Ne çilesi yahu, kanlı bir geçmişi var... Hemde ne kan... İktidara lekesiz ve kolaymı yürüdü sanki
Gerçi o aklıyla ve içindeki kötü huyuyla reyiz oldu, yoksa bir çabası yok, sadece yedi hain domdom
benim de gözüm esmerde bakma senkıvanç ddeğişik geliyo. ben aslında mehmet aslantuğ tipindeki erkekleri beğeniyorum
tabi yaşlandı şimdi ama eski hali çolk hoş
kirli sakal, parfüm ve göynekte giyerse süper olur
abla bu sezon hiç beğenmiyorum, izlemiyorum bile
olsun cadılıkta yakışır sultanımıza
ee onca çile çekmiş gençlik mi kalır
Ben Osman Kanat'ı da beğenirim. Hatta sakarya fıratı da netten izliyorum. İzlediğim iki dizi var zaten biri muhteşem yüzyıl diğeri de sakarya fırat
George Cloneyy nasıl
Be izliyorummmm kaçırmadannnnn
Ne çilesi yaa kafası başka şeylere çalışyıor onun tarih bile aynını yazıyor baksana atçı rüstemle beraberce neler yaptılarr biliyorsun
O dizi güzelmii sıla dizisinde oynayan birisi var orada görmüştüm abaydı ismi herhalde
bi içim sucorçla ne muhabbet yapardık de mi abla
yapsın abla ohh
o gözyaşları timsah gözyaşları olmasın cnmya diğerleri gibi ezilecekti ya da iktidaraa gelecekti. o da bu yolu seçti
dizide gösterilen hürrem hep ağlıyor gerçeği daha fenaymış
seve seve dağıtırım helvaları .......
lokmaları da ben dökerim pek beceremesem de
bihter öldüğünde de hiç acımamıştım vallaaa, buna da zerre kadan acımam...
corc senindi unutmadımdemiiii yaaa bir içim su vallaahhhh ahhhhh mapısta bile corc var
bak halaa yapsın ohhh diyonnnnn
ağlasın da kandırsın ohho gözyaşları timsah gözyaşları olmasın cnm
[sıze=3]Ata'mızın izinde , iyi bayramlar türkiyem [/sıze]
gerçekten sıktılar artık. sevmiyoruz firuzeyi zorla mı? istemiyoruz gitsin sarayımızdan
haa çıkarmazsanız biz de izlemeyiz olay bu kadar basit
alkışlıyorum kızlarım sizi
Ayrıcaaaa kızlaaarrrrr firüze gitsin gitmezse daha da izlemeyiz,yeterınce berbat ettınız barı furuze suleymana büyü yapmış olsunnn oyle kurtarın diyenler ????????
[B]
Kızlar kabul edelim bizim Reyiz Sülüman'ı fena sindirdi.. Geçen bölüm Firuze taşını defalarca sormasına rağmen Sülman " Firuze" demedi , diyemedi. Bende o ara tam o sahnede " hadi söylesene Sülüman derkene bir de elimle yusuf yusuf işareti yapmışım istemsiz bir şekilde.. Eşim uyardı " ne oluyo sana" diye
[/B]
corc senindi unutmadımabla kankamın corcuna bakmam racona ters
ağlasın da kandırsın ohh
bu video yu ne zaman izlesem içimi hüzün ve acı kaplıyorCenaze Törenindeki Şaşırtıcı Konuşma - Melik Duyar - YouTube
Muhteşem Yüzyıl 65.Bölüm - Firuze ve Sultan Süleyman'ın İlk Etkileşimi ([url]www.turkweb.tv) - YouTube[/url]
Bu sahnede firuzenin zihninde bazı görüntüler beliriyor. En sonunda bir hançer çekiliyor. Firuzenin sonu işte bu sahnede gizli hanımlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?