Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
süloyla üzüm buğusu karşılıklı ne güzel şiir okudular birbirlerine..
firuzeye firuze taşından yüzük yapıyor sülo,hürrem de kendine sanıyor halaaaa,
her şey ona olacak
hürrem hasetinden çatladı,süloya yalan haber saldı cihangir hasta diye,fesat şeyyy

yine baştan sona seyredemedim,ama iyi sahnelerine denk gelmişim

hakkaten bu akşam hiç olmadığım kadar sinirlendim,hiç ağaz dalaşına girmediğim hürrem düşmanlarını bile bi kaşık suda boğasım vare

boğarım sizi diyosuuun:18::18::18:

tatlı,acı bakmam ısırıklarım,valla hiç bu gece kadar etkilenmedim bu diziden ya,mahiye üzüleceğimi hiç ummazdım,firuzenin hürreme pis pis sırıtması ayrı canımı sıktım,istanbulun göbeendeyim,CANSU DERE bayramda sokağa falan çıkma bebeğim görürsem laf sokmadan durmayacağım,ahanda yazıorum buraya.... "ne zaman defoluyosun diziden "demezsem

ben mahiyi hiç görmedim,denk gelmedi mahili sahneler ,üzülürdüm

ayyy bizce; firuze hiç gitmesin, hep hönkarım höönkaarım desin yaaaa

hürremi ne kadar çileden çıkarırsa o kaa hoşumuza gidiyooo

sonunda izledim

bu senarist ne yapmaya calisiyor yoksa diziyi gözdenmi cikardi böyle devam ederse hürremcileri kaybetcek,hürremcileri kaybetmek demek dizisinin cöküsü demektir

hürreme aci cektirdikce icimi rahatliyor ne hürrem düsmanligimi olusdu yoksa senaristlerde :44::44:

firuzeyle sülonun öpüsüde cok igrencti ,sülo o biyik sakalarina azicik ceki düzen versin gerci adam halvetden basini kaldiramiyorki biyik sakalla ugrassin

biz güclü ayakda duran hürremi istiyoruz firuzeni al napiyorsan yap kuru üzümleri yedirt icirt hep beraber yok olun ayy cinlerim tepeme geldi nerden izlediysem

cansu dereden iyice nefret ettircekler beni

İzleyemedim ben bu bölümü...
İyiki de izlememişim,çıldırıcakmışım demek gene

İyi bayramlar arkadaşlar

kızlar son sahne ne oldu attı mı atmadı mı?
atmadıysa çok saçma olur, fragmanda attığı net görülüyor durdurarak izlemiştim.. ne yani fragmanda gösterip bizi kandırmak için mi çekmişler o sahneyi..

Hürremden sonra gülfem olmuş diye okumuştum belkide yanlış anımsıyorum ama başka yerde hürremden sonra başka kadına yaklaşmamış tarihte yazan bu.Sultan çok aşıkmış ama bizim binbirgececi gibi sapık değilmiş bunlar zıvanadan çıktı.
dün firuze atılcak diye bekledik eşim dedi fragmanda atıyorlardı diye ama atılmadı.O gele kişi acaba matrakçı mı?pargalı uyuzu takip et demişti.Nigar mı? yoksa sümbül ağa mı? sümbülse yapışsın firuze mermere pestil gibi kazıyarak çıkarsınlarhönkarıda hürreme kızarsa onunda kellesini uçursunlar ihanet eden bir sultan süleyman istemiyoruz saçmalamaları dağları aştı.Hürrem firuzeye 5 basar eşimin dediği gibi pörtlek pörtlek neye benziyo ki

evet dogru okumuşun eşim tarihin kurdudur hiç yanıldıgını görmedim tarih prof larıyla bile yarışır hürrem den sonra gülfem tarihte de tek nikahlı kadın hürrem

Meral okay ın anısına yazıyorlar ama kadının anısına bile sahip çıkmıyorlar,herhalde meral okay yaşasaydı şuanki senaristlerin yüzlerine tükükrürdü yazık ya güzelim diziyi ne hale getirdiler,bide bi yerlerinden firuzeyi uydurdular sırf daha çok gıcık kapalım diye böyle giderse izlemeyi bırakıcam her hafta sinir harbi yaşıyorum izleyiciyi bu kadar sıkmaya hakları yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…