Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Mıstafanın da hiç bahtı yokmuş hep çikin çikin kızlar denk gelmiş

o beleren gözler firuzenindi bi kere reyiz boğazını sıkınca az kalsın ölüyodu

taş gibiymiş mdf çıtası gibi

O değilde hem dizide hemde bu memlekette bir Mehmet Günsür gerçeği var

Ben merhametsiz insanlardan hazmetmiyorum, anti hürremciyim Firuze delikanlı, adamın hammaddesi

Aslanım benimmmmmmm

Ya vallahi bende yani Firuze öldürülen kıza çok üzüldü ağladı, hatta defalarcada söyleyecekti engelledi, delikanlı insanlar başımın üstüne

Demi yani kaç kere söylemeye çalıştıda engelledilersöyleme diye,delikanlılık bu işte :13::13: içinde kötülük tohumları yok firuzenin

İyiyki bir reyiziniz var yaniiii tipinde ne varmış üzüm buğusununnnn maşşallaahhhhh fıstık gibi hatunnnn kem gözlerden sakınaa

tüh yaa firuze ölmemiş.nerden çıktı bu firuze yaa tarihte var mı.ben hiç rast gelmedim.

ayrıca o mustafa da uçkurunun kurbanı olacak gibime geliyor.ne bu be şıpsevdi gibi.

bilemiyorum ama dizi kabak tadı vermeye başladı.artık konular değil de müzikler içimizi ürpertiyor.spartacus dan alıntımsı gibi kokular geliyor kulağıma.öyle andırıyor.

o beleren gözler firuzenindi bi kere reyiz boğazını sıkınca az kalsın ölüyodu

taş gibiymiş mdf çıtası gibi

beleren gözüüüü reyiz için dedimmmmmm çıldırıncaaa kocaman açıyor yaaa böleeee oluyorrrr

tabisi taş gibiiiiiiiiii reyizdeeee kerestelikkk odun mübarek yontulmamış hemidee

hoş ama tipim değil. ayy bana noluyosa artık sanki adam teklif etmişte ben havalara giriyorum Kıvanç*ta hoş yaa

Bende sarışın erkek hiç beğenmem, hiç
Erkek dediğin esmer olur, kirli sakallı olur, hatta parfümünün kokusu sakalına siner, kirli sakalsız erkek bacımızdır

eh işte azcık merhametli ama evli adamla beraber

Sen tarihe bak o dönemler öyleymiş evli olması bişi değiştirmiyordu demekki

hoş ama tipim değil. ayy bana noluyosa artık sanki adam teklif etmişte ben havalara giriyorum Kıvanç*ta hoş yaa

Kıvanç çirkinleştiiii zeboşum yaaaaa kilo verdi yaaaa ondannnnn bende sevemedimmm o haliniiiii

Erkek dediğin esmer olur, kirli sakallı olur, hatta parfümünün kokusu sakalına siner, kirli sakalsız erkek bacımızdır

sakalsız erkekleri kadın gözüylemi görüyosun benim eşim memur sakalsız dogal olarak biraz ayıp oluyor ama

Ahaha aman be kuzum, o dönemde bir harem gerçeği var farkında değilmisin ? ELİ MECBUR Ötesi varmı
çok zor tabi. iyi ki o dönemde yaşamıyoruz

beleren gözüüüü reyiz için dedimmmmmm çıldırıncaaa kocaman açıyor yaaa böleeee oluyorrrr

tabisi taş gibiiiiiiiiii reyizdeeee kerestelikkk odun mübarek yontulmamış hemidee

kurt adam gibi oluyo bi de dırnahlarını geçirse süper olcak

reyiz lokum gibi bebek o bebek

sakalsız erkekleri kadın gözüylemi görüyosun benim eşim memur sakalsız dogal olarak biraz ayıp oluyor ama

Dil çıkarmışım orada, yani takılıyorum... Siz istediğiniz şekilde görebilirsiniz, ben hazetmiyorum. Yeterli mi ?

çok zor tabi. iyi ki o dönemde yaşamıyoruz

kurt adam gibi oluyo bi de dırnahlarını geçirse süper olcak

reyiz lokum gibi bebek o bebek

evet yaaa hiç yakışmıyor aslında varyaaaa zaten cadıydıııı tam süper cadı oluyor öylee

tabi tabiiiiii bebek o bebekkkkk kart bebek ama

cigara alıp gelecem hemennnn bekleyinnnn

benim de gözüm esmerde bakma sen kıvanç ddeğişik geliyo. ben aslında mehmet aslantuğ tipindeki erkekleri beğeniyorum

tabi yaşlandı şimdi ama eski hali çolk hoş

kirli sakal, parfüm ve göynekte giyerse süper olur
Sen tarihe bak o dönemler öyleymiş evli olması bişi değiştirmiyordu demekki

Kıvanç çirkinleştiiii zeboşum yaaaaa kilo verdi yaaaa ondannnnn bende sevemedimmm o haliniiiii

abla bu sezon hiç beğenmiyorum, izlemiyorum bile

Ben Osman Kanat'ı da beğenirim. Hatta sakarya fıratı da netten izliyorum. İzlediğim iki dizi var zaten biri muhteşem yüzyıl diğeri de sakarya fırat

olsun cadılıkta yakışır sultanımıza

ee onca çile çekmiş gençlik mi kalır

Ne çilesi yahu, kanlı bir geçmişi var... Hemde ne kan... İktidara lekesiz ve kolaymı yürüdü sanki
Gerçi o aklıyla ve içindeki kötü huyuyla reyiz oldu, yoksa bir çabası yok, sadece yedi hain domdom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…