süloyla üzüm buğusu karşılıklı ne güzel şiir okudular birbirlerine..
firuzeye firuze taşından yüzük yapıyor sülo,hürrem de kendine sanıyor halaaaa,
her şey ona olacak
hürrem hasetinden çatladı,süloya yalan haber saldı cihangir hasta diye,fesat şeyyy
yine baştan sona seyredemedim,ama iyi sahnelerine denk gelmişim
hakkaten bu akşam hiç olmadığım kadar sinirlendim,hiç ağaz dalaşına girmediğim hürrem düşmanlarını bile bi kaşık suda boğasım vare
boğarım sizi diyosuuun:18::18::18:
tatlı,acı bakmam ısırıklarım,valla hiç bu gece kadar etkilenmedim bu diziden ya,mahiye üzüleceğimi hiç ummazdım,firuzenin hürreme pis pis sırıtması ayrı canımı sıktım,istanbulun göbeendeyim,CANSU DERE bayramda sokağa falan çıkma bebeğim görürsem laf sokmadan durmayacağım,ahanda yazıorum buraya.... "ne zaman defoluyosun diziden "demezsem
iyide benim anlamadığım bu olay rüstemin sıskayı atma çabası gitmicek mi hünkarın kulağına o zaman hürrem iicie gözünden düşecek adamın.iyice hürrem yerlerde olacak yani...nie böyle bişiler yapıo şu senaristler anlamış değilim doğrusu hani günlük kadın olur bi derece dersin o dönemin sultanı sonuçta,hürremin çoçuklarından başka çoçuklarıda olur hadi o da bi derece dönemin kaideleri...tarihte hürremden sonra adı geçen bu denli aşık olduğu bi kadın olmuş mu sülümanın(firuze yada başka biri)ben duymamış olabilirim siz duydunuz mu kızlar?
Hürremden sonra gülfem olmuş diye okumuştum belkide yanlış anımsıyorum ama başka yerde hürremden sonra başka kadına yaklaşmamış tarihte yazan bu.Sultan çok aşıkmış ama bizim binbirgececi gibi sapık değilmiş bunlar zıvanadan çıktı.
dün firuze atılcak diye bekledik eşim dedi fragmanda atıyorlardı diye ama atılmadı.O gele kişi acaba matrakçı mı?pargalı uyuzu takip et demişti.Nigar mı? yoksa sümbül ağa mı? sümbülse yapışsın firuze mermere pestil gibi kazıyarak çıkarsınlarhönkarıda hürreme kızarsa onunda kellesini uçursunlar ihanet eden bir sultan süleyman istemiyoruz saçmalamaları dağları aştı.Hürrem firuzeye 5 basar eşimin dediği gibi pörtlek pörtlek neye benziyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?