Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Ne çilesi yahu, kanlı bir geçmişi var... Hemde ne kan... İktidara lekesiz ve kolaymı yürüdü sanki
Gerçi o aklıyla ve içindeki kötü huyuyla reyiz oldu, yoksa bir çabası yok, sadece yedi hain domdom

ya diğerleri gibi ezilecekti ya da iktidaraa gelecekti. o da bu yolu seçti

dizide gösterilen hürrem hep ağlıyor gerçeği daha fenaymış

George Cloneyy nasıl

Be izliyorummmm kaçırmadannnnn

olsun cadılıkta yakışır sultanımıza

ee onca çile çekmiş gençlik mi kalır

Ne çilesi yaa kafası başka şeylere çalışyıor onun tarih bile aynını yazıyor baksana atçı rüstemle beraberce neler yaptılarr biliyorsun

Ben Osman Kanat'ı da beğenirim. Hatta sakarya fıratı da netten izliyorum. İzlediğim iki dizi var zaten biri muhteşem yüzyıl diğeri de sakarya fırat

O dizi güzelmii sıla dizisinde oynayan birisi var orada görmüştüm abaydı ismi herhalde

bi içim su corçla ne muhabbet yapardık de mi abla

yapsın abla ohh

firuze gerçekten geberiyor mu acaba bu bölüm yaaaa,asmış olsun kendini de defolup gitsin diziden...

seve seve dağıtırım helvaları .......
lokmaları da ben dökerim pek beceremesem de

bihter öldüğünde de hiç acımamıştım vallaaa, buna da zerre kadan acımam...

Bihter'i hatırlattın şimdi , içim kötü oldu vallahi... Ben çok üzülmüştüm... ölmeden önceki " beniii beniii" nidaları kulağıma geldi...

[B]
Kızlar kabul edelim bizim Reyiz Sülüman'ı fena sindirdi.. Geçen bölüm Firuze taşını defalarca sormasına rağmen Sülman " Firuze" demedi , diyemedi. Bende o ara tam o sahnede " hadi söylesene Sülüman derkene bir de elimle yusuf yusuf işareti yapmışım istemsiz bir şekilde.. Eşim uyardı " ne oluyo sana" diye

[/B]

diziyi yeni izledim ve deli oldum tabiki.ne olacak bu firuze işinin sonu ya.hürrem nasıl kötü oldu ,lütfen artık güzel şeyler olsun.firuzenin bu bölüm gözü açıldı yalnız.bi kıskanmalar bilmemneler.hürreme bi de rahatça süleymanı kaybetmekten korkarım falan demeler.
mahinin sahnesine gelince, ben de duygulandım az birazebu suhud efendi de fena bakalım neler olacak.ha bir de hatice kendince bi affetme yöntemi buldu neyse ibosuna kavuşacak o da,yakında sırıtmaya başlar.

[sıze=3] Ata'mızın izinde , iyi bayramlar türkiyem [/sıze]

gerçekten sıktılar artık. sevmiyoruz firuzeyi zorla mı? istemiyoruz gitsin sarayımızdan

haa çıkarmazsanız biz de izlemeyiz olay bu kadar basit

alkışlıyorum kızlarım sizi

Ayrıcaaaa kızlaaarrrrr firüze gitsin gitmezse daha da izlemeyiz,yeterınce berbat ettınız barı furuze suleymana büyü yapmış olsunnn oyle kurtarın diyenler ????????

Son düzenleme:
alkışlıyorum kızlarım sizi

Ayrıcaaaa kızlaaarrrrr firüze gitsin gitmezse daha da izlemeyiz,yeterınce berbat ettınız barı furuze suleymana büyü yapmış olsunnn oyle kurtarın diyenler ????????

bi bahane bulup yollasınlar. büyü olabilir bak...

nasıl kurtulcaz o kuru kepçükten. safişim bence yönetmenler reyizi sevmiyor, baksana anacım kadın ters döndü mezarında

enişte demiştir ne oluyor bizim hanıma dyee

corc senindi unutmadım abla kankamın corcuna bakmam racona ters

ağlasın da kandırsın ohh

Corc benşmdir benim kalacaktır ona göreeeee yamuk yapanı çizerimmmmm

Günaydınlarrrrrr arkadaşlarrrr

Büyük gün bugünnnn bakalım neler olacakkkk :92::92::92:

Ziyaretçilerimiz senaristler olmasın sakınnnnn

Duyun duyun da şu reyize bir ayar verin artık aklı fikri kötülükte hinlkte

Muhteşem tarafından gıcık gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…