Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ses duydum der, beni emretmişsiniz der.bi kılıf uyduruverir..zaten o ara sülo onu baygın görürse olayın paniğiyle o tarafı düşünmeyebilir..malum rüstemide sever sülo..

allah kahretsin fragmanda attı şimdi öküz gibi bakıyo

oldu mu şimdi off bu senaristtttttttttt
illa bırakın diyor...
neyse iyi geceler kızlar

süleyman anlayacak bence,ama yok anlamaz o müge anlı olsa 5 dakkada çözerdi olayı...söz konusu cihangirse eğer firuze onun en büyük doktoru ondan niye gizli söyleniyor ki :26: bide cihangir hasta deniliyor ama hürrem hala firuzeden bahsediyor,adama odaya bi dönüyor firuze mort olmuş ,hürrem hata üstüne hata yapma bebeğim

iyide benim anlamadığım bu olay rüstemin sıskayı atma çabası gitmicek mi hünkarın kulağına o zaman hürrem iicie gözünden düşecek adamın.iyice hürrem yerlerde olacak yani...nie böyle bişiler yapıo şu senaristler anlamış değilim doğrusu hani günlük kadın olur bi derece dersin o dönemin sultanı sonuçta,hürremin çoçuklarından başka çoçuklarıda olur hadi o da bi derece dönemin kaideleri...tarihte hürremden sonra adı geçen bu denli aşık olduğu bi kadın olmuş mu sülümanın(firuze yada başka biri)ben duymamış olabilirim siz duydunuz mu kızlar?

len bu hüremde salaklasti ask icin sen hürremsin hürem gibi davransana yavas yavas diziyi bozuyorlar gibiiiiii

Hürremimi iyice yaşlandırdılar valla çirkinleştirdiler zorla güzelliğimi :26:
Süleymanın aşkı yok ya kurudu .
Mihrimah da kimin kızı maşallah.
Annesinin mimikleri özgüveni tam bir hava.
Firuzeyi çağırmasına bende uyuz oldum hürrem gibi ama cihangir için yaptı malum
Firuze safmıdır aptalmıdır çözemedim bu bölümde gene .
Süleymana bakışları felan koyun gibi.
Bian meee diyecek diye bekledim.
Süleyman aşkolsun sana adamımdın sen benim ama :26:
Resmen kapıldı gitti koyuna .
Arada otlatsında konuşmayı öğrensin.
Hatçeyide yaşlandırdılar baya baya.
İboyla bahçede konuştuktan sonra şapkasını kapatırken saçları güzel göründü gözüme ışıl ışıldı.
Masum ama hiçte az diil.
Affetti gene ibosuz yapamadı sümsük
Sümbülün hamamı hazırlatayım lafına yarıldım resmen.
Sümbül aştın olayı iyice dedim.http://www.kadinlarkulubu.com/arcad....com/arcade.php?act=Arcade&do=play&gameid=447
Hürroş meşhur bakışını attın gene orda
Mahideye üzüldüm valla ne yalan söylim içim tuhaf oldu gözü yaşlı haline.
Fatmaya titrer oldu şehzade doğurur ümidiyle
Nigara ne demeli seni sinsi seni yılan seni.
Hatçe birini seç evlendirelim diyo siz nası isterseniz sultanımmış.
Yaranacak güya
Hürremede ihanet etti firuzeyi sakladı.
Yakında gene iboyla olursa hiç şaşmam.
Rüstemde atıyorum atacağım atsam mı derken film bitti.
Saymadım ama bu 10.bölümse bi fatiha okuruz firuzeye.
Ölseydide sülo hürrem aşkını görseydik yoksa mazi olacak bu aşk.
Üzülüyorum hürremime.Süloyada çoook öfkeliyim nerde kaldı o büyük aşk.:44:
Mor mendili attığı an silinmiyo hafızamdan aklıma geldikçe deliye dönüyorum sinirden.
Hürremim yok etsin şu firuzeyi de gör bakalım hürremden başkası varmıymış sana

Firuze diye biri yok tarihte.
Zaten diziye renk katmak için getirmişler firuzeyi.
Aman ne renk geldi ne renk geldi.
Gökkuşağını tanıdık firuze sqyesinde.
O olmasaydık renklerden mahrum kalıp renk körü olurduk
Hürrem validenin dairesine hiç geçmicekti.
Oraya geçti süleyman iyice uzaklaştı ondan :26:

firuzenin gitmesine 3 bölüm kaldı bence atacak aşağı bir ses duydum geldim diyecek ahh hürroş sen bu hallere düşmezdin ama şu senaristler var yaaaa

