinde padişah babasıyla sefere giden, devlet politikalarında etkili olan, halkı dinleyen ender kadınlardan. Babadan oğula geçen sistem olmasaydı, Mihrimah kesin imparatoriçe olurdu.

mihrimah taşlıcalıyı parmağında oynatacak..
ne gerenk vardı kendini farklı tanıtmaya..
sonuçta ükelanın tekisin..ben cihan padişahının kızıyım desen nooolur..ha 3 gün önce ha 3 gün sonra fark etmezdi..
yiyecek taşlıcalının başını, anasının cadı kızı

Kaç tane adamcağızın başını yakacak offf of :))

ama anası cadı değildiki valide hatice mahi üçlüsü onu bu hale getirdi

Bana kalırsa sülüman dizideki gibi sürekli aşık olan uçkur düşkünü bir adam değildi. Öyle olsa hürremi mi takar cihan padişahı. Adam seferden sefere gezmiş. Sarayda kaldığı günler bile sayılıymış. Bahsedilen muhteşem aşk uzak kaldıkça alevlenen hayali bir aşktır. Zira Hürremin yüzünden öte gidemeyip kalbini hissedemeyen saf sülüman a da müstehaktır. Dizi senaryosu mantık kayması yaşatıyor ne yazıkki.

Şuraya yazıyorum. Dizinin sonunda sülüman aşkından değil bilakis pişmanlık ve vicdan azabından hayata küscektir. Ve bir daha eline kadın eli değmeyecektir. Padişah ta olsan kanarsın kandırılırsın.

Son düzenleme:
Bir de nigarın durmuna bakılırsa saf nigar gitti paşaya aşık oldu. Bir de çocuk doğurdu. Hürrem gibi paşaya değil padişaha göz dikse çocuklu mocuklu gözdesi olurdu. Ah safım sen anca hürreme hizmet et dur.

Ayyy hakkaten garibim onu bekliyo yanında karnı burnunda cariyesiyle gelicek. Gururundan kabul etmez o kız.

gerzek füürüzee gözdeymış sen zavallı bi kölesin gönül eğlencesisin cağnım.kızlar bakın görün hürrem bunu öldürmez ööööyyyle bi oyun oynarki suleyman bundan nefret eder kendı elıyle yollar.hüürem reis yapar güvenıyorum innaıyorum yapcak olcak

bu firuze intihar mı edecek yoksa.o zaman da değere biner gerçi.
mehmet çok iyi olmuş bence,pelin karahan tip olarak uymuş da sanki rol yapışı çok hoşuma gitmedi benim, zamanla oturur belki.
şu firuzenin de dövmesinden birşey çıkması lazım,çünkü hamamdayken bircariye sormuştu ya o da telaş yapmıştı .resmen dövmeye dikkat çektiler orda.ondan mutlaka birşey çıkacak.

Nigar'ın çocuğuna ne oldu? Ben o kısmı kaçırdım. Birkaç bölüm seyretmemiştim. Hatice öldürdü sabiyi muhabbeti yapılıyor ama... acaba çocuk bir yerlerde sağlam ve saklıyorlar mı?

ben gülşahın öldüğünü görmedim yaaa..geçmişi de pek okumadım..
çok yoğunum... ödevler,bayram temizliğiiii..resmen boşladım üzümbuğusunu

kizlar firuze gidici galiba hürremim kollarini sivamis

[video=youtube;ars9IX1rZuo]http://www.youtube.com/watch?v=ars9IX1rZuo[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…