- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
ablaa sen meerhametli bi insansın reyizin ölümüne sevinme4 çocuğu var kadıncağızın o ölürse naparlar
Reyize yok merhamettt bananeeegene hain planlar peşindee ölsünde helvasını ben yapacammmmmm tatlıgacımda helvaları dağıtcak yiyin diye
sanki diğerleri melekhelva mı dedin ooo abla helva yemek için reyizin ölmesini beklersekkk çok bekleriz
çünkü reyiz ölmüycek
anlayamadığım...firuzeyle kanununi aşkı doyasıya yaşanıyor ,şiirler havalarda uçuşuyor ...peki firuze ölünce ya da gidince ne olacak...
kanununi bir şey olmamaış gibi tekrar mı aşık olacak hürreme?o aşk artık inandırcı gelecek mi?
mahvettiler tarihe damgasını vurmuş aşkı...koskaca padişahı da...
Sülüman'da Av Köşkü'nü garsoniyer olarak mı kullanıyor ne ??? Prenses İzabel'de oraya götürülmüştü...
Yanında çoluk çocuk varken av köşküne giderken yanına gözde almak da nesi?? Çok ayıp , çokk...
Reyize yok merhamettt bananeeegene hain planlar peşindee ölsünde helvasını ben yapacammmmmm tatlıgacımda helvaları dağıtcak yiyin diye
seve seve dağıtırım helvaları .......
lokmaları da ben dökerim pek beceremesem de
bihter öldüğünde de hiç acımamıştım vallaaa, buna da zerre kadan acımam...
kim olsa çatlar ablaReyiz daha şeytan zeboşummmmm hain planlar yapıp yok etmeye çalışıyor halvete girdi diyee çatladı yaaaheee helva dedimmmmm canın mı çekti yoksaaa oyyyyy olsada yesek demiiiii reyizinizzzzzz de ölecekkkkk görecezzzzzzz inşallahhhhhh o günlerideeeeee amin ....
Süloya güven olmaz artıkher gördüğü güzele sarkıyor baksana dizi dizilikten çıktı zaten
Rahat bırakın süloyu yaaaa
kim olsa çatlar ablaben olsam sarayı yakardım o yine iyi davranıyor
hee valla canım çektiolsa da yesek helva yoktu kek yedim
ölmüycek işte ohhh
rahat bırakalım da iyice kudursun de mipis sülo
Napıyorsunuz buradaaaaaaaaaaa :121::121::121::121::121::121::121:
çatlamak adam öldürmek le olmuyorrr ama şekerimmmmkırsın dizini otursun bananee
sen kek yemişsinnnn iyi bende oda yokkkkk kola içiyom şimdiiiii
ölcekkkk ölcekkkkkk bak görrrr
kudursunnn işteee ne güzelllllll yanlız kalsınlar azcukkkk ta üzüm buğusuna şiirleri döktürsün gözlerinin içşne baksınnn birazzzz
didişiyoruzNapıyorsunuz buradaaaaaaaaaaa :121::121::121::121::121::121::121:
ah sülo ah herşey senin başının altından çıkıyor sonra hürrem suçlu oluyor
işte herkes kıramıyor diziniahh ne güzel yapışmıştı firuzenin boğazınaa böyle belerdi gözleri sonra böyle oldu:111:
tam gebercekti bıraktıbeter olsun o firuze
ohh iç abla
aman gözmüş. çökmüş gitmişgöz mü kalmış
Ben merhametsiz insanlardan hazmetmiyorum, anti hürremciyimFiruze delikanlı, adamın hammaddesi
sen de mi gözdoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?