Benim anlamadığım şey: Hürrem süleymanı yanına çağırıyor, firuze zehirleniyor. Süleyman anlamayacak mı firuzeyi hürremin zehirlettiğini.? nefret etmeyecek mi hürremden? peki bundan sonraki bölümlerde hürrem ve süleyman aşkı nasıl devam edecek? Süleyman değil hürremi siyasetin içine karıştırmayı odasına bile sokmaz. Hürrem sultan tarihe damgasını vurmuş bir isim. rezil ettiler kadını ya... Tamam anladık saçmalıyorlar da bu kadar olmaz ki... muhteşem yüzyıl kan kaybediyor...

yemin ediyorum şu mustafaya da kılım, babası gibi, birini seviyo, gidiyo diğerini hamile bırakıyo, tekrar ötekine gidiyo
bu ne arkadaş
şu helene mıdır elena mıdır çok çirkin yaaa, o dudaklarını titretme sahnesinde valla vazoyu televizyona vuracaaaadım

bu aksamda sinirden öldürdüler beniiii

öncelikle bebepimden başlayım

hürrem bayılıyorum yüz mimiklerine senin yaaa nasılda ifade ediyorsun kızgınlığını,kırgınlığını,aşkını,nefretini,sevincini,hırsını...
tathta kurusunun boğazını sıkarken oyunculuğuna hayran kaldım,belkide (meryen uzerli) bu kadar sempatik ve iyi oynamasaydı sevmedim hürremii
hürrem aşk için herşey mübah , sakın mahinin yaptığı hataları sen yapma bebeğim.....sende haklısın geldiğinden beri gün yüzü göremedin o sarayda
hep entrikalar çevirdiler yıkmaya,yıldırmaya çalıştılar seni....ama seninde gücün iraden biyere kadar çöktün be bebeğim.....
seni o sarayda sadece aşkın ayakta tutyordu o da gitti hayat sıvın akıttı süleyman.....artık iflah olmazsın....

bizde merakla bekliyoruz bebeğim ne yapacaklarda sen süloyu affedeceksin ,yada süleyman köpekelr kadar pişman olacak...
bu teneke kadın nasıl gidecek???

paşa geçen haftada dedim bu haftada diyorum seni ölü gözüyle görüyorum ben.....sen havaların son çırpınışların senin cenazende 40 gün 40 gece davullar çaldıracağım:118:

mihrima senden çokkk umutluyum senin küçüklüğünü sevmezdim ama şuan tam kıvamındasın

nigar sen neler karıştırıyorsun nigarrr ahh nigar sende paşayla öleceksin ......son demlerimde ortalık karıştırayım dedin sanırım...

rüstem bu saray senden gelecek her etrikaya hazır kök söktür bebeğimi üzenlere sonunda bebeğim sana en kıymetli hazinesini sunacak...sabrettt

haticesenin duruşun konuşmam herşeyin beynimi yoruyor beee paşada bıktı ama geçende dedğim gibi totosu ve o totosunun oturduğu koltuk yüzünden herşey hee
yoksa aşk meşk yokk....söylee olurmu bir gönülde iki aşk..seni çok sevseydi ikinci bir kadını olurmuydu...ahhh kafasız hatice sen ancak hürremle ayak oyunları muhabbetine girersin kocanıda ailenden gelen güçle yanında tutarsın....paşa mektubu yakınca herşey unutulacakmııı .???hayırr sadece gururun okşanacak birkez daha paşayı ezerek yanında tutacaksın...

afife çok gereksizsin sarayda afifee keloğalnın cadısına benziyorsun de gettt karadenize yeşilliğe baka baka sonuna er saray etrikasına gücün yetmez...

firuze D E F O L G E B E RRRRRRRRRRRRRR

MAHİ sanıırım sana manisa yarayack mahi adam oalcaksın orada ama bu sefer evlat acısı ile yanıp tutuşacaksın...

son iki bölümü izlemedim bir an önce toparlamazlarsa artık izlemeyi de düşünmüyorum bu nasıl bi saçmalamaktır

aynen haftaya son kez bakıcam eğer düzelmezse protesto edip izlemicem 2 senemi çalmışlar gibi düşünüyorum resmen.izlediğim maruz kaldığım reklamlar yuzunden bize de yazık

sırf su muhtesem yuzyılı merakımdan daha dogrusu sulo ıle hurrosun askını merakımdan gıttım bı 800 kusurluk romanını aldım ıtına ıle 25 kayme bayıldım 3 gunde bıtırdım surukleyıcı oldugundan dolayı bır bırı ıle yakından uzakdan alakası yok anam kıtapdakını uygulasalar daha cok ızlerdım o kesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…