Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Reyize yok merhamettt bananeee gene hain planlar peşindee ölsünde helvasını ben yapacammmmmm tatlıgacımda helvaları dağıtcak yiyin diye

sanki diğerleri melek helva mı dedin ooo abla helva yemek için reyizin ölmesini beklersekkk çok bekleriz

çünkü reyiz ölmüycek

anlayamadığım...firuzeyle kanununi aşkı doyasıya yaşanıyor ,şiirler havalarda uçuşuyor ...peki firuze ölünce ya da gidince ne olacak...
kanununi bir şey olmamaış gibi tekrar mı aşık olacak hürreme?o aşk artık inandırcı gelecek mi?
mahvettiler tarihe damgasını vurmuş aşkı...koskaca padişahı da...

sanki diğerleri melek helva mı dedin ooo abla helva yemek için reyizin ölmesini beklersekkk çok bekleriz

çünkü reyiz ölmüycek

Reyiz daha şeytan zeboşummmmm hain planlar yapıp yok etmeye çalışıyor halvete girdi diyee çatladı yaaa heee helva dedimmmmm canın mı çekti yoksaaa oyyyyy olsada yesek demiiiii reyizinizzzzzz de ölecekkkkk görecezzzzzzz inşallahhhhhh o günlerideeeeee amin ....

Süloya güven olmaz artık her gördüğü güzele sarkıyor baksana dizi dizilikten çıktı zaten

Sülüman'da Av Köşkü'nü garsoniyer olarak mı kullanıyor ne ??? Prenses İzabel'de oraya götürülmüştü...

Yanında çoluk çocuk varken av köşküne giderken yanına gözde almak da nesi?? Çok ayıp , çokk...

Reyize yok merhamettt bananeee gene hain planlar peşindee ölsünde helvasını ben yapacammmmmm tatlıgacımda helvaları dağıtcak yiyin diye

seve seve dağıtırım helvaları .......
lokmaları da ben dökerim pek beceremesem de

bihter öldüğünde de hiç acımamıştım vallaaa, buna da zerre kadan acımam...

seve seve dağıtırım helvaları .......
lokmaları da ben dökerim pek beceremesem de

bihter öldüğünde de hiç acımamıştım vallaaa, buna da zerre kadan acımam...

fıstıkılı un helvası mı olsun irmklimi olsun helvalarrrrrr kızlara soralımmmmm bide beğenmezlerrrr mazallahhhhh

lokmaları döktütürüzzz yaaa sen yorma kendiniiiiiii

al benden o kadarrrrr gül gbi hayatınııııı mahvetmişti pihterdeeee hele buna heççççç acımammmmmm mevlüt okutcammmm ölsün varyaaaaa

kim olsa çatlar abla ben olsam sarayı yakardım o yine iyi davranıyor

hee valla canım çektiolsa da yesekhelva yoktu kek yedim

ölmüycek işte ohhh

Rahat bırakın süloyu yaaaa

rahat bırakalım da iyice kudursun de mipis sülo

kim olsa çatlar abla ben olsam sarayı yakardım o yine iyi davranıyor

hee valla canım çektiolsa da yesekhelva yoktu kek yedim

ölmüycek işte ohhh

rahat bırakalım da iyice kudursun de mipis sülo

çatlamak adam öldürmek le olmuyorrr ama şekerimmmm kırsın dizini otursun bananee

sen kek yemişsinnnn iyi bende oda yokkkkk kola içiyom şimdiiiii

ölcekkkk ölcekkkkkk bak görrrr

kudursunnn işteee ne güzelllllll yanlız kalsınlar azcukkkk ta üzüm buğusuna şiirleri döktürsün gözlerinin içşne baksınnn birazzzz

Napıyorsunuz buradaaaaaaaaaaa :121::121::121::121::121::121::121:

işte herkes kıramıyor dizini ahh ne güzel yapışmıştı firuzenin boğazınaa böyle belerdi gözleri sonra böyle oldu:111:

tam gebercekti bıraktı beter olsun o firuze

ohh iç abla

aman gözmüş. çökmüş gitmiş göz mü kalmış

Ben merhametsiz insanlardan hazmetmiyorum, anti hürremciyim Firuze delikanlı, adamın hammaddesi

O belerennnnn gözleri çöksün emiiiii ne sanıyor kendini acabaaaaa bideeee yutkunması yokmuuuuuuu oturuyor içine varyaaaa

kıskanmayalımmmmm litfennnnnn firuze taş gibin hatunnnnn reyize bak sennnn kurbanlık dana gibiiii homini gırtlakkkkk yiyorrr hepppppp

Aferin Mihrimahhhh büyüksünnnnn Çek resti babana, yolla şu besleme tipliyi

Tipe bak çay demle Asık suratlı hali bile sana bin basar reyizinnnnnnn

Mıstafa tokadı yicek galiba yinee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…