Eki Görüntüle 541903 Eki Görüntüle 541905 Eki Görüntüle 541908
Aferin Mihrimahhhh büyüksünnnnnÇek resti babana, yolla şu besleme tipliyi
Eki Görüntüle 541906 Eki Görüntüle 541907 Eki Görüntüle 541909
Tipe bay çay demleAsık suratlı hali bile sana bin basar reyizinnnnnnn
Eki Görüntüle 541912 Eki Görüntüle 541913 Eki Görüntüle 541910 Eki Görüntüle 541911
Mıstafa tokadı yicek galiba yinee
O belerennnnn gözleri çöksün emiiiiine sanıyor kendini acabaaaaa bideeee yutkunması yokmuuuuuuu oturuyor içine varyaaaa
kıskanmayalımmmmm litfennnnnn firuze taş gibin hatunnnnnreyize bak sennnn kurbanlık dana gibiiii homini gırtlakkkkk yiyorrr hepppppp
Ya vallahi bende yaniFiruze öldürülen kıza çok üzüldü ağladı, hatta defalarcada söyleyecekti engelledi, delikanlı insanlar başımın üstüne
Ben merhametsiz insanlardan hazmetmiyorum, anti hürremciyimFiruze delikanlı, adamın hammaddesi
Ya vallahi bende yaniFiruze öldürülen kıza çok üzüldü ağladı, hatta defalarcada söyleyecekti engelledi, delikanlı insanlar başımın üstüne
Eki Görüntüle 541903 Eki Görüntüle 541905 Eki Görüntüle 541908
Aferin Mihrimahhhh büyüksünnnnnÇek resti babana, yolla şu besleme tipliyi
Eki Görüntüle 541906 Eki Görüntüle 541907 Eki Görüntüle 541909
Tipe bay çay demleAsık suratlı hali bile sana bin basar reyizinnnnnnn
Eki Görüntüle 541912 Eki Görüntüle 541913 Eki Görüntüle 541910 Eki Görüntüle 541911
Mıstafa tokadı yicek galiba yinee
O değilde hem dizide hemde bu memlekette bir Mehmet Günsür gerçeği var
eh işte azcık merhametliama evli adamla beraber
o beleren gözler firuzenindi bi kerereyiz boğazını sıkınca az kalsın ölüyodu
taş gibiymişmdf çıtası gibi
hoş ama tipim değil. ayy bana noluyosa artıksanki adam teklif etmişte ben havalara giriyorum Kıvanç*ta hoş yaa
eh işte azcık merhametliama evli adamla beraber
hoş ama tipim değil. ayy bana noluyosa artıksanki adam teklif etmişte ben havalara giriyorum Kıvanç*ta hoş yaa
Bende sarışın erkek hiç beğenmem, hiç
Erkek dediğin esmer olur, kirli sakallı olur, hatta parfümünün kokusu sakalına siner, kirli sakalsız erkek bacımızdır
Bende sarışın erkek hiç beğenmem, hiç
Erkek dediğin esmer olur, kirli sakallı olur, hatta parfümünün kokusu sakalına siner, kirli sakalsız erkek bacımızdır
çok zor tabi. iyi ki o dönemde yaşamıyoruzAhaha aman be kuzum, o dönemde bir harem gerçeği var farkında değilmisin ? ELİ MECBURÖtesi varmı
beleren gözüüüü reyiz için dedimmmmmm çıldırıncaaa kocaman açıyor yaaaböleeee oluyorrrr
tabisi taş gibiiiiiiiiii reyizdeeee kerestelikkk odun mübarek yontulmamış hemidee
sakalsız erkekleri kadın gözüylemi görüyosun benim eşim memur sakalsız dogal olarak biraz ayıp oluyor ama
çok zor tabi. iyi ki o dönemde yaşamıyoruz
kurt adam gibi oluyobi de dırnahlarını geçirse süper olcak
reyiz lokum gibibebek o bebek
benim de gözüm esmerde bakma senBende sarışın erkek hiç beğenmem, hiç
Sen tarihe bak o dönemler öyleymiş evli olması bişi değiştirmiyordu demekki
Kıvanç çirkinleştiiii zeboşum yaaaaakilo verdi yaaaa ondannnnn bende sevemedimmm o haliniiiii
evet yaaa hiç yakışmıyor aslında varyaaaa zaten cadıydıııı tam süper cadı oluyor öylee
tabi tabiiiiii bebek o bebekkkkk kart bebek ama
cigara alıp gelecem hemennnn bekleyinnnn
olsun cadılıkta yakışır sultanımıza
ee onca çile çekmiş gençlik mi kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